Canım kalp atışı 7. Haftadan sonra .keseni görürsün ınşptesi gitsem kalp atışı için yine mi erken cnm. 4+6 ya şimdi
Hayırlı olsun canımmmmmm.saglıkla kucağına almak nasıp olsunselam kızlar ben 1 martta regli oldum 6 martta bitiş günüm 13 mart aşılama oldum nisan ayının 6 sında kan verdim beta hcg 2238 çıktı ultrasona girdim kese oluşmuş 15 gün sonra gel bebeğe de bakalım dediler ayın 27 sini bekliyorum sabırsızlıkla
rabbime binlerce kez şükürler olsun allahım isteyen dileyen herkese versin kimseye aratmasın ...
Ohh iyi barii ya dun gece ip seklinde yaklasik 1cm kan gordum bi sey olur mu ama devami gelmedigebelıkte akıntı normal kızlar hanı ıc camasırı olmasa bacaklarına akcak gıbı cok olabılıyo korkmayın
selam kızlar ben 1 martta regli oldum 6 martta bitiş günüm 13 mart aşılama oldum nisan ayının 6 sında kan verdim beta hcg 2238 çıktı ultrasona girdim kese oluşmuş 15 gün sonra gel bebeğe de bakalım dediler ayın 27 sini bekliyorum sabırsızlıkla
rabbime binlerce kez şükürler olsun allahım isteyen dileyen herkese versin kimseye aratmasın ...
Canim ben senle ayniyim amq cmt göremedi Dr cmt tekrar çağırdıCanım kalp atışı 7. Haftadan sonra .keseni görürsün ınş
Canim dun 1cm uzunlugunda ip seklinde kan gordum bi sey olur mugünaydın kızlar, naçizane tavsiyem günlük ped kullanmayın sentetik olduğu için ph dengesini bozuyor vajinanın sık sık iç çamaşırı değiştirin yeterli günlük pedler çok zararlı özellikle de gebelikte
Maşallah canm darısı bana gobekten muayene oldum cmt ve göremedi bu cmt tekrar gidiyorum dua edermisin banaderinsu06 ben bir hafta önce gittigimde vajinal ultrason sonucum resimdeki gibiydi.
Canım gec dollenmedir benimki öyle . 5+0da gözükmedi benim.acele etme görürsün inş.degerin 2000 üstü olmalı üstten muayene için.telaş etme görürsün inşCanim ben senle ayniyim amq cmt göremedi Dr cmt tekrar çağırdı
Canim dun 1cm uzunlugunda ip seklinde kan gordum bi sey olur mu
Sulu kan canim ama dedigim gibi kil gibi incebildiğimiz kan mı leke gibi mi
Kızlar neler yiyorsunuz özellikle Dr bana ceviz dwdi başka bisi demedi sizin bildiğiniz varsa paylasirmissnz
Sulu kan canim ama dedigim gibi kil gibi ince
Dun gece geldi bi daha da gelmedi yoruldum dun biraz dinlendim heralde o yuzden oldudoktoru arama şansın varsa ara yoksa ihmal etme git canım.
Dun gece geldi bi daha da gelmedi yoruldum dun biraz dinlendim heralde o yuzden oldu