2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Gunaydin hamisler;
Dun aksamki agrim gecti. Benim ilk gebeligim herseyden nem kapiyorum valla bisey var saniyorum. Doktorum bana herseyden yememi soyledi. Ozellikle hergun bir yumurta ceviz badem haftada iki kez balik yiceksin dedi. En onemlisi de su bol su ic bebege oksijen suyla tasiniyormus bu yuzden cok iceceksin dedi. Bulantim yok ama tiksinmelerim var hersey kokuyo burnuma ama onu dusundukce daha minicikken deli oluyorum hissetmeye baslayinca yerimde duramam heralde

Günaydın arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var bu sabah gebelik testi yaptım ama tek çizgi çıktı hala regli olmadım ve çok üzgünüm moralim bozuk

Arkadaslar evde 3 test yaptim sonuç pozitif cikinca hemen kantahlili yaptirdim .degerim 658 Cikti ebe 5 gun sonra yine gel dedi. Hamile olabilrsin dedi. Sanki Ben o ihtimalle gitmemisim gibi. Sizce bu deger Cok mu az?
değil canım benim ilk 18 di o zaman çok umut vermeden konuştular ama 6 gün sonra tekrar kan verdim 555 ti doktorum ohoooo tmm bu iş yaptı :) için rahat olsun yani geç döllenmedir önemli olan değerin yükselmesi

Günaydın arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var bu sabah gebelik testi yaptım ama tek çizgi çıktı hala regli olmadım ve çok üzgünüm moralim bozuk
Günaydın Canım üzülme strestden reglin uzamıştır...Birdahaki aya inş...:)Hayırlı zamanda olsun canım

Kızlarr hepinizeee günaydın Dün ilk kontrolümüze gittik...4 +5 di dün ultrasondan gözükmedi..Alltan muayneden keseyi gördük...Hayırlısıyla 2 hafta sonra inş. gidicez Kalp atışı için:))

Kızlar neler yiyorsunuz özellikle Dr bana ceviz dwdi başka bisi demedi sizin bildiğiniz varsa paylasirmissnz
Canım evet günde ceviz badem fındık 4-5 tane yenmeli
Kayısı kuru incir, siyah üzüm, vs. tüketebilirsin...
Meyve, süt,yogurt her gün tüketmen gerekiyor...
Günde 1 saat yürüyüş yapmalısın...
Yaglılardan, kızartmalardan makarnalardan falan uzak durmalısın

günaydın kızlar taze hamişler
gece göğüslerimin ağrısından uyuyamıyorum ben birde menepozlu gibiyim sıcak basıyo üstümü açıyorum bu seferde üşüyorum. yüzüstü yatmayı çok severim normalde ama hem göğüslerimin ağrısından hemde midemin şişliğinden o da olmuyo daha kesesini bile görmedim ama ufaklık beni uyutmuyor anlıcağınız
bir de bugün doktora gidecek varsa hayırlı haberlerinizi bekliyoruz bakalım bugün kalp atışı duyabilen olacak mı

aynen valla yazdıklarına imzamı atarım nasıl bi sıcak basması nasıl bi gögüs agrısı bu allahım bide bayılacak gibiyim ben böyle havada yürüyomus gibiyim belimin agrısı gecti bugün biraz ama diğer belirtiler devam ediyo neyse biz razıyız bunlara sag salim alalımda kucagımıza :)

Canım ben vitamin aliyorum ama halsizlik öyle baskınki uzaniyorum sürekli sanki uzerime agirlik koyuyolar gibi bacaklarimi kaldirmaya dermanim yok.
ruh gibi dolanıyorum bende keske rapor alsaydım daha bastan isyerindekileri bıktırmıyım dedim ama halim yok valla ruh gibi dolanıyorum hangi vitamini kulllanıyosun canım doktorun mu verdi bende alayım bari böyle olmayacak pek yemeklede aram yok takviye olur bari

bende göğüs değil de göğüs ucu ağrısı var felaket sutyen takmasam ölüyorum

Kızlar belim çok agriyo ve iki gündür beyaz akintim var bu normalmii çok korkuyorum düşük olcak die
Canım akıntı çok aşırı değilse normal gebelikten kaynaklanıyor kesenin oluşturduğu birşey diye biliyorum ama yinede Dr bi sor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…