Canim sari leblebi bulantiya cok iyi geliyorbenim de bulantılarım başladı hayırlı olsun dilerim kusmam
Canim sari leblebi bulantiya cok iyi geliyor
değil canım benim ilk 18 di o zaman çok umut vermeden konuştular ama 6 gün sonra tekrar kan verdim 555 ti doktorum ohoooo tmm bu iş yaptı :) için rahat olsun yani geç döllenmedir önemli olan değerin yükselmesiArkadaslar evde 3 test yaptim sonuç pozitif cikinca hemen kantahlili yaptirdim .degerim 658 Cikti ebe 5 gun sonra yine gel dedi. Hamile olabilrsin dedi. Sanki Ben o ihtimalle gitmemisim gibi. Sizce bu deger Cok mu az?
benimde karnım devamlı şiş o şişlik beni rahatsız ediyo ara arada ufak ufak ağrılar oluyoKizlarr cevap verin nolur sizinde karninizda agri oluyo mu 5+0
Günaydın Canım üzülme strestden reglin uzamıştır...Birdahaki aya inş...:)Hayırlı zamanda olsun canımGünaydın arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var bu sabah gebelik testi yaptım ama tek çizgi çıktı hala regli olmadım ve çok üzgünüm moralim bozuk
Aynen bendede inanılmaz bir şişlik var kendimi duba gibi hissediyorum.benimde karnım devamlı şiş o şişlik beni rahatsız ediyo ara arada ufak ufak ağrılar oluyo
Sadece bugün çıkınca stres yaptım yarın 1 ay olcak normalde ben 25 günde bir oluyorum ama yinede ümitliyim beklicemGünaydın Canım üzülme strestden reglin uzamıştır...Birdahaki aya inş...:)Hayırlı zamanda olsun canım
4 nisan da ilk değer 6 nisanda ikinci değer iki gün canım malesefCanım senınkı gayet ıyı artmış neden dert edıyosun.gayet ıyı 2gunde ikiye katlaması gerekirken senın 1gunde ikiye katlanmış nerdeyse.
var canım akıntımda ara ara gidiyo geri geliyo sonraBende korktum bebegime bi sey olcak diye peki akintin var mii
Canım evet günde ceviz badem fındık 4-5 tane yenmeliKızlar neler yiyorsunuz özellikle Dr bana ceviz dwdi başka bisi demedi sizin bildiğiniz varsa paylasirmissnz
aynen valla yazdıklarına imzamı atarım nasıl bi sıcak basması nasıl bi gögüs agrısı bu allahım bide bayılacak gibiyim ben böyle havada yürüyomus gibiyim belimin agrısı gecti bugün biraz ama diğer belirtiler devam ediyo neyse biz razıyız bunlara sag salim alalımda kucagımıza :)günaydın kızlar taze hamişler
gece göğüslerimin ağrısından uyuyamıyorum ben birde menepozlu gibiyim sıcak basıyo üstümü açıyorum bu seferde üşüyorum. yüzüstü yatmayı çok severim normalde ama hem göğüslerimin ağrısından hemde midemin şişliğinden o da olmuyo daha kesesini bile görmedim ama ufaklık beni uyutmuyor anlıcağınız
bir de bugün doktora gidecek varsa hayırlı haberlerinizi bekliyoruz bakalım bugün kalp atışı duyabilen olacak mı
ruh gibi dolanıyorum bende keske rapor alsaydım daha bastan isyerindekileri bıktırmıyım dedim ama halim yok valla ruh gibi dolanıyorum hangi vitamini kulllanıyosun canım doktorun mu verdi bende alayım bari böyle olmayacak pek yemeklede aram yok takviye olur bariCanım ben vitamin aliyorum ama halsizlik öyle baskınki uzaniyorum sürekli sanki uzerime agirlik koyuyolar gibi bacaklarimi kaldirmaya dermanim yok.
benimde karnım devamlı şiş o şişlik beni rahatsız ediyo ara arada ufak ufak ağrılar oluyo
aynen valla yazdıklarına imzamı atarım nasıl bi sıcak basması nasıl bi gögüs agrısı bu allahım bide bayılacak gibiyim ben böyle havada yürüyomus gibiyim belimin agrısı gecti bugün biraz ama diğer belirtiler devam ediyo neyse biz razıyız bunlara sag salim alalımda kucagımıza :)
Canım akıntı çok aşırı değilse normal gebelikten kaynaklanıyor kesenin oluşturduğu birşey diye biliyorum ama yinede Dr bi sorKızlar belim çok agriyo ve iki gündür beyaz akintim var bu normalmii çok korkuyorum düşük olcak die
Ben Simdiden 1 kg vermisim 52 oldum. Istah yokbende o da yok gayet iştahlıyımne yiyeceğimi şaşırıyorum