2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Aynen ilk bebegim 1 senelik evliyim annem 2 kere bos gebelik yasamis o yuzden cok korkuyorum sabirsizlikla bekliorum haftaya gidicem bakalim insallah hayirlisi
onun ıcın sordum bende canım keseye bu kadar sevındıysen senın kalp atısını duydugundakı halını dusunemıyorum bıle oyy kıyamam kız bende heycanlıyım ama bıraz alıskanlık oldu bende :S

onun ıcın sordum bende canım keseye bu kadar sevındıysen senın kalp atısını duydugundakı halını dusunemıyorum bıle oyy kıyamam kız bende heycanlıyım ama bıraz alıskanlık oldu bende :S
Agladim keseye bile hüngür hüngür :) Bu donemde heycan ve stresten uzak durmamiz gerekiyormus az kaldi sabredelim Zahmetsiz rahmet olmaz demisler biraz daha beklicez :)

cok sukur canım kasık karın bel agrıları dısında cok ıyıyım rahatsız etmıycek derecede bulantılarım oluyo ama aşermeye basladım ben senın nasıl gıdıyo
Bende iyiyim cnm cok sukur aynen bende asermeye basladim canim acayip tavuk eti istiyo kizlarda hic boyle olmazdim birde halsizligim olmazsa daha iyi olucam INSALLAH

Bende iyiyim cnm cok sukur aynen bende asermeye basladim canim acayip tavuk eti istiyo kizlarda hic boyle olmazdim birde halsizligim olmazsa daha iyi olucam INSALLAH
ınsallah canım hayırlısıyla tamamlarız 9 ayımızı bende normal et ıstıyorum sureklı sulu yemegın ıcınde kofte felan et olsunda bız bebek yerıne aslanmı dogurcaz ne

ınsallah canım hayırlısıyla tamamlarız 9 ayımızı bende normal et ıstıyorum sureklı sulu yemegın ıcınde kofte felan et olsunda bız bebek yerıne aslanmı dogurcaz ne
VALLA hic soyle canim bende sasiriyorum bu halime olur mu belki aslan dogururuz amin INSALLAH cnm saglikli bi sekilde tamamlariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…