Seni korkutmak istemem ama senin adet olma durumun olamaz kesin hamilesin , dr.u ihmal etmemen gerekiyor sanirim sana dinlen dyecektir.Kizlar kotu bisey oldu lavaboya gittim az once ve sanirim adet olmaya basliyorum.kahverengi leke gelmeye basladi. Bugun karnimi biraz daha farkli hissetmeye baslamistim zaten. Offyaa yarin doktora gitmeme gerek kalmayacak herhalde. Moralim bozuldu. Halbuki taaa 27 martta adet olmam gerekiyordu. Bukadar gecikti. 2 idrar testi pozitif cikti.oldu mu simdi bu
Ben de ona uzuluyorum. Gecen persembe yaptim test pozitifi gorunce hemen gitmem gerekiyordu. Ben ihmal ettim. Dinlenmedim de fazla. Okula derslere gidip geldim hep sabahin 6 bucugunda kalkip kostur. Eger benim yuzumden bi sey olursa kendimi asla affedemem.Seni korkutmak istemem ama senin adet olma durumun olamaz kesin hamilesin , dr.u ihmal etmemen gerekiyor sanirim sana dinlen dyecektir.
bol su ic benim doktorum 3litreden asagiya dusmemeye caliş dedi birde yat tuvalet ve yemek dişi kalkma tabi imkanin varsaSagl canm sat 25 subat cok degil bi kac damla iste ama cok korktum agrim yoktu sukur simdi geliyor mu hala bilmiyorum yattgim icin kalkmaya korkuyorum :-(
Aynen :)kızlar cinsel yaşamınıza yasak geldi mi size de
Ben de ona uzuluyorum. Gecen persembe yaptim test pozitifi gorunce hemen gitmem gerekiyordu. Ben ihmal ettim. Dinlenmedim de fazla. Okula derslere gidip geldim hep sabahin 6 bucugunda kalkip kostur. Eger benim yuzumden bi sey olursa kendimi asla affedemem.
Cnm kendi adima soyleyeyim halsizlikle bogusuyorum oluyorum resmen maalesef benim durum farkli sizinkilerden burda kalp atisina gidilmiyo sadece ebeye gorunuyosun ALLAH korusun bi sorun cikmadiktan sonra ayda bi gorunuyosun oyle iste sizleri okudukca heyecanlanmiyo degilim hani:)))))
. Yaaa cokk tatli6 hafta yaşındayım ve boyum uzadı, elma ne demek bilmiyorum ama onun çekirdeği( 2mm.) kadarmışım, belki siz bunları biliyorsunuzdur ama ben kendimi yeni keşfediyorum ve yeni öğreniyorum. Size bir şey söyleyeyim mi anne ve baba benim yolculuğumdan haberdar, beni bekliyorlar. Benim için hayatlarında bir çok şeyi değiştirmeye başlamışlar, annenin sürekli midesi bulanıyor ve kusuyor, hatta babaya koktuğunu ona yaklaşmamasını söylüyor, neden anlamıyorum. Sonra saçlarını boyamıyor, sigara kullanmıyor, içki içmiyor çünkü bunlar bana zarar verebilecek alışkanlıklarmış. Ben bir resim gibiymişim, göbek kordonum, gözlerim, kulaklarım ve ağzım çizildi bile. Kalbim, bu yeni çizilen organlarımın gelişmesi için onlara kan depoluyor, dokularım hızla gelişiyor. Biz yine kusmaya gidiyoruz, üzgünümmmmmm, görüşürüz…
Teşekkür ederîm hayır nasıl oluyo bîlmiyorumhayırlı olsun hoşgeldin bilgilerini derinsu06 ya verdin mi listeye eklesin
insan korkuyor ya bilmeyince de iyi ki burası var bilmediğimiz şeyleri öğreniyoruz birbirimizden.Bende de oluyor canım o aniden refleks hareketlerde de oluyor
normal demekki.benim ilk gebeliğim çevremde de sorabileceğim kimse yok.teşekkür ederim.Benim de oluyo aynen
Sadece kahverengi leke degil.devamigrlecek gibi duruyor.ayni adet zamani belirtileri var cunku. Kismet degilmis ne diyelim. Insaalah hayirli zzmanda olur.Sanmıyorum kötü bisey dusunme çünkü benim bi arkadaşımın5..aya kadar kahverengi lekeleri oluyormus dr.u normal demişti sen sadece dr.u dinle hem kesende görünür artik
Merhaba :) benim 28 şubat,56 kiloAnne adı :)-------- Sat----- Doğm tarh- Başlngç kilo- Bebiş cinsiyeti- Doğm kilo
1) derinsu06-------------27 şubat--------4 aralık------------?-----------------------------------
2) gadriell (esma)-------25 şubat--------2 aralık------------?-----------------------------------
3) elifeva----------------27,28 şubat----4,5 aralık--------72 kg---------------------------------
4) cakil45-----------------3 mart---------8 aralık ---------72 kg--------------------------------
5) mshuzur-----------------?--------------8 aralık----------72 kg--------------------------------
6) Mmnur----------------26 şubat-------4 aralık----------60 kg--------------------------------
7) zonox------------------7 mart---------12 aralık--------53 kg---------------------------------
8) oksijen88-------------28 şubat-------5 aralık---------60 kg---------------------------------
9) ege_m-----------------25 şubat--------2 aralık---------64 kg---------------------------------
10) Ulytau----------------1 mart----------5 aralık----------65 kg--------------------------------
11) sewch-----------------2 mart----------8 aralık---------51 kg---------------------------------
12) ameannn------------5 mart----------11 aralık---------48 kg--------------------------------
13) Papatya 24----------26 şubat--------4 aralık------------?------------------------------------
14) erdemaysenur31---1 mart-----------7 aralık----------58 kg--------------------------------
15) myfamily4----------8 mart----------14 aralık---------61 kg---------------------------------
16) KEVOK--------------7 mart----------12 aralık---------57 kg---------------------------------
17) acmayindedeler----27 şubat--------3 aralık----------45 kg---------------------------------
18) crn_gkn55----------25 şubat-------2 aralık----------69 kg---------------------------------
19) yasssemin-----------25 şubat--------2 aralık----------74 kg---------------------------------
20) Sycorox-------------1 mart-----------7 aralık----------67 kg---------------------------------
21) indaco---------------7 mart-----------12 aralık-----------?------------------------------------
22) esraecem-----------26 şubat---------2 aralık----------72 kg---------------------------------
23) ea1986--------------8 mart-----------15 aralık---------64 kg---------------------------------
24) chemig--------------1 mart-----------3 aralık----------60 kg---------------------------------
25) incitanem24-------24 şubat---------2 aralık----------52 kg---------------------------------
26) sudekara1-----------24 şubat--------1 aralık-----------65 kg---------------------------------
27) bigbabol-------------4 mart----------9 aralık-----------57 kg---------------------------------
28) cadicimmm--------2 mart-----------7 aralık-----------61 kg--------------------------------
29) kartanesi14_14----8 mart----------14 aralık----------59 kg---------------------------------
30) AHU42-------------2 mart-----------7 aralık-----------64 kg---------------------------------
31) nick nick-----------1 mart------------7 aralık-----------52 kg---------------------------------
32) aslidrmz-----------25 şubat----------2 aralık-----------80 kg--------------------------------
33) Melodram_Punisher-24 şubat----11 aralık----------62 kg---------------------------------
34) gencaymerve-----23 şubat----------6 aralık-----------71 kg---------------------------------
35) SolAnahtari-------5 mart------------10 aralık---------74 kg---------------------------------
36) minminnak-------27 şubat----------5 aralık-----------54 kg---------------------------------
37) ebru41--------------3 mart------------8 aralık-----------54 kg---------------------------------
38) dengesizim--------5 mart------------10 aralık----------59 kg---------------------------------
39) Mariamelikem---24 şubat-----------1 aralık-----------84 kg----------------------------------
Benide eklermisiniz ,eson35---9 mart--- 14 aralık ---- 57 kg. TeşekkürlerAnne adı :)-------- Sat----- Doğm tarh- Başlngç kilo- Bebiş cinsiyeti- Doğm kilo
1) derinsu06-------------27 şubat--------4 aralık------------?-----------------------------------
2) gadriell (esma)-------25 şubat--------2 aralık------------?-----------------------------------
3) elifeva----------------27,28 şubat----4,5 aralık--------72 kg---------------------------------
4) cakil45-----------------3 mart---------8 aralık ---------72 kg--------------------------------
5) mshuzur-----------------?--------------8 aralık----------72 kg--------------------------------
6) Mmnur----------------26 şubat-------4 aralık----------60 kg--------------------------------
7) zonox------------------7 mart---------12 aralık--------53 kg---------------------------------
8) oksijen88-------------28 şubat-------5 aralık---------60 kg---------------------------------
9) ege_m-----------------25 şubat--------2 aralık---------64 kg---------------------------------
10) Ulytau----------------1 mart----------5 aralık----------65 kg--------------------------------
11) sewch-----------------2 mart----------8 aralık---------51 kg---------------------------------
12) ameannn------------5 mart----------11 aralık---------48 kg--------------------------------
13) Papatya 24----------26 şubat--------4 aralık------------?------------------------------------
14) erdemaysenur31---1 mart-----------7 aralık----------58 kg--------------------------------
15) myfamily4----------8 mart----------14 aralık---------61 kg---------------------------------
16) KEVOK--------------7 mart----------12 aralık---------57 kg---------------------------------
17) acmayindedeler----27 şubat--------3 aralık----------45 kg---------------------------------
18) crn_gkn55----------25 şubat-------2 aralık----------69 kg---------------------------------
19) yasssemin-----------25 şubat--------2 aralık----------74 kg---------------------------------
20) Sycorox-------------1 mart-----------7 aralık----------67 kg---------------------------------
21) indaco---------------7 mart-----------12 aralık-----------?------------------------------------
22) esraecem-----------26 şubat---------2 aralık----------72 kg---------------------------------
23) ea1986--------------8 mart-----------15 aralık---------64 kg---------------------------------
24) chemig--------------1 mart-----------3 aralık----------60 kg---------------------------------
25) incitanem24-------24 şubat---------2 aralık----------52 kg---------------------------------
26) sudekara1-----------24 şubat--------1 aralık-----------65 kg---------------------------------
27) bigbabol-------------4 mart----------9 aralık-----------57 kg---------------------------------
28) cadicimmm--------2 mart-----------7 aralık-----------61 kg--------------------------------
29) kartanesi14_14----8 mart----------14 aralık----------59 kg---------------------------------
30) AHU42-------------2 mart-----------7 aralık-----------64 kg---------------------------------
31) nick nick-----------1 mart------------7 aralık-----------52 kg---------------------------------
32) aslidrmz-----------25 şubat----------2 aralık-----------80 kg--------------------------------
33) Melodram_Punisher-24 şubat----11 aralık----------62 kg---------------------------------
34) gencaymerve-----23 şubat----------6 aralık-----------71 kg---------------------------------
35) SolAnahtari-------5 mart------------10 aralık---------74 kg---------------------------------
36) minminnak-------27 şubat----------5 aralık-----------54 kg---------------------------------
37) ebru41--------------3 mart------------8 aralık-----------54 kg---------------------------------
38) dengesizim--------5 mart------------10 aralık----------59 kg---------------------------------
39) Mariamelikem---24 şubat-----------1 aralık-----------84 kg----------------------------------
kızlar ben yarın kontrole gidiyorum. geçen hafta 4 +3 te keseyi görmüştüm. yarın 5 +5 olucam. Ben erken döllenmeyim belki bir ihtimal kalp atışı görürüz bana şans dileyin.
canım inş duyarsın bize de haber ver
Beni direk bu konuda uyardi birde bitki caylarindn uzak dur dedi vardir bi bildigi dedim bendehttp://www.taylankumeli.com/makale_detay.asp?id=34&tip=3
Yeşilliklerin bir zararı olacağını pek sanmıyorum ama dr sonuçta niye boyle yönlendirdi ki ? Şaşırdım şahsen .