Merhaba :) benim 28 şubat,56 kilo
Çayları biliyorum özellikle adaçayı en tehlikelisi , bu sitede öğreniyorum bende bi çok şeyi çünkü çoğu dr. bu kadar ayrıntı anlatmıyorBeni direk bu konuda uyardi birde bitki caylarindn uzak dur dedi vardir bi bildigi dedim bende
Hadi bakalım hayırlısı olsun ,Allah gönlünde olanı sana versin. inşallahBen dayanamiyorum ve kan tahlili yaptirmaya gidiyorum kizlar.
Ben düşük yaptığımda ilaç kullanmıyodumEvet progestan kullaniyordum 100 mg 12 saatte bir.proluton diye igne yazdi onu vuruldum simdi kesildi sukur gelmiyor.eve ilac vermedi sadece progestan i 8 saatte bir e cikardi.senin nasil olmustu
Benide eklermisin listeye sat: 1mart tahmini dogum: 7 aralik kilo: 56Anne ismi :)-- Sat------ Doğm tarh- Başlangç kilo- Bebiş cinsiyeti- Doğm kilosu
1) derinsu06--------27 şubat---- 4 aralık------------?-----------------------------------
2) gadriell (esma)--25 subat----2 aralik------------?-----------------------------------
3) elifeva---------27,28 subat---4,5 aralık---------72 kg-------------------------------
4) cakil45-----------3 mart-------8 aralık ----------72 kg-------------------------------
5) mshuzur-----------?------------8 aralik----------72 kg--------------------------------
6) Mmnur----------26 subat---- 4 aralık-----------60 kg--------------------------------
7) zonox------------ 7 mart------ 12 aralık----------53 kg--------------------------------
8) oksijen88-------28 şubat-----5 aralık-----------60 kg--------------------------------
Tatlim ben 5+1 de gordum 13.6 milimdi ama daha oncede gorebilirdik dedi doktorKızlar keseyi ne zaman gördünüz gördüğünüzde kaç mm idî ve yolk kesesi ne zaman göründü ACİLLL
Parça geliyo mu azar azar leke mi geliyoBiraz bekliyim dedim kese falan olussun. Belirti de olmayinca problem yok gibi geldi. Ama suan cok korkuyorum
Bana oluyo bende sorunun cevabini merak ediyorumKizlar benim bugun agrim var karnimda sanki gaz sancisi gibi sizdede oluyormu. Gobek deligim ve cevresi igneler batiyormus gibi oluyor bunlar normalmi?
Simdilik sadece kahverengimsi akinti var.birazda karnimin icinde sanciParça geliyo mu azar azar leke mi geliyo
Tatlim ben 5+1 de gordum 13.6 milimdi ama daha oncede gorebilirdik dedi doktor
Evet canımmm bendede oluyor.Kizlar benim bugun agrim var karnimda sanki gaz sancisi gibi sizdede oluyormu. Gobek deligim ve cevresi igneler batiyormus gibi oluyor bunlar normalmi?
Kizlarr cevap verin nolur sizinde karninizda agri oluyo mu 5+0
Yok canim tam dedi doktor ama beta hcg cok yuksek degildi gec dollenme bile olabilir demisti hemsire ama doktor tam gozukenle hesaplayicidan cikan dedi bebisim uzun mu olcak nemaşallah erken döllenme mi canım senin benim 5+2 de 6 mm ydi ya da benim ki geç döllenme mi acaba
Tatlim bendede oluyordu ama azaldi simdi bel agrisi var mesela degisiyo gunu gununu tutmuyoKizlarr cevap verin nolur sizinde karninizda agri oluyo mu 5+0