2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Beni direk bu konuda uyardi birde bitki caylarindn uzak dur dedi vardir bi bildigi dedim bende
Çayları biliyorum özellikle adaçayı en tehlikelisi , bu sitede öğreniyorum bende bi çok şeyi çünkü çoğu dr. bu kadar ayrıntı anlatmıyor

Kızlar keseyi ne zaman gördünüz gördüğünüzde kaç mm idî ve yolk kesesi ne zaman göründü ACİLLL

Evet progestan kullaniyordum 100 mg 12 saatte bir.proluton diye igne yazdi onu vuruldum simdi kesildi sukur gelmiyor.eve ilac vermedi sadece progestan i 8 saatte bir e cikardi.senin nasil olmustu
Ben düşük yaptığımda ilaç kullanmıyodum

Arkadaslar evde 3 test yaptim sonuç pozitif cikinca hemen kantahlili yaptirdim .degerim 658 Cikti ebe 5 gun sonra yine gel dedi. Hamile olabilrsin dedi. Sanki Ben o ihtimalle gitmemisim gibi. Sizce bu deger Cok mu az?

:anneadayı:Anne ismi :)--:nazar:Sat------:nazar:Doğm tarh-:nazar:Başlangç kilo-:nazar:Bebiş cinsiyeti-:nazar:Doğm kilosu

1) derinsu06--------27 şubat---- 4 aralık------------?--------------------:emir_bebek:---------------:nazar:
2) gadriell (esma)--25 subat----2 aralik------------?--------------------:emir_bebek:---------------:nazar:
3) elifeva---------27,28 subat---4,5 aralık---------72 kg---------------:emir_bebek:----------------:nazar:
4) cakil45-----------3 mart-------8 aralık ----------72 kg----------------:emir_bebek:---------------:nazar:
5) mshuzur-----------?------------8 aralik----------72 kg----------------:emir_bebek:----------------:nazar:
6) Mmnur----------26 subat---- 4 aralık-----------60 kg----------------:emir_bebek:----------------:nazar:
7) zonox------------ 7 mart------ 12 aralık----------53 kg----------------:emir_bebek:----------------:nazar:
8) oksijen88-------28 şubat-----5 aralık-----------60 kg----------------:emir_bebek:----------------:nazar:
Benide eklermisin listeye sat: 1mart tahmini dogum: 7 aralik kilo: 56

Kizlar benim bugun agrim var karnimda sanki gaz sancisi gibi sizdede oluyormu. Gobek deligim ve cevresi igneler batiyormus gibi oluyor bunlar normalmi?

maşallah erken döllenme mi canım senin benim 5+2 de 6 mm ydi ya da benim ki geç döllenme mi acaba
Yok canim tam dedi doktor ama beta hcg cok yuksek degildi gec dollenme bile olabilir demisti hemsire ama doktor tam gozukenle hesaplayicidan cikan dedi bebisim uzun mu olcak ne :-)

X