- 4 Nisan 2015
- 198
- 126
- 34
evet onu yeni duydum ben yaptıracağım en kısa zamanda biraz kendime geleyimpıhtılaşma olabilir trombofili testelerini yapılmasını iste gebrliği öğrenir öğrenmez iğne başlatıyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet onu yeni duydum ben yaptıracağım en kısa zamanda biraz kendime geleyimpıhtılaşma olabilir trombofili testelerini yapılmasını iste gebrliği öğrenir öğrenmez iğne başlatıyorlar
Canım senınkı gayet ıyı artmış neden dert edıyosun.gayet ıyı 2gunde ikiye katlaması gerekirken senın 1gunde ikiye katlanmış nerdeyse.Mrb bende iki düşük yaşadım ve hamileyim değerim sat 5 nisanda 223,92 dün 395 bende kötüyüm senle aynı durumdayız
adamların umrunda değil sen düşük yapmışsın yapmamışsın bide özel hastaneye gidiyoruz neden düşüyolar dediğimde bi daha hamile kalınca bakıcaz diyolarCanım hamile kalmadan araştırması gerekiyor 3 düşük hic normal değil bence hic bekleme başka bi Dr git arastirsinlar sen iste yoksa umursamiyolar
inş canım tüm isteyenlere sağlıkla nasip etsinCok geçmiş olsun canım çok üzüldüm sanki ben yaşadım suan.bneımde iki düşük ve bi kürtajım var suan bende yatıyorum heran bişey olcak diye.rabbim büyük hazinesinde cok fazla inş en kısa zamanda Sağlıcakla nasip eder.
benimde 2 tane kürtajım var 1 dış gebelik biriside boş gebelik benim trombofili testlerim temiz çıktı ama doktorum bana önlem olarak coraspin kullandırıyor geçmiş olsun insan çok üzülüyor ama Allahtan geliyor derdini veren Allahım şifasını da versin inşallahevet onu yeni duydum ben yaptıracağım en kısa zamanda biraz kendime geleyim
amin bu da bizim sınavımız inş başarıyla geçerizbenimde 2 tane kürtajım var 1 dış gebelik biriside boş gebelik benim trombofili testlerim temiz çıktı ama doktorum bana önlem olarak coraspin kullandırıyor geçmiş olsun insan çok üzülüyor ama Allahtan geliyor derdini veren Allahım şifasını da versin inşallah
caınm benim de aynı hiç belirti olmadı bende de gögüslerim çok hassas ve büyüdü..kan tahlilinde kesin çıkyorEveeettt sonunda ben de geldiimmm.derslerden fırsat bulup ancak üye olabildim. Hemen size bir sey danismak istiyorum. 12 günlük bir gecikmem var. 2 nisanda idrar testi yaptım 2 defa pozitif cikti fakat göguslerimin hassaslasmasi disinda hicbir belirti yok. O yuzden cok umutlanmasam mi acaba diyorum. Yarin doktordan randevu alabildim. Bakalim ne diyecek
Canim benide listeye eklermisin bat 24 subat sat 1 aralik kg 84 20 yasindayim 3 bebegim:)Anne adı :)--------Sat-----Doğm tarh-Başlngç kilo-Bebiş cinsiyeti-Doğm kilo
1) derinsu06-------------27 şubat--------4 aralık------------?-----------------------------------
2) gadriell (esma)-------25 şubat--------2 aralık------------?-----------------------------------
3) elifeva----------------27,28 şubat----4,5 aralık--------72 kg---------------------------------
4) cakil45-----------------3 mart---------8 aralık ---------72 kg--------------------------------
5) mshuzur-----------------?--------------8 aralık----------72 kg--------------------------------
6) Mmnur----------------26 şubat-------4 aralık----------60 kg--------------------------------
7) zonox------------------7 mart---------12 aralık--------53 kg---------------------------------
8) oksijen88-------------28 şubat-------5 aralık---------60 kg---------------------------------
9) ege_m-----------------25 şubat--------2 aralık---------64 kg---------------------------------
10) Ulytau----------------1 mart----------5 aralık----------65 kg--------------------------------
11) sewch-----------------2 mart----------8 aralık---------51 kg---------------------------------
12) ameannn------------5 mart----------11 aralık---------48 kg--------------------------------
13) Papatya 24----------26 şubat--------4 aralık------------?------------------------------------
14) erdemaysenur31---1 mart-----------7 aralık----------58 kg--------------------------------
15) myfamily4----------8 mart----------14 aralık---------61 kg---------------------------------
16) KEVOK--------------7 mart----------12 aralık---------57 kg---------------------------------
17) acmayindedeler----27 şubat--------3 aralık----------45 kg---------------------------------
18) crn_gkn55----------25 şubat-------2 aralık----------69 kg---------------------------------
19) yasssemin-----------25 şubat--------2 aralık----------74 kg---------------------------------
20) Sycorox-------------1 mart-----------7 aralık----------67 kg---------------------------------
21) indaco---------------7 mart-----------12 aralık-----------?------------------------------------
22) esraecem-----------26 şubat---------2 aralık----------72 kg---------------------------------
23) ea1986--------------8 mart-----------15 aralık---------64 kg---------------------------------
24) chemig--------------1 mart-----------3 aralık----------60 kg---------------------------------
25) incitanem24-------24 şubat---------2 aralık----------52 kg---------------------------------
26) sudekara1-----------24 şubat--------1 aralık-----------65 kg---------------------------------
27) bigbabol-------------4 mart----------9 aralık-----------57 kg---------------------------------
28) cadicimmm--------2 mart-----------7 aralık-----------61 kg--------------------------------
29) kartanesi14_14----8 mart----------14 aralık----------59 kg---------------------------------
30) AHU42-------------2 mart-----------7 aralık-----------64 kg---------------------------------
31) nick nick-----------1 mart------------7 aralık-----------52 kg---------------------------------
32) aslidrmz-----------25 şubat----------2 aralık-----------80 kg--------------------------------
33) Melodram_Punisher-24 şubat----11 aralık----------62 kg---------------------------------
34) gencaymerve-----23 şubat----------6 aralık-----------71 kg---------------------------------
35) SolAnahtari-------5 mart------------10 aralık---------74 kg---------------------------------
36) minminnak-------27 şubat----------5 aralık-----------54 kg---------------------------------
37) ebru41--------------3 mart------------8 aralık-----------54 kg---------------------------------
38) dengesizim--------5 mart------------10 aralık----------59 kg---------------------------------
Cok gecmis olsun cnm ALLAHIM yardimcin olsun INSALLAH en kisa zamanda yeniden nasip eder RABBIMarkadaşlar az önce dr. dan geldim 2 düşüğün üstüne hamile kaldım diye çok sevinmiştim ama bebeğim yine beni bıraktı bu 3. düşüğüm oldu o kadar üzgünüm ki şu an ne yapacağımı bile bilmiyorum
Cnm kendi adima soyleyeyim halsizlikle bogusuyorum oluyorum resmen maalesef benim durum farkli sizinkilerden burda kalp atisina gidilmiyo sadece ebeye gorunuyosun ALLAH korusun bi sorun cikmadiktan sonra ayda bi gorunuyosun oyle iste sizleri okudukca heyecanlanmiyo degilim hani:)))))hanımlar nerelerdesinizzz napıosunuzzzz kalp atışını dinlemeye gitmeye daha bir hafta var zaman geçmiyor sizler ne alemdesiniz kalp atışı duyan var mı? ya da kaç gün var dinlemeye? sizlerin kaç gün kaldı?
öyle yaptım zaten canm sukur suan gelmiyor ama arada belim agriyor.Allah razi olsnEline karnına koyup 100 kez Allahım ya mubdiu ismini tekrarla
gecmis olsn canm arastirilsn ama neden surekli dusuk olduğu. Rabbim yardimcimiz olsn insallaharkadaşlar az önce dr. dan geldim 2 düşüğün üstüne hamile kaldım diye çok sevinmiştim ama bebeğim yine beni bıraktı bu 3. düşüğüm oldu o kadar üzgünüm ki şu an ne yapacağımı bile bilmiyorum
Dr a gitmedin mi gecikince bence yarin hemen git hamileysen sorun olmasin canmKizlar kotu bisey oldu lavaboya gittim az once ve sanirim adet olmaya basliyorum.kahverengi leke gelmeye basladi. Bugun karnimi biraz daha farkli hissetmeye baslamistim zaten. Offyaa yarin doktora gitmeme gerek kalmayacak herhalde. Moralim bozuldu. Halbuki taaa 27 martta adet olmam gerekiyordu. Bukadar gecikti. 2 idrar testi pozitif cikti.oldu mu simdi bu
Biraz bekliyim dedim kese falan olussun. Belirti de olmayinca problem yok gibi geldi. Ama suan cok korkuyorumDr a gitmedin mi gecikince bence yarin hemen git hamileysen sorun olmasin canm