- 14 Mart 2013
- 7.536
- 3.712
görürsünüz canım Allahın izniyle nerdeyse 7. haftaya girmiş olacak
benimde taam 6. haftada başladı işte
kalbini dinlemek için ne zaman gideceksin sen canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
görürsünüz canım Allahın izniyle nerdeyse 7. haftaya girmiş olacak
Tam zamani canim :) benim 5 hafta hicbir belirtim yoktu karin agrisi disinda? Ne zaman 6. Haftaya girdim kabus baalasi 13. Haftaya ladar surdu :) kilo verdim zaten ilkindede 53 ile hamile kalmistim iyice kurumustum ahahgörürsünüz canım Allahın izniyle nerdeyse 7. haftaya girmiş olacak
harika bir haber. Umarim bize de nasip olur :) yemek listesini paylasabilir misin bir sakincasi yoksa :)
kalbini dinlemek için ne zaman gideceksin sen canım
evet pardon ya yanlış yazmışım 2 Nisan olcaktı aceleyle yazınca2 nisan mı 2 mart mı martsa çok geç kalmışsın canım
Tam zamani canim :) benim 5 hafta hicbir belirtim yoktu karin agrisi disinda? Ne zaman 6. Haftaya girdim kabus baalasi 13. Haftaya ladar surdu :) kilo verdim zaten ilkindede 53 ile hamile kalmistim iyice kurumustum ahah
haftaya perşembe falan düşünüyorum çünkü dr bir hafta sonra gel dedi garanti olsun istersen iki hafta dedi.bende garanti olsun diyorum
evet pardon ya yanlış yazmışım 2 Nisan olcaktı aceleyle yazınca
6+6 olacak canım bugün 5+ 4 teyizbir hafta sonra kaç oluyorsun 6+5 falan mı
6+6 olacak canım bugün 5+ 4 teyiz
kızlar günaydın
bulantılarınız ne alemde benim artmaya başladı ve yediğim hiçbirşeyden tat almıyorum tiksindim herşeyden..bu bulantıların azalması için neler yapıyorsunuz tuzlu çubuklar dışında yardıma ihtiyacım vaar
Bende aynı dertten muzdariBim maalesef karnim ac masaya oturuyorum ama doymadan kalkiyorum cok tiksiniyorum k.validem bana aktardan zencefil almış ama toz değil böyle patatese benziyor ondan tırnak kadar kesip çiğniyosun yatistiriyor biraz ama çok az ağzına atman lazım zaten tadı
Kötü.
amin canım..hayırlı olsunbende aralık ayı anne adaylarındanım muhtemel doğum tarihim 01.12.2015 Rabbim hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
sağolasın canım kan değerim 10824 sence kaç haftalık hamileyim..doktor kesin bir şey söylemedi geç döllenme olabilir vs..canım bu kadar küçük kesede bebek görülmez zaten biraz büyümesini bekle 20-22 mm olması falan lazım sanırım bebek görülmesi için.
ayyyy en zayıflar arasındayım kilo alırım inşAnne adı :)-----Sat------Doğm tarh-Başlngç kilo-Bebiş cinsiyeti-Doğm kilosu
1) derinsu06------------27 şubat--------4 aralık------------?-----------------------------------
2) gadriell (esma)------25 subat--------2 aralik------------?-----------------------------------
3) elifeva---------------27,28 subat----4,5 aralık--------72 kg---------------------------------
4) cakil45----------------3 mart---------8 aralık ---------72 kg--------------------------------
5) mshuzur----------------?--------------8 aralik----------72 kg--------------------------------
6) Mmnur---------------26 subat-------4 aralık----------60 kg--------------------------------
7) zonox------------------7 mart---------12 aralık--------53 kg---------------------------------
8) oksijen88------------28 şubat-------5 aralık---------60 kg---------------------------------
9) ege_m----------------25 şubat--------2 aralık---------64 kg---------------------------------
10) Ulytau---------------1 mart----------5 aralık----------65 kg--------------------------------
11) sewch----------------2 mart----------8 aralık---------51 kg---------------------------------
12) ameannn-----------5 mart----------11 aralık---------48 kg--------------------------------
13) Papatya 24---------26 şubat--------4 aralık------------?------------------------------------
14) erdemaysenur31--1 mart-----------7 aralık----------58 kg--------------------------------
15) myfamily4---------8 mart----------14 aralık---------61 kg---------------------------------
16) KEVOK-------------7 mart----------12 aralık---------57 kg---------------------------------
17) acmayindedeler---27 şubat--------3 aralık----------45 kg---------------------------------
18) crn_gkn55---------25 şubat-------2 aralık----------69 kg---------------------------------
19) yasssemin----------25 şubat--------2 aralık----------74 kg---------------------------------
20) Sycorox------------1 mart-----------7 aralık----------67 kg---------------------------------
21) indaco--------------7 mart-----------12 aralık-----------?------------------------------------
22) esraecem----------26 şubat---------2 aralık----------72 kg---------------------------------
23) ea1986-------------8 mart-----------15 aralık---------64 kg---------------------------------
24) chemig-------------1 mart-----------3 aralık----------60 kg---------------------------------
25) incitanem24------24 subat---------2 aralık----------52 kg---------------------------------
26) sudekara1---------24 şubat---------1 aralık-----------65 kg---------------------------------
27) bigbabol------------4 mart----------9 aralık-----------57 kg---------------------------------
28) cadicimmm-------2mart-----------7aralik------------61 kg----------------------------------
29) kartanesi14_14---8 mart----------14 aralık----------59kg-----------------------------------
sağolasın canım kan değerim 10824 sence kaç haftalık hamileyim..doktor kesin bir şey söylemedi geç döllenme olabilir vs..
ayyyy en zayıflar arasındayım kilo alırım inş