2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
görürsünüz canım Allahın izniyle nerdeyse 7. haftaya girmiş olacak:KK73:

benimde taam 6. haftada başladı işte :KK43:
Tam zamani canim :) benim 5 hafta hicbir belirtim yoktu karin agrisi disinda? Ne zaman 6. Haftaya girdim kabus baalasi 13. Haftaya ladar surdu :) kilo verdim zaten ilkindede 53 ile hamile kalmistim iyice kurumustum ahah

Tam zamani canim :) benim 5 hafta hicbir belirtim yoktu karin agrisi disinda? Ne zaman 6. Haftaya girdim kabus baalasi 13. Haftaya ladar surdu :) kilo verdim zaten ilkindede 53 ile hamile kalmistim iyice kurumustum ahah

oyy aynen muayene oldum ertesi gün başladı birde ilginç bir şekilde:-) bende kilo versem sevincem ama bebişe faydam olmayacak ondan korkuyorum:110:

kızlar günaydın :anneadayı:

bulantılarınız ne alemde benim artmaya başladı:110: ve yediğim hiçbirşeyden tat almıyorum tiksindim herşeyden..bu bulantıların azalması için neler yapıyorsunuz tuzlu çubuklar dışında yardıma ihtiyacım vaar:KK35: :110:

Bende aynı dertten muzdariBim maalesef karnim ac masaya oturuyorum ama doymadan kalkiyorum cok tiksiniyorum k.validem bana aktardan zencefil almış ama toz değil böyle patatese benziyor ondan tırnak kadar kesip çiğniyosun yatistiriyor biraz ama çok az ağzına atman lazım zaten tadı
Kötü.

Bende aynı dertten muzdariBim maalesef karnim ac masaya oturuyorum ama doymadan kalkiyorum cok tiksiniyorum k.validem bana aktardan zencefil almış ama toz değil böyle patatese benziyor ondan tırnak kadar kesip çiğniyosun yatistiriyor biraz ama çok az ağzına atman lazım zaten tadı
Kötü.

aynen bütün sevdiğim kokulardan tiksindim:110:zencefili bende deneyim sağol canım

canım bu kadar küçük kesede bebek görülmez zaten biraz büyümesini bekle 20-22 mm olması falan lazım sanırım bebek görülmesi için.
sağolasın canım kan değerim 10824 sence kaç haftalık hamileyim..doktor kesin bir şey söylemedi geç döllenme olabilir vs..

:anneadayı:Anne adı :)-----:nazar:Sat------:nazar:Doğm tarh-:nazar:Başlngç kilo-:nazar:Bebiş cinsiyeti-:nazar:Doğm kilosu

1) derinsu06------------27 şubat--------4 aralık------------?-------------------:emir_bebek:----------------:nazar:
2) gadriell (esma)------25 subat--------2 aralik------------?------------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
3) elifeva---------------27,28 subat----4,5 aralık--------72 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
4) cakil45----------------3 mart---------8 aralık ---------72 kg---------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
5) mshuzur----------------?--------------8 aralik----------72 kg---------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
6) Mmnur---------------26 subat-------4 aralık----------60 kg---------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
7) zonox------------------7 mart---------12 aralık--------53 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
8) oksijen88------------28 şubat-------5 aralık---------60 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
9) ege_m----------------25 şubat--------2 aralık---------64 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
10) Ulytau---------------1 mart----------5 aralık----------65 kg---------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
11) sewch----------------2 mart----------8 aralık---------51 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
12) ameannn-----------5 mart----------11 aralık---------48 kg---------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
13) Papatya 24---------26 şubat--------4 aralık------------?-------------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
14) erdemaysenur31--1 mart-----------7 aralık----------58 kg---------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
15) myfamily4---------8 mart----------14 aralık---------61 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
16) KEVOK-------------7 mart----------12 aralık---------57 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
17) acmayindedeler---27 şubat--------3 aralık----------45 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
18) crn_gkn55---------25 şubat-------2 aralık----------69 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
19) yasssemin----------25 şubat--------2 aralık----------74 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
20) Sycorox------------1 mart-----------7 aralık----------67 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
21) indaco--------------7 mart-----------12 aralık-----------?-------------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
22) esraecem----------26 şubat---------2 aralık----------72 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
23) ea1986-------------8 mart-----------15 aralık---------64 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
24) chemig-------------1 mart-----------3 aralık----------60 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
25) incitanem24------24 subat---------2 aralık----------52 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
26) sudekara1---------24 şubat---------1 aralık-----------65 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
27) bigbabol------------4 mart----------9 aralık-----------57 kg----------------:emir_bebek:-----------------:nazar:
28) cadicimmm-------2mart-----------7aralik------------61 kg----------------:emir_bebek:------------------:nazar:
29) kartanesi14_14---8 mart----------14 aralık----------59kg-----------------:emir_bebek:------------------:nazar:
ayyyy en zayıflar arasındayım :KK43: kilo alırım inş

X