- 9 Ocak 2012
- 293
- 369
abo daha yemıyom :S
bana doktorumun ilk söylediği şeylerden biriydi valla zaten de araştırdım sonra. ayrıca çiğ et ellemek, sakatat yemek, bitki çayı içmek, aşırı çay kahve ve kola da yasak aklınızda olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
abo daha yemıyom :S
cok saol canım gunde 1 fıncanı gecırmemeye calısıyorum ama arada kaçıyo ben daha hıc bıseyı ellemem boğazım yuzunden bebegımı rıske atmambana doktorumun ilk söylediği şeylerden biriydi valla zaten de araştırdım sonra. ayrıca çiğ et ellemek, sakatat yemek, bitki çayı içmek, aşırı çay kahve ve kola da yasak aklınızda olsun.
Tsk ederim cnmayh inanmıyorumm çok heycan verici tebrikler canım
Saol cnm cok tsk ettimaman allahımm masallahhh ne güzel bi şey allah sag salim kucağına almayı nasip etsin minişleri
Canim herseyin hayirlisi kismet tabi benimde hic oyle bir ihtimalim yoktuAaa cok cok tebrik ederim canim.Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insaallah..Bende de oyle bir umit vardi sali günü degerim 2658 cikmisti sat 1 mart.Ben de yuksek olunca acaba demistim.Ailede de oldugu icin ihtimal de fazla.Ama tek kese göründü doktor % 90 tek dedi hayaller suya düştü
Canim 1 nisan 2811 di canimMaşallahen son bhcg kaçtı ne zaman
sana bebeklerın 1 nısan şakası yapmısCanim 1 nisan 2811 di canim
Resim.ciktisi verdi orda 13mm yaziyor cnmkese kaç mm idi canım ?
Günaydın tazelikcik anne adayları..
Güzel haberler alacağınız bir gün olsun inşallah
kızlar hamıle oldugunu esıne suprizle soyleyen oldumu ben hep heveslenıyorum bişekılde direk soyluyorum suprız yapamadan
kızlar ben de aranıza katıldım hamile olduğumu 21 martta öğrendim o gün değerim 49 idi ..dün doktora gittim kese büyüklüğü 7.89mm.. ama kaç haftalık hamileyim tam söylemedi geç döllenme olmuş gibi dedi ..5- 5.5 -6 haftalık olabilir dedi ...son adet tarihim 21 şubat ..haftaya çarşamba kalp atışı için gideceğiz..sorum şu anne adayları bu dönemde bebişn görülmemesi normal mi sizce...sizin ne zaman görüldü ..içi boş diye endişeleniyorum çünkü benim mucize bebişmdi çünkü bu..tüp bebek tedavisi için lucrin iğnesi 8. sini vurulurken hamile olduğumu öğrendim tabiki doktorun hatası var tahlil yaptırmadan iğneye başladık meğer o zaman hamileymişim hemen doktor değiştirdim dün şimdiki doktor da lucrin iğnesinden olabilir bu durum dedi çok korktum ..çok uzattım sanırım çünkü çok dertliyim ilk çocuğum olacak doktorun yaptığı hatadan dolayı iğneyle bebişi öldürmüşmüyüz diye düşncelerim beni yiyoriçi boş diye endişeleniyorum
sorumu tekrarlıyorum kızlar 5 -6 haftalıkken kese içinde bebişniz görüldü mü lütfen cevaplarınız bekliyorum
teşekkür ederim canım..senin 5 haftalık sanırım kese büykülüğü kaçtı ve bebişin görüldümü kalp atıişı için ne zaman dedi dokotrCanım ilk önce hayırlı olsun
Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. .
Canım ilk önce sakin olmaya çalış.
Bu da benim ilk gebeliğim tüp bebeğin arifesinde mucize gibi çıktı.
Yanlış bilmiyorsam kalp atışı zamanı bebek görülüyor.
Önce kese sonra bebek ve kalp atışı.
Kalp atışıda 6. haftadan sonra görülebiliyor.
Sakin olmaya çalış ve bol bol dua et kuran oku.
Rabbimin mucizesi çok. Inşallah sağlıkla kucağına aldığın günlerde olacak canım..
Canım ben cumartesi günü gidicem kese için doktora. Şuanda 4+3 deyim. Ben ilişki tarihim ve kan değerlerimden yola çıkarak haftamı biliyorum. Çünkü benimki de geç döllenme. Adet olmam gereken günde bebişim döllenmiş.teşekkür ederim canım..senin 5 haftalık sanırım kese büykülüğü kaçtı ve bebişin görüldümü kalp atıişı için ne zaman dedi dokotr
sucuk salam sosis gibi işlenmiş gıdaları çok yememeye çalış canımvucudunun neye ıhtyacı varsa o hamıleyken ortaya cıkıyo uyku gıbı bende mesela et yemem sucuktan nefret ederım normalde ıkı gundur delı gıbı sucuk yıyorum
bende sürpriz yapmayı istiyordum bunun üzerine çok kafa yorum düşündüm şöyle yaparım böyle yaparım diye ama evde idrar testinde gölge bi çizgide bile kendimi kaybettim sonra kendimizi acilde kan verirken bulduk zaten hiç düşündüğüm gibi olmadı herşeyi birlikte öğrenmiş oldukben gebelik testini hediye kutusuna koydum verdim eline hiç beklemiyodu ve de gözleri doldu
bende sürpriz yapmayı istiyordum bunun üzerine çok kafa yorum düşündüm şöyle yaparım böyle yaparım diye ama evde idrar testinde gölge bi çizgide bile kendimi kaybettim sonra kendimizi acilde kan verirken bulduk zaten hiç düşündüğüm gibi olmadı herşeyi birlikte öğrenmiş olduk