Zaman cabuk geciyo rahat ol Allah buyuktur nasibi varsa her turlu gelicek...Oo daha çok var bana o zaman, saol canım,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaman cabuk geciyo rahat ol Allah buyuktur nasibi varsa her turlu gelicek...Oo daha çok var bana o zaman, saol canım,
Haklsıın caım, rabbim nefes nasip ettiyse gelecek tabiki, kimseye söylemedim dhaa ondan bu telaşım :)Zaman cabuk geciyo rahat ol Allah buyuktur nasibi varsa her turlu gelicek...
cok yakınların dısında kımseye deme canım ılk 3 ay gercekten nazar degıyoHaklsıın caım, rabbim nefes nasip ettiyse gelecek tabiki, kimseye söylemedim dhaa ondan bu telaşım :)
Ben oyle bi hata yaptim cok cekiyorum gozumu acmadim dedigimden beri dua okutucam ...Haklsıın caım, rabbim nefes nasip ettiyse gelecek tabiki, kimseye söylemedim dhaa ondan bu telaşım :)
Beni de ekleyin kizlar.aslidrmz sat 25 subat. 2 aralik 80 kilo ;-) biraz tombis anne olucam insallahtek tek üstüne düşmem zor canim
burdan duyuru yapalım eklenmek isteyenler
yeni aralık anneleriiii
bu yorumun altına bilgilerini cevaplasınlar
bilgilerini ayrı ayrı toplamak zor oluyor
hoşgeldın canım sen olumlu bak benımde ılk degerım34.1 dı arttı cok sukur senınde artcak emınım Allah sag saglım kucagına almayı nasıp etsın
Sen olumlu bak tabi ilk degerim 7.88 di ve adet gunumdu cok cok dusuk degerdi ama biz keseyi de gorduk gelecek hafta kalp atislarini dinleyecez nasipse hic umutsuz olma....
cok yakınların dısında kımseye deme canım ılk 3 ay gercekten nazar degıyo
Aaa nazar değiyor bol bol oku canım, eşimde öyle kesinleşsin öyle duruyalrım akrabalara dedi bende içimde ve eşimle yaşayacağım sadece heycanımı, sağolun kızlar,,Ben oyle bi hata yaptim cok cekiyorum gozumu acmadim dedigimden beri dua okutucam ...
olmazmı canım bebeklerımız daha yenı yerleıyo vucudumuz alısıyo o bebegeHanimlat 5+5 oldum bugun ama adet olacakmisim gibi kasiklarim ve belim agriyor hafif :-( sizlerde de boule oluyor mu bi kac gun sonra dr a gitcem inşallah kalp atislari icin.
Bugun doktora gittimcnm kesemizi gorduk sukur 5+1 dedi dojtor bugun bana
Anne adı :)-----Sat------Doğm tarh-Başlngç kilo-Bebiş cinsiyeti-Doğm kilosu
1) derinsu06------------27 şubat--------4 aralık------------?-----------------------------------
2) gadriell (esma)------25 subat--------2 aralik------------?-----------------------------------
3) elifeva---------------27,28 subat----4,5 aralık--------72 kg---------------------------------
4) cakil45----------------3 mart---------8 aralık ---------72 kg--------------------------------
5) mshuzur----------------?--------------8 aralik----------72 kg--------------------------------
6) Mmnur---------------26 subat-------4 aralık----------60 kg--------------------------------
7) zonox------------------7 mart---------12 aralık--------53 kg---------------------------------
8) oksijen88------------28 şubat-------5 aralık---------60 kg---------------------------------
9) ege_m----------------25 şubat--------2 aralık---------64 kg---------------------------------
10) Ulytau---------------1 mart----------5 aralık----------65 kg--------------------------------
11) sewch----------------2 mart----------8 aralık---------51 kg---------------------------------
12) ameannn-----------5 mart----------11 aralık---------48 kg--------------------------------
13) Papatya 24---------26 şubat--------4 aralık------------?------------------------------------
14) erdemaysenur31--1 mart-----------7 aralık----------58 kg--------------------------------
15) myfamily4---------8 mart----------14 aralık---------61 kg---------------------------------
16) KEVOK-------------7 mart----------12 aralık---------57 kg---------------------------------
17) acmayindedeler---27 şubat--------3 aralık----------45 kg---------------------------------
18) crn_gkn55---------25 şubat-------2 aralık----------69 kg---------------------------------
19) yasssemin----------25 şubat--------2 aralık----------74 kg---------------------------------
20) Sycorox------------1 mart-----------7 aralık----------67 kg---------------------------------
21) indaco--------------7 mart-----------12 aralık-----------?------------------------------------
22) esraecem----------26 şubat---------2 aralık----------72 kg---------------------------------
23) ea1986-------------8 mart-----------15 aralık---------64 kg---------------------------------
24) chemig-------------1 mart-----------3 aralık----------60 kg---------------------------------
25) incitanem24------24 subat---------2 aralık----------52 kg---------------------------------
26) sudekara1---------24 şubat---------1 aralık-----------65 kg---------------------------------
27) bigbabol------------4 mart----------9 aralık-----------57 kg---------------------------------
28) cadicimmm-------2 mart-----------7 aralik-----------61 kg--------------------------------
29) kartanesi14_14---8 mart----------14 aralık----------59 kg---------------------------------
30) AHU42------------2 mart-----------7 aralık-----------64 kg---------------------------------
daha duyan yok canım ınsallah bende 13unde duyarım bulantım benım oluyo kusma yok sımdılık rahatsız etcek durumdada deıl cok sukurBeni de ekleyinn :) Sat 23 Subat tahmini doğum tarihi 6 Aralık maalesef 71 kg :/ 5+4 uz 10 gün sonra insaallah kalp atışlarıni duyacağiz ☺Sizler kac haftalikken kalp atislarini duydunuz ? Mide bulantisi yaşayan varmi??
Maşallahen son bhcg kaçtı ne zamanKizlar siki durun
Iki kese gorundu ikizmis cok saskinim yaaa
daha duyan yok canım ınsallah bende 13unde duyarım bulantım benım oluyo kusma yok sımdılık rahatsız etcek durumdada deıl cok sukur
yanlis yazmışım 2Demekki hemen hemen herkezin aynı zamanlarda duyuluyor kalp atışı :) Doktorum 3 hafta dinlen dedi yürüyüş yapma ev isleri vs. Yapma egilirken bile dizlerini kirarak Eğil dedi çok dikkat etmeye çalışıyorum hayırlısi ile hepimiz bebislerimizin kalbini bir duysak :)
ınsallah canım ya bı duysak rahatlarız azcıkDemekki hemen hemen herkezin aynı zamanlarda duyuluyor kalp atışı :) Doktorum 3 hafta dinlen dedi yürüyüş yapma ev isleri vs. Yapma egilirken bile dizlerini kirarak Eğil dedi çok dikkat etmeye çalışıyorum hayırlısi ile hepimiz bebislerimizin kalbini bir duysak :)
baya cogaldık maşşallah ınsallah hepımız mutlu sona ulasırız kazasız belasızAnne adı :)--------Sat-----Doğm tarh-Başlngç kilo-Bebiş cinsiyeti-Doğm kilo
1) derinsu06-------------27 şubat--------4 aralık------------?-----------------------------------
2) gadriell (esma)-------25 şubat--------2 aralık------------?-----------------------------------
3) elifeva----------------27,28 şubat----4,5 aralık--------72 kg---------------------------------
4) cakil45-----------------3 mart---------8 aralık ---------72 kg--------------------------------
5) mshuzur-----------------?--------------8 aralık----------72 kg--------------------------------
6) Mmnur----------------26 şubat-------4 aralık----------60 kg--------------------------------
7) zonox------------------7 mart---------12 aralık--------53 kg---------------------------------
8) oksijen88-------------28 şubat-------5 aralık---------60 kg---------------------------------
9) ege_m-----------------25 şubat--------2 aralık---------64 kg---------------------------------
10) Ulytau----------------1 mart----------5 aralık----------65 kg--------------------------------
11) sewch-----------------2 mart----------8 aralık---------51 kg---------------------------------
12) ameannn------------5 mart----------11 aralık---------48 kg--------------------------------
13) Papatya 24----------26 şubat--------4 aralık------------?------------------------------------
14) erdemaysenur31---1 mart-----------7 aralık----------58 kg--------------------------------
15) myfamily4----------8 mart----------14 aralık---------61 kg---------------------------------
16) KEVOK--------------7 mart----------12 aralık---------57 kg---------------------------------
17) acmayindedeler----27 şubat--------3 aralık----------45 kg---------------------------------
18) crn_gkn55----------25 şubat-------2 aralık----------69 kg---------------------------------
19) yasssemin-----------25 şubat--------2 aralık----------74 kg---------------------------------
20) Sycorox-------------1 mart-----------7 aralık----------67 kg---------------------------------
21) indaco---------------7 mart-----------12 aralık-----------?------------------------------------
22) esraecem-----------26 şubat---------2 aralık----------72 kg---------------------------------
23) ea1986--------------8 mart-----------15 aralık---------64 kg---------------------------------
24) chemig--------------1 mart-----------3 aralık----------60 kg---------------------------------
25) incitanem24-------24 şubat---------2 aralık----------52 kg---------------------------------
26) sudekara1-----------24 şubat--------1 aralık-----------65 kg---------------------------------
27) bigbabol-------------4 mart----------9 aralık-----------57 kg---------------------------------
28) cadicimmm--------2 mart-----------7 aralık-----------61 kg--------------------------------
29) kartanesi14_14----8 mart----------14 aralık----------59 kg---------------------------------
30) AHU42-------------2 mart-----------7 aralık-----------64 kg---------------------------------
31) nick nick-----------1 mart------------7 aralık-----------52 kg---------------------------------
32) aslidrmz-----------25 şubat----------2 aralık-----------80 kg--------------------------------
33) Melodram_Punisher-24 şubat----11 aralık----------62 kg---------------------------------
34) gencaymerve-----23 şubat----------6 aralık-----------71 kg----------------------------------