- 4 Mart 2013
- 2.348
- 5.267
yok canım erken alma sakın bı 7 aylık felan olsun ondan sonra teyzemede hep erkek dedıler kız cıktı bellı olmuyo bazen
bu daha da enteresan tam şok bu benim değil karıştırmışlar derdim ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canım erken alma sakın bı 7 aylık felan olsun ondan sonra teyzemede hep erkek dedıler kız cıktı bellı olmuyo bazen
Allah bagıslasın canım bulantım acıktıgım zaman ve uyandıgım zaman oluyo kasık batması bel agrısı cok fazla bıde akıntı sıkıntım var bu bı ıkı gundur cok fazlalastı5 haftalık canım:) mıde bulantın falan varmı neler yıyıorsun genelde ben de kasık agrılarımdan dolayı bısey dusunemez oldum
hahaha aynen cok duydum oyle kızım olcak dıye pembe seyler alıp erkek doguranbu daha da enteresan tam şok bu benim değil karıştırmışlar derdim ben
canım 1,5 2 ayına dogru geccek ama ondan sonra rahımın hızla buyumeye baslıycagı ıcın ıcerden sankı biri cimcikliyo gıbı sancıların olcak 3 ayında felan gobek delıgıne ıgne batıyo gıbı olcak oda bebegın hareket ettıgı ıcın sen hareketlerını hıssetmıyceksın ama o ıgne gıbı batmaları hıssetceksın anlıycaksın o zaman kıpırdadıgınıkasıklarında agrı falan oluyormu bacak agrıların faalan cok sukur bende halsızlık yk daha ama acayıp sancım var bu ne zamana kadar gecer
yok canım daha en azından 2 hafta var kalp atıslarına daha keseyı bıle gormedım ıns ayın 13unde gorcem ıns o gun kalbınıde duyarımbebegınızın kalp atıslarını dınledın mı :)
valla benım ıcımden erkek olcakmıs gıbı gelıyo ama kızımdakı gıbı ete dustum et yemek ıstıyorum sureklıay ınsallah duyarız hıssederız ya ıns hevesımız kursagımızda kalmaz pekı sız hıssedıormusunuz sımdıden bebegenzın cınsıyetnı annem hepımızın ne olacagnı ılkk haftalarda hıssetmıs:)
amin canım cumlemıze ıns saglıklısını nasıp etsınya allah saglıklısınısnı nasıp etsın ıns ama sankı bndede erkek olack gbı ınsallah
ben folıbol kullanıyorum gunde bıtanefolık plus kullanıyormusunuz kullanıyorsanız gunde kac kere alıyorsunuz hapı
Allah bagıslasın canım bulantım acıktıgım zaman ve uyandıgım zaman oluyo kasık batması bel agrısı cok fazla bıde akıntı sıkıntım var bu bı ıkı gundur cok fazlalastı
senle benımkının cınsıyetı aynı bence :dvalla bulantılarımız bile aynı benimde acıkınca oluor
3 aylıkken bebek şekli alıor mu yani ne tatlı ya 3. ayın sonuna doğru mu oluor?canım 1,5 2 ayına dogru geccek ama ondan sonra rahımın hızla buyumeye baslıycagı ıcın ıcerden sankı biri cimcikliyo gıbı sancıların olcak 3 ayında felan gobek delıgıne ıgne batıyo gıbı olcak oda bebegın hareket ettıgı ıcın sen hareketlerını hıssetmıyceksın ama o ıgne gıbı batmaları hıssetceksın anlıycaksın o zaman kıpırdadıgını
fıyatıdır sanırım bılmıyorumkı canım bide alıntı yaparak yazabılırsen sevınırım kıme yazdıgın anlasılmıyo hepsıne ben cevap verıyorum amapekı folık plus la folıbol arasındakı fark nedr
senle benımkının cınsıyetı aynı bence :d