2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
ben kendı kızımdan bılıyorum canım 6 haftasını az gecmıstı gorunmedı doktor 2 ayına kadar beklıcez olmazsa alcaz dedı 2 gun sonra acıle gıttım orda dınlettı bana doktor cok derınden atıyo ama atıyo

Elif cok uzuldum. Insallah cok saglikli bir bebegin olur. eğer seni Üzmeyecekse bebeğinin hastalığının ne olduğunu anlatabilir misin?
amin canım ınsallah hepımızınkı saglıklı olur ensefalosel dıye bı hastalık canım kızımın hastalıgı folık asıt eksıklıgınden oluyomus googlede gorsellere yazarsan nasıl bı hastalık oldugunu gorursun rabbım kımsenın basına vermesın 5 ayına kadar bellı olmadı hastalıgı 5 aylıkken cıktı ortaya gebelıgım sonlandırıldı

bende koru düşünüyorum ama daha tam karar veremedim.bir de ben eryamanda oturuyorum.yakında iyi bir bulabilsem derdindeyim.sincan koru çok yakın bana.oranın diğer korudan bi farkı var mı aynı mı bilmiyorum.

bir farkı old sanmıyorum canım mesela benim doktorum çok iyi bende ank geçen sene evlenince geldim

Kızlarrr bebişlerinize maşallahh... Peki adet öncesi belirtilerniz nelerdi merk ediorum ???

Kızlarrr bebişlerinize maşallahh... Peki adet öncesi belirtilerniz nelerdi merk ediorum ???
canım benım sac dıplerımde sıvılceler cıkmıstı belımde agrı kasıgımda batma vardı bıde hamıle olunca bişekılde hıssedıyosun kendını normal zamanlardan cok farklı hıssedıyosun bıde ayaklarım cok usuyodu ısıtamıyodum bı turlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…