- 15 Kasım 2014
- 1.698
- 1.541
- 34
Adete 3 gün kala pembe lekeleNME.Kızlarrr bebişlerinize maşallahh... Peki adet öncesi belirtilerniz nelerdi merk ediorum ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adete 3 gün kala pembe lekeleNME.Kızlarrr bebişlerinize maşallahh... Peki adet öncesi belirtilerniz nelerdi merk ediorum ???
kuzum senle benım bebeklerımızın cınsıyetı aynı olursa hıc şaşırmam kızımda yanarken sımdı cok usuyorum bende pıpıklılermı gelcek nekasığımda ağrı vardı üşüyordum canım
korkma canım normal hemen hemen hepımız aynı durumdayızgunduz birseyim yoktu suan belim cok agriyoo korkuyorummm
kuzum senle benım bebeklerımızın cınsıyetı aynı olursa hıc şaşırmam kızımda yanarken sımdı cok usuyorum bende pıpıklılermı gelcek ne
aynen varya ben 2 oglum oldugu ıcın kalbım kız ıstesede rabbım oncelıkle saglık sıhhat versın sonra gonlumuze gore versın ınsayh çok heycanli öyle mi dersin klasik olcak ama hayırlısı ya sağlıklı olsun da kafasındayım ben ama oğluşta feena olmaz kız da ayh çok ayrı heycannn bilemedimmm
Allah ızın verırse 13 14 haftalıkken ogrenırız neyımız olcanı :d benım ufaklık gıbı olmasınlarda :d gostermıyodu doktor hep kıza benzıyo dıyodu :d acınca gordukayh çok heycanli öyle mi dersin klasik olcak ama hayırlısı ya sağlıklı olsun da kafasındayım ben ama oğluşta feena olmaz kız da ayh çok ayrı heycannn bilemedimmm
innsallah canim yaaakorkma canım normal hemen hemen hepımız aynı durumdayız
Allah ızın verırse 13 14 haftalıkken ogrenırız neyımız olcanı :d benım ufaklık gıbı olmasınlarda :d gostermıyodu doktor hep kıza benzıyo dıyodu :d acınca gorduk
yapmazmı o mınıcık bacaklarını poposunun altına alıyo kapatıyo :d doktor bana kıza benzıyo deyınce bı oglum var bıde kızım olcak dıye sevıncle cıktım mınıcık gelınlıklere eteklere baktım 15 gun sonra yıne gıttıgımde pıpıyı bı gosterdı butun hayallerım suya dustu ılk oglumdada doguma 1 hafta kala ogrendım o yuzden butun kıyafetlerı sarı yesıl turuncu almak zorunda kalmıstımayh bir de göstermemezliik mi yapıyor yaaa göstersin çatlarım ya
yapmazmı o mınıcık bacaklarını poposunun altına alıyo kapatıyo :d doktor bana kıza benzıyo deyınce bı oglum var bıde kızım olcak dıye sevıncle cıktım mınıcık gelınlıklere eteklere baktım 15 gun sonra yıne gıttıgımde pıpıyı bı gosterdı butun hayallerım suya dustu ılk oglumdada doguma 1 hafta kala ogrendım o yuzden butun kıyafetlerı sarı yesıl turuncu almak zorunda kalmıstım
yok canım erken alma sakın bı 7 aylık felan olsun ondan sonra teyzemede hep erkek dedıler kız cıktı bellı olmuyo bazenayh inanmıorum ya ben şimdiden almak istiyorum ama zor tutuyorum kendimi göstermezse naparımmmm
Canm goguslerim baya bi sismisti dokunamiyordum uclari aciyordu ve asiri duygusaldim regli olucam saniyordum kasiklarimda bicak saplanmasi gbi aci hissediyordum gunden gune atesim yukselmeye basladi hatta bir gece soyundum resmen soba gbiydim esim dokunamiyordu :)))Kızlarrr bebişlerinize maşallahh... Peki adet öncesi belirtilerniz nelerdi merk ediorum ???
hoşgeldın canım hepımız nasıpse aralık annesıyız Allah hepımızın bebeklerını bıze bagıslasın senınkı kac haftalıkmrblar aralık annesı olacam ınss varmı benım gıbı aralık annelerı
canım ılk 3 ay beslenmenın onemı pek yok bebek pek ıhtıyac duymuyo cunku senın kanında olanla ıdare edıyo hanı kusman falan olupta yemek yıyemezsen endıselenme ben yıne normal duzenımde devam edıyorum sımdılık extra yıyceklere ıhtıyac duymuyorumarkadaslar 5 haftalık gbelıkte neler oluyor nasıl beslenıyorsunuz