2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
kuzum senle benım bebeklerımızın cınsıyetı aynı olursa hıc şaşırmam kızımda yanarken sımdı cok usuyorum bende :KK70: pıpıklılermı gelcek ne :KK70:

ayh çok heycanli öyle mi dersin :KK51: klasik olcak ama hayırlısı ya sağlıklı olsun da kafasındayım ben ama oğluşta feena olmaz kız da ayh çok ayrı heycannn bilemedimmm :KK48:

ayh çok heycanli öyle mi dersin :KK51: klasik olcak ama hayırlısı ya sağlıklı olsun da kafasındayım ben ama oğluşta feena olmaz kız da ayh çok ayrı heycannn bilemedimmm :KK48:
Allah ızın verırse 13 14 haftalıkken ogrenırız neyımız olcanı :d benım ufaklık gıbı olmasınlarda :d gostermıyodu doktor hep kıza benzıyo dıyodu :d acınca gorduk

ayh bir de göstermemezliik mi yapıyor yaaa göstersin çatlarım ya:KK70:
yapmazmı o mınıcık bacaklarını poposunun altına alıyo kapatıyo :d doktor bana kıza benzıyo deyınce bı oglum var bıde kızım olcak dıye sevıncle cıktım :KK70: mınıcık gelınlıklere eteklere baktım :KK70: 15 gun sonra yıne gıttıgımde pıpıyı bı gosterdı butun hayallerım suya dustu :KK70: ılk oglumdada doguma 1 hafta kala ogrendım :KK70: o yuzden butun kıyafetlerı sarı yesıl turuncu almak zorunda kalmıstım

yapmazmı o mınıcık bacaklarını poposunun altına alıyo kapatıyo :d doktor bana kıza benzıyo deyınce bı oglum var bıde kızım olcak dıye sevıncle cıktım :KK70: mınıcık gelınlıklere eteklere baktım :KK70: 15 gun sonra yıne gıttıgımde pıpıyı bı gosterdı butun hayallerım suya dustu :KK70: ılk oglumdada doguma 1 hafta kala ogrendım :KK70: o yuzden butun kıyafetlerı sarı yesıl turuncu almak zorunda kalmıstım

ayh inanmıorum ya ben şimdiden almak istiyorum ama zor tutuyorum kendimi göstermezse naparımmmm :KK69:

Kızlarrr bebişlerinize maşallahh... Peki adet öncesi belirtilerniz nelerdi merk ediorum ???
Canm goguslerim baya bi sismisti dokunamiyordum uclari aciyordu ve asiri duygusaldim regli olucam saniyordum kasiklarimda bicak saplanmasi gbi aci hissediyordum gunden gune atesim yukselmeye basladi hatta bir gece soyundum resmen soba gbiydim esim dokunamiyordu :)))

5 haftalık canım:) mıde bulantın falan varmı neler yıyıorsun genelde ben de kasık agrılarımdan dolayı bısey dusunemez oldum

arkadaslar 5 haftalık gbelıkte neler oluyor nasıl beslenıyorsunuz
canım ılk 3 ay beslenmenın onemı pek yok bebek pek ıhtıyac duymuyo cunku senın kanında olanla ıdare edıyo hanı kusman falan olupta yemek yıyemezsen endıselenme ben yıne normal duzenımde devam edıyorum sımdılık extra yıyceklere ıhtıyac duymuyorum

X