Kesenin görünmemesi cok normal canm yeni hamilelerde oluyor.Benm 2,5-3 haftalikken hem ustten hem alttan baktilar goremeyince detayli ultrasona girdim son anda gorundu telas yapmayip beklemek lazim hatta korktm alttan baya cihazla ugrasildi.Heycandan acele etmemek lazim.Progestan kullaniyorum bende kayinpederim hastalarina yaziryormus korkma dedi.
Meraba canım senin satın kaç?bende doktora gıttım ustten gozukmedı alttanda baktırmadım.bnmkıde gec dollenmeymıs.bugun 5+3olmam gerekırken ben gerıden geliyorum.birde hcg degerin kaç çıktı
Sen almiyrmusn canm progestan Dr arıycam yarın bende akşam 1 alsak olurmu diycemgunde 1 canım ama ben kullanmıyorum normal agızdan
İçini ferah tut canm artar ınsalllah değerlerimiz yat dinlen çok dikkatli ol ben elimden geldiği kadar bi iş yapmama ya çalışıyorum ilk 3 ay çok onemliymissEvet canımmm bn cok kötüydüm.doktor 700 olmalı dedı bana ama 500 çıktı.moralımı bozmadım ama.rabbim nasıp ederse olur inş.beklıcez bakalımm artacak mı gorucegız.
Sorma canm ya kayinbaba benden telasli panik yapiyor ben rahatim heycan yapmiyorum hergün ariyor saolsun ben size yardimci olurum ondan ogrendiklerimle :))) Sakin olalim saglicakla kucagimiza alicaz insallah.kayınpederini de üye yapalım buraya biz ya endişelerimizi giderirşaka biyana aslında acele etmiyorum ama her gebe gibi endişeliyim işte..
Butun anneler ayni demekki bide bana laf soyluyo annem cok ugrasiyosun diyeValla aksine gun sayiyorum her artisi gordugumde endiselerim azaliyo bana kalsa doktorada erken gidecektim ama annem ortaligi yikiyo bebek biraz tutunsun ugrasip durma diyoyarin doktora gidicem ins kesemiz gorunur dua edin kizlar olur mu
ben de 5+6 da gidicem ama umudum yok zaten keseyi göreyim de bi kalbi için eşimle özele gidicem çok istiyor o da görmeyi :)
canım ben bundan 3 ay once 5 aylık bebegımı kaybettım o bebegım sakatmıs 2 defa dusuk tehlıkesı gecırdım progestanla tuttum 5 ayında kaybettım buyuyunce onun ıcın kullanmıyorum ben eger hastaysa vucut kendısı atıyo bebegı zorla tutmaya calısmıycam o yuzdenSen almiyrmusn canm progestan Dr arıycam yarın bende akşam 1 alsak olurmu diycem
istanbulda mı yaşıyorsun? hastane önerisi isteyecektim :)
bu arada yaşlarınız kaç kızlar benim 31
ilk 3 ay cok normal uyku ıstegı elınden geldıkce uyu erteleme uykunu hıc bebişler gelınce arıycaz bu uykularıCok uykum geldi bayanlarr
derın kız bızım lıste ne oldu kac kısı olduk en son
ankarada olan var mı kızlar
Bn calısıyorm işe gıdıp geliyorum mecburen yoruluyorum.ama cujartesı pazar ıyı dınlendımmmm.inşş artmıştır.sen keseyi görmeye ne zaman gıdıceksınİçini ferah tut canm artar ınsalllah değerlerimiz yat dinlen çok dikkatli ol ben elimden geldiği kadar bi iş yapmama ya çalışıyorum ilk 3 ay çok onemliymiss
merhaba kizlar, ben de hamileyim sanirim. 4 +3 bte hcg 700 cikt ama baska kan vermedim. persembe günü randevum var doktorda ozaman suan 5 + 1 deyim randevum 5 + 4 olmus oluyor insallah.. tabi bunlar benim hesaplarim..
daha önce kimyasal gebelik yasamistim 4. haftada 40 hcg idi. sonra 197 sonra 715e kadar yükselmisti ama kese filan görünmeden düsük olmustu..
Rabbim hepimize hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin insallah