Öncelikle gündüz azaltarak sonrada keserek başlayın meme istedikçe oyalayın dikkatini dağıtın bir zaman sonrada gece emmelerinden kesersiniz ama bence en önemlisi konuşmak anlatmak çocuğu buna hazırlamak sakın anlamaz diye düşünmeyin ne kadar küçük olurlarsa olsunlar anlıyorlar ama neticede çocuk oldukları için kabul etmemek için direniyorlar ben kızımı bu şekilde jestim memeden umarım sizde problemsiz bir şekilde atlatırsınız bu süreciNe güzel maşallah. Allah hayırlısıyla kucaklarınıza almayı nasip etsin. Ben çok yoruldum 27 ayda... 2.yi hiç mi hiç düşünmüyorum. Hatta hala emiyo benimki... Doktorumuzla konuştum. 3 yaşına kadar emebilir dedi. Birden kesmeyin, zamanla kendi ilgisi azalır dedi ama hiiiiç sanmıyorum. Sizler ne yaptınız bu konuda? Aşkla bağlı bizimki memeye resmen... Ben de kıyamıyorum. Kesersem sanki onu terk etmiş, kendimi de terk edilmiş gibi hissetmekten korkuyorum. Karmaşık duygular içindeyim gerçekten...
Teşekkür ederim önerileriniz için... Artık vücudum dayanmıyor SOS veriyor gerçekten. Doktora gittim, bağışıklık sistemin çok zayıflamış dedi. Bir de ben akademisyenanne’yi çok severek takip ediyorum. Emzirmeyle ilgili yazılarını okudum ve orada da çocuğu memeden tiksindirerek bıraktırmanın bilimsel olarak çok yanlış olduğu yazıyor. Ben de sizin gibi düşünüyorum. Her şeyi biliyor maşallah. Beni anlayacağına eminim. Bakalım hayırlısı... Bırakacağız inşallah :)Öncelikle gündüz azaltarak sonrada keserek başlayın meme istedikçe oyalayın dikkatini dağıtın bir zaman sonrada gece emmelerinden kesersiniz ama bence en önemlisi konuşmak anlatmak çocuğu buna hazırlamak sakın anlamaz diye düşünmeyin ne kadar küçük olurlarsa olsunlar anlıyorlar ama neticede çocuk oldukları için kabul etmemek için direniyorlar ben kızımı bu şekilde jestim memeden umarım sizde problemsiz bir şekilde atlatırsınız bu süreci
Bende 2015 annesiyim hamile iken bu konuya yazardım duygulandım :) kızım şimdi 2 yaşını geçti ikinci bebeğime 10 haftalık hamileyim benim kızım da abla oluyor :) ama kıskanır psikolojisi bozulur diye çok korkuyorum bunun olmaması için elimden geleni yapacağım. İkinci çocuğunu doğuran anneler birinci çocuğunuz nasıl karşıladı??
Ayrıca size de hayırlı olsuun :) Aralarının az olması çok güzel bir şey gerçekten.
Ne güzel maşallah. Allah hayırlısıyla kucaklarınıza almayı nasip etsin. Ben çok yoruldum 27 ayda... 2.yi hiç mi hiç düşünmüyorum. Hatta hala emiyo benimki... Doktorumuzla konuştum. 3 yaşına kadar emebilir dedi. Birden kesmeyin, zamanla kendi ilgisi azalır dedi ama hiiiiç sanmıyorum. Sizler ne yaptınız bu konuda? Aşkla bağlı bizimki memeye resmen... Ben de kıyamıyorum. Kesersem sanki onu terk etmiş, kendimi de terk edilmiş gibi hissetmekten korkuyorum. Karmaşık duygular içindeyim gerçekten...
Bebeğim şu anda 7 aylık ve ablası onu çok seviyor İlk başlarda zarar vermeye çalışıyordu Ama şu anda onunla oynuyor gülüyor eğleniyorBende 2015 annesiyim hamile iken bu konuya yazardım duygulandım :) kızım şimdi 2 yaşını geçti ikinci bebeğime 10 haftalık hamileyim benim kızım da abla oluyor :) ama kıskanır psikolojisi bozulur diye çok korkuyorum bunun olmaması için elimden geleni yapacağım. İkinci çocuğunu doğuran anneler birinci çocuğunuz nasıl karşıladı??
hayırlı olsun cnm, sağlıkla kucagına alMerhaba arkadaşlar özlemişim burada dönen sohbeti zaman ne çabuk geçmiş bende 2. Ye hamileyim :)
hayırlı olsun cnm, sağlıkla kucagına al
Sirkeyi ben de duymuştum da henüz başvurmadım. Sirkeyi çok seviyor benimki :) az sirkeli su içiyor bazen hatta... :) ama şimdilik kademeli bıraktırma iyi gidiyor. Önce 3 öğüne şimdi de 2 öğüne düşürdüm. Sabah ve gece sadece... öğlenleri memesiz uyumayı öğrendi 1 hafta içinde. Bakalım inşallah tamamen keseceğiz yakında... Evde yaptığınız değişik etkinlikler var mı miniklerinizle? Bende tükendi artık. Ne yapacağımı şaşırıyorum da...Amin canim sağol. Bizimki planli bir gebelik degildi ertesi gün hapi kullanmama ragmen hamilr kaldim nasip işte. Benim kizim da memeye cok düskündü once kademeli olarak birakmayi denedim basarili oldum da ama hasta olunca hicbisey yemeyip sadece meme isteyince yine başa dönduk. Sonra bir arkadaşin tavsiyesiyle meme ucuna sirke sürdüm. Tiksinince birakti bidaha da istemedi
Hamile anneler hayırlı olsun. Benimde kısmetse bu pazartesi 2 nisanda 2. Oğlum dünyaya gelecek. Oğluşum Keremim abi olacak
Naptınız diyene bak sanki sen 3 çocuklu değilsinanam kızlar naptınızAllah saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın dogum yapanlarada Allah kolaylık versın
Kuzum kolayca doğar gelir minik bebişin inşallahBnm de doğumuma az kaldı eli kulağında :) oğlum abi oluyo, travmanın bizi teğet geçmesi için elimizden geleni yapıcaz inşallah .
Gerçekten tam olarak o sebeple istedik biz de 2. çocuğu. Yoksa akıl işi değil :))Kuzum kolayca doğar gelir minik bebişin inşallahBence hiç travma olmaz arkadaş olacaklar birbirlerine hiç canı sıkılmayacak Bende sırf kızım yalnız kalmasın diye düşünecek gibi oluyorum sonra vazgeçiyorum kazayla olmazsa planlamak yemiyor benim
Nasıl geçti doğumun folikçim? hikayeni okumayı çok isterimGerçekten tam olarak o sebeple istedik biz de 2. çocuğu. Yoksa akıl işi değil :))
Rutin kontrole gittik 26 mayıs ctesi öğlen, doktor ‘her şey yolunda, başı pelvise dayanmak üzere ama pztesiyi bekleyebilirsin bence’ dedi :) günü pztesi doluyordu, 39+5’tim. Kontrolden çıktık, yürüyerek eve giderken sancım başladı. 1 saat sonunda doktorla haberleştim, yarım saat sonra hastaneye gittik. 15 dk sonra doğum gerçekleşti :))Nasıl geçti doğumun folikçim? hikayeni okumayı çok isterim