Ayy maşallahRutin kontrole gittik 26 mayıs ctesi öğlen, doktor ‘her şey yolunda, başı pelvise dayanmak üzere ama pztesiyi bekleyebilirsin bence’ dedi :) günü pztesi doluyordu, 39+5’tim. Kontrolden çıktık, yürüyerek eve giderken sancım başladı. 1 saat sonunda doktorla haberleştim, yarım saat sonra hastaneye gittik. 15 dk sonra doğum gerçekleşti :))
Canım nasıl geçti dogum ne kadar oğlu minikBnm de doğumuma az kaldı eli kulağında :) oğlum abi oluyo, travmanın bizi teğet geçmesi için elimizden geleni yapıcaz inşallah .
hayirlisi olsun canim bende 2015 aralik annesiyim bizde 3. yu istiyoruz ama bakalim hayirlisiSelam kızlar 2015yılında ne çok girerdim katılırdım sohbetlere bebişimi beklerken bu forumda tekrar aklıma geldi, bende tekrar 2.bebişimi istiyorum Allahım en kısa zamanda nasip eder inş
Hayırlısı olsun hakkımızda en kısa zamanda göbüşler bebiş le dolsun inşhayirlisi olsun canim bende 2015 aralik annesiyim bizde 3. yu istiyoruz ama bakalim hayirlisi
insallah canim benimm sende yeni mi basladin yoksa ?Hayırlısı olsun hakkımızda en kısa zamanda göbüşler bebiş le dolsun inş
Yok canım 3 aydırlı istiyorum tutmadı umutlar bu aya kaldı bakalım bu ay olacak mıinsallah canim benimm sende yeni mi basladin yoksa ?
hmmm anladim canim biz daha yeni bu ay basladik bakalim kismetseYok canım 3 aydırlı istiyorum tutmadı umutlar bu aya kaldı bakalım bu ay olacak mı
kızlarr benim de 2. ci geliyorrrr :))))
ilkini 6 yılda yapınca 2 . den pek umut yoktu :))
7 haftalık herşey yolunda şükür birtek şeker yüksek çıktı ilkinde yoktu sıkıntı .
bakalım biri 3 yaşında diğeri bebek nasıl olacak
Sağol canım son aydayız artık buralarda kimsecikler yokmaşallah canım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.