2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Ayy maşallah 2 çocukla ilgili tecrübelerini heyecanla bekliyorum belki bana cesaret verirsin

selam kızlar. bugün tahlıl yaptırdım ve 4 haftalık hamileyim . 2. mucicemiz geliyor inşallah yarın doktor randevu aldım
çok değişik bir duygu karışık haldeyim . 2 cocuk :)) oğlum daha 3 yaşında bile değil ona arkadaş olur ama ya ikisine güzel bakamazsam yarın gideyim doktora gene konuşuruz

anam kızlar ne ettınız Allah yeniden anne olanların yardımcısı olsun anne olcaklarında bebeklerını sağ sağlim kucaklarına almayı nasip etsın valla bende bazen dorduncuyu dusunuyorum ama cesaret edemıyorum

selamlaaar kizlar nasilsiniz ben iyiyim cok sukur bende 3.yu dusunuyorum bugun adet gunumdu olmadim hayirlisi bakalim

maşallah kızlar size tebrik ediyorum.. Benim kızım daha emmeyi yeni bıraktı. 2.çocuk bana hayal.. TEbrik ediyorum sizleri.Allah isteyen herkese nasip etsin.

kızlarr benim de 2. ci geliyorrrr :))))
ilkini 6 yılda yapınca 2 . den pek umut yoktu :))

7 haftalık herşey yolunda şükür birtek şeker yüksek çıktı ilkinde yoktu sıkıntı .
bakalım biri 3 yaşında diğeri bebek nasıl olacak

Selam kızlar 2015yılında ne çok girerdim katılırdım sohbetlere bebişimi beklerken bu forumda tekrar aklıma geldi, bende tekrar 2.bebişimi istiyorum Allahım en kısa zamanda nasip eder inş

2-3 yaş canavarları için Şu oyunu şiddetle öneriyorum

maşallah canım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…