- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 37
hepimiz patır patır sezeryan olduk..sen normal doğumu beklediğin için haliyle daha heyecanlı oldu :)))))))))
görüşürüz canım.. Zor günleri atlattık. İstediği zmaan yürüsün acelemiz yok. Seviyorum sizleri..
bende cok ozledım kız benım derdım hıc bıtmıyokı 10 ay ıcınde ıkıncı amelıyatı oldum bu seferde apandıstımı aldılar .Elifiiiim :) özledim kız seni. Kızın çok güZel ya maşallah.
Bade de oyle cnm ya, cok hareketlendi, yoruyo beni artk, Kakalara aliştim tabii ya, korkmuyorum artk kakalardan :)
Oğlanlar napiyo, kıskanıyolar mi kızı?
aynen canım benım zıllı kızım hayattan bezdırcek kadar yaramaz bişe oldu basımameltemcivil ay isim etiketlemeyi bilem unutmuşum ama sonunda yaptım çok sukur naber şekerim Bade hanimcim nasıllar. Biz iyiyiz çok şükür işten eve evden işe yolda geçiyor kuzumun ömrü. elifeva resimdeki senin kizinmi. Çok tatlı maşallah. Annesinemi benziyor ne. Bende dedim sanki kadınlar kulübüne vefasızlık ettim. Bi bakim napiyorlar. Özlemişim doğrusu. Herkese selamlar
yok canım hıc bı sorun olmadı cok sukur sadece bıraz kısaydı bacakları ama yetıstı ayına sımdı dert etme onu sakınMerhaba.Dogum yapmis olmalisiniz.Fl kisaligi problem oldu mu acaba.Ayni durumu ben de yasiyorum.
Ne yapAlım sıpamı büyütüyorum :)) sen nasılsın Birde Doğum çatlaklarıma üzülüyorum Sen de de yoktu cok şanslısınız Tüm kremleri sürdüm sonuç annemin karnıKızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz sizleri çooook özledim :)
derinsu06
elifeva
@zonox
@esraecem
@aslidrmz
@Melodram_Punisher
@kaplan2535
@blueflower
@remya
huzurluvemutlu
@esmerim53
@arge34
gulsrht
@ednah1907
@Basakfehmi
@ozizo
@zendost
hedef 2016
@ayshem789
unuttuklarım kusura bakmasın, bayadır giremiyordum :)
Bıraz canlandıralım sayfamızı
Bebeklerden fırsat bulamıyoruz canım.Aynen bazıları sadece hamilelik döneminde foruma takıldı galiba o yüzden pek kimse yok
İyi yapmışsın Meltem ciğim. En güzeli kendimizin bakması. Ama şartlar her zaman öyle olmuyorKalp kalbe karşiymiş canım benm :)
Tahmşn edebiliyorum ne kadar yoğun olabilecegini, iki tane cocuk ve iş arti bi de ew. Ben tek cocuklayin, işe de gtmiyorum, bazen de temizlikci geliyo yine de pert oluyorum walla akşama
Sen ne zaman basladin işe, bebişe kim bakiyo ?
Ben bırakamiyorum sıpami ya, 1 yil daha calişmama kararı aldm.
Ayy maşallah. Benim kız 9,5 aylıkken yeni emeklemeye başladı. Bu aralar ellerini bırakarak ayakta durma provaları yapıyor. 20-25 saniye kadar durup yıkılıyor.merhabalarrr bende geldimm bebisler 10 aylik olduu zaman ne kadar cabuk gecti benim kizimin alttan iki disi var ve 9 aylikken yurudu masallah 1 aydir cok rahat yuruyo artik sizlerde durumlar nasil ozlemisim topigi ya
merhabalar.. benimki ağzında tutmuyor tam tersi ağzına tıktığım şeyleri eliyle çıkarıyor bakıyor.. ama ekmek falan üst damağına yapışık buldum bi kaç sefer. istem dışı mı oldu yoksa ağzında saklamak mı istedi bilemicem?Merhaba anneler
Bende aranıza yeni geldim
Evlat edinenenler topiginden buraya geldim
Ben kızıma 9 yıl hasretle 3 yıl 1 ay bekleyerek kavuştum
Şimdi 11 aylık oldu
Sorum şu sizlerin bebekleri de yemeği ağzın da tutuyor mu
Benim boncuk 20 dk bile tutuyor
Dr gittik bu yüzden
Dr u inadını kırmak lazım bu çocuk açlık nedir bilmiyor kendi mama sandalyesine gidene kadar yedirme dayan dedi eğer hiç bir şey yemezse gene de yedirme bana getir serum takarım ama dayan sabret aç kaldı diye düşünme bebekler açlığa dayanamaz dedi fakat bizim boncuk hiç acikmiyor hatta rahata erdi
Önceden böyle bir sorun yoktu kahvaltı meyve çorba yoğurt muhallebi yerdi
Şimdi ise yemiyor yada ağzında tutuyor
Böyle bir sorunla yaşayanlar var mı
Aşmak için neler yaptınız
bende cok ozledım kız benım derdım hıc bıtmıyokı 10 ay ıcınde ıkıncı amelıyatı oldum bu seferde apandıstımı aldılar .yok oglanlar kıskanmıyolar hatta benden ıyı bakıyolar badenın resmı yokmu kız bakım bı cımcımeye
Ne yapAlım sıpamı büyütüyorum :)) sen nasılsın Birde Doğum çatlaklarıma üzülüyorum Sen de de yoktu cok şanslısınız Tüm kremleri sürdüm sonuç annemin karnı
Selam kizlar
Uzun süredir bende yazmamıştım bebekler büyüdü bu ay 25 inde benimki 1 yas oluyor
Sezeryan olmuştum .cok tatlılar . Altta 4 üstte 4 dış var , yürümüyor ama koltuklarda geziniyor ve herseyi anlıyor bu tatlılar :)
Merhaba anneler
Bende aranıza yeni geldim
Evlat edinenenler topiginden buraya geldim
Ben kızıma 9 yıl hasretle 3 yıl 1 ay bekleyerek kavuştum
Şimdi 11 aylık oldu
Sorum şu sizlerin bebekleri de yemeği ağzın da tutuyor mu
Benim boncuk 20 dk bile tutuyor
Dr gittik bu yüzden
Dr u inadını kırmak lazım bu çocuk açlık nedir bilmiyor kendi mama sandalyesine gidene kadar yedirme dayan dedi eğer hiç bir şey yemezse gene de yedirme bana getir serum takarım ama dayan sabret aç kaldı diye düşünme bebekler açlığa dayanamaz dedi fakat bizim boncuk hiç acikmiyor hatta rahata erdi
Önceden böyle bir sorun yoktu kahvaltı meyve çorba yoğurt muhallebi yerdi
Şimdi ise yemiyor yada ağzında tutuyor
Böyle bir sorunla yaşayanlar var mı
Aşmak için neler yaptınız
Selam kızlar
Nasılsınız? Bebekler de iyidir umarım. Aylardır girmedim foruma. Eski canlılığı pek kalmamış. Ben de kızımdan fırsat bulup giremiyorum. Bebeklerimiz tüm zamanımızı alıyor sanırım
Hala ücretsiz izindeyim. Kızımdan ayrılamadım. Seneye nasıl ayrılırım hiç bilmiyorum.Şimdiden zor geliyor.
Bebeklerden fırsat bulamıyoruz canım.
İyi yapmışsın Meltem ciğim. En güzeli kendimizin bakması. Ama şartlar her zaman öyle olmuyor
Ayy maşallah. Benim kız 9,5 aylıkken yeni emeklemeye başladı. Bu aralar ellerini bırakarak ayakta durma provaları yapıyor. 20-25 saniye kadar durup yıkılıyor.
Selam kızlar
Nasılsınız? Bebekler de iyidir umarım. Aylardır girmedim foruma. Eski canlılığı pek kalmamış. Ben de kızımdan fırsat bulup giremiyorum. Bebeklerimiz tüm zamanımızı alıyor sanırım
Hala ücretsiz izindeyim. Kızımdan ayrılamadım. Seneye nasıl ayrılırım hiç bilmiyorum.Şimdiden zor geliyor.
Bebeklerden fırsat bulamıyoruz canım.
İyi yapmışsın Meltem ciğim. En güzeli kendimizin bakması. Ama şartlar her zaman öyle olmuyor
Ayy maşallah. Benim kız 9,5 aylıkken yeni emeklemeye başladı. Bu aralar ellerini bırakarak ayakta durma provaları yapıyor. 20-25 saniye kadar durup yıkılıyor.
Hadi yaaa. Ben hiç işi özlemedim. Hep kızıma bakabilirim.Evet canm haklisin, allahtan bizim şartlarimz uygun bı yıl daha kalma kararı aldm ama brz bunaldim, belki düsündüğümden erken baslayabilirm işe.
Evet yaaa. Nasıl geçti zamam anlamadım. Geçen yıl bu zamanlar izne ayrılmak üzereydim. 37.haftam doluyordu. Şimdi kocaman bir kızım var.1 yıl olacak zaman nası geçti acısıyla tatlısıyla. geçen sene doğum yapma telaşı vardı. Şİmdi ay yemek yesin ay emeklesin ay yürüsün ay uyusun.. Çok şükür bugüne.. Sağlık olsun da gerisi hallolur.
Nasılsınız cici anneler ben geldimArada bakıyordum buraya ama yazan olmayınca bende unutuldu sandım tekrar toplanırız inşallah asıl şimdi toplanıp fikir alışverişi yapmamız lazım bebişler büyüyor Benim tüm vaktim Aylinimle geçiyor yürüme çabası içindeyiz bu aralar sizler nasılsınız birde 8420 küsür sayfalarda doğumu bekliyormuşuz geçen yıl bu zamanlar ne çabuk geçti zaman