Meltemcimm ye ye Aylin uyurken bile beni bırakmıyor fırsat bulamıyorum hiç birde çok hareketli gözümü ayırmaya gelmiyor aklım çıkıyor birşey olacak diye cengaver gibi her yere atlıyor zıplıyor maşallah balıkyağını fazla içtim sanırım :))))Senn o tontiş ayaklarini yerim aylin :))
İyilik canm ya, sen bi doğurdun daha da ugramadin sayfaya, ben iteklemeye calişiyorum ama artık eskisi kadar sık girmiyo kimse
Badiş bkaç adim atmaya basladi bile, ilk adimi cok duygulandrdi beni walla .
Bade de ayni cnm ya, cok hareketli, balık yağindan dgl de folik asitten miş :))Meltemcimm ye ye Aylin uyurken bile beni bırakmıyor fırsat bulamıyorum hiç birde çok hareketli gözümü ayırmaya gelmiyor aklım çıkıyor birşey olacak diye cengaver gibi her yere atlıyor zıplıyor maşallah balıkyağını fazla içtim sanırım :))))
saolasın canım aynen ya butun gun kız oglanlarla tek sıkıntı cok sıkılgan bı cocuk sürekli tvyı kapatıyo masanın hoperlorun ustunde gezıyo düşüyo yınede akıllanmıyo bıde koltuga cıkıp camdan bakıp bagırıyoGecmiş olsun kuzum, iyi bari kıskanmıuolarsa sen de rahtlarsın brz onlar kızı oynatırken.
saolasın canım aynen ya butun gun kız oglanlarla tek sıkıntı cok sıkılgan bı cocuk sürekli tvyı kapatıyo masanın hoperlorun ustunde gezıyo düşüyo yınede akıllanmıyo bıde koltuga cıkıp camdan bakıp bagırıyocıns anası gıbı
benim kilolar 3 ay içinde tamamen gitti.. ama hafif göbüşüm var :S doğumgünü içinde süs püs pasta foto yavastan başladıkkızlar doğum günü hazırlıklarına başladınız mı... ve kilolarınız gitti mi?
Kilolar az az gtse de olmasi gereken seviyeye inemedi :))kızlar doğum günü hazırlıklarına başladınız mı... ve kilolarınız gitti mi?
İyi geceler herkese 27 kasimda kizim 1 yaşında olacak yurt disindayiz eşimin yanina geldik yine.. umayim tutuna tutuna yürüyor birkac adım atıp kendini atıyor yere cok korkuyor:) ama ayakta durabiliyor ustten 2 alltan 2 disimiz var alttan 5. Diş yeni göründü nerde tehlike kendi orda:) gecen hafta kötü bir olay atlattik baska odaya gittim ve mama sandalyesinden düştüo korku omrumden ömür aldi cok sukur bisey olmadi
Başladık tabi pasta sipraişi süsler kıyafet hediteler alındı bile. Ben hamilelikten önce 63 kg dum şimdi 57 kg yumkızlar doğum günü hazırlıklarına başladınız mı... ve kilolarınız gitti mi?
Cok normal bi durum Zeyno Neden kafana takıldı kı?Ya bişi sorcam bizim minik by by yaparken oarmaklarını birleştirerek yapıyor. Sizde de öyle oluyor mu. Sürekli yapmıyor aram arada. Kafama takıldı
Evet canım çalışıyorum Siz neler yapıyorsunuzMaşallah keyıfle sağlıkla büyüt gülcüm.
Üzülme cnm ya, kalsinlar nolcak bi çok kadinda oluyo malesef, canınız sağolsun oğlusunla eşinle :)
Bende catlak yok cnm, doğru hatrlıyosun
İşe basladin mi gülcüm?
Cok normal bi durum Zeyno Neden kafana takıldı kı?
Biz badeyle ewde oturuyoruz :) bir yıl daha da calişmayı düşünmüyorum. Sohbet muhabbet oyun yemek yedir alt temizle gün geciyo Walla :)Evet canım çalışıyorum Siz neler yapıyorsunuz