- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
Gecen hafta bi arkadAsa gttm, bebegi badeden 3 hafta sonra doğdu, 4 er tane altta ve üstte dişi cıkmıs, kolumu bi ısırdi canimi cok acitti :)
Dişli bebişin ısırmasi da baya aci verici oluyo :)
bugün ben doğdum :):):)
Kızlar iyi geceler umarım hepiniz meleklerinizle iyisinizdir özledim hepinizi bizim okul hayatımız başladı kızlarımla okula git gel ayazla beraber çok yorucu oluyor ayazın altı dişi var çok hareketli ve uyumuyan bir bebek akşama kadar ev anne baba abla iklim ılgın diye çınlıyor en sevdiği yer ayakkabılık ve katlanmış çamaşırlar gece yarısına kadar işim bitmiyor
bizde pastayı yaptırcaz ama çok az kişi olacaz. il dışındayız evimizdedeğiliz kimsemiz yok burada..Doğum günü demişken kızlar ben malum evdeyim bu aralar pasta işleri yapıyorum isteyiniz varsa yap a ridoğum gününde bnm de bi pasta planım var efeme bakalım yapacağım pastayı atarım birazdan
Deme öyle yaaa biz varız hep birlikte kutlarız arkadaşım Mevlana sağlık sıhhat versin yeterkibizde pastayı yaptırcaz ama çok az kişi olacaz. il dışındayız evimizdedeğiliz kimsemiz yok burada..
merhabalarrr bende geldimm bebisler 10 aylik olduu zaman ne kadar cabuk gecti benim kizimin alttan iki disi var ve 9 aylikken yurudu masallah 1 aydir cok rahat yuruyo artik sizlerde durumlar nasil ozlemisim topigi ya
sizede masallahh canimHay maşallah çok erken yürümüş. Bizde yaşımızı karşılarız inşallah baya azimli çünkü. Bizim de 3 disimiz var
canım benimmmm nasılsın;
ugrasşıoruz bebişlerle. bizim ki geçen ay bogaz enfeksiyonu oldu yüksek ateşten acile gittik. mecburen ilk defa antibiyotik kullandık ama 3 gün süreli..
bizim minik tembel emeklemiyor sadece yürüteçle mümkünatı yok emekleme pozisyonunda durmak bile istemiyor.Umrunda bile değil.. Sanırım emeklemeden yürüyecek. Onun dışında emzirmeye devam..
11.aya giricez. ama bizimde dişimiz yok halabazen emerken az bi acıma oluyor snrm az bişi çıktı. o da yan taraftan. Bizim yürümemiz rahat 1,5 yaşını bulur. Biraz kiloda var kendini kaldıramıyor bile.
anne baba dede bize göre annane de diyoama en güzeli hadi demesi. ben tez canlı olduğum için sürekli hadi hadi diye diye o da tekrar eder oldu.
dışarı çıkmaya alıştı. Soğukta napıcaz bilmiyorum avm lere de pek gitmek istemiyorum. Havasını almadan kesinlikle durmuyor ağlıyor .. İlla dışarı çıkacak. Senin bebişi de merak ediyorum..Özelden resim isterim..Herkestennnnnnnnnnnnn
derinsu06
@elifeva
@zonox
@esraecem
@aslidrmz
@Melodram_Punisher
@kaplan2535
@blueflower
@remya
@huzurluvemutlu
esmerim53
@arge34
@gulsrht
E ednah1907
@Basakfehmi
@ozizo
@zendost
hedef 2016
@ayshem789
Neden en cok bendim, hatrlayamadim bak :)çıkması daha da zor dişin galiba emerken acımasını düşünemiyorum bile... ay geçen sene doğumu en çok merakla beklenen sendin canım benim ya.. ne günlerdi.
Baya gec gordum ama dogum günün kutlu olsun tatlımmmm, bebişle esinde saglklı yaslarin olsun.bugün ben doğdum :):):)
Kızlar iyi geceler umarım hepiniz meleklerinizle iyisinizdir özledim hepinizi bizim okul hayatımız başladı kızlarımla okula git gel ayazla beraber çok yorucu oluyor ayazın altı dişi var çok hareketli ve uyumuyan bir bebek akşama kadar ev anne baba abla iklim ılgın diye çınlıyor en sevdiği yer ayakkabılık ve katlanmış çamaşırlar gece yarısına kadar işim bitmiyor
merhabalarrr bende geldimm bebisler 10 aylik olduu zaman ne kadar cabuk gecti benim kizimin alttan iki disi var ve 9 aylikken yurudu masallah 1 aydir cok rahat yuruyo artik sizlerde durumlar nasil ozlemisim topigi ya
saolasınız canlarım..Deme öyle yaaa biz varız hep birlikte kutlarız arkadaşım Mevlana sağlık sıhhat versin yeterki
hepimiz patır patır sezeryan olduk..sen normal doğumu beklediğin için haliyle daha heyecanlı oldu :)))))))))Neden en cok bendim, hatrlayamadim bak :)
hepimiz patır patır sezeryan olduk..sen normal doğumu beklediğin için haliyle daha heyecanlı oldu :)))))))))Neden en cok bendim, hatrlayamadim bak :)
Neden en cok bendim, hatrlayamadim bak :)
hepimiz patır patır sezeryan olduk..sen normal doğumu beklediğin için haliyle daha heyecanlı oldu :)))))))))
Gecmiş olsun beyza kuzuma, hastalıklar bdaha yanasmasin inş.
Bade baya duruyo ayakta artık ama korkuyo adım atmiyo :)
Aman emeklemesin boswer, keyfi yerindeyse sıkıntı yok :)
Kendini yormak istemiyo demek ki kuzucuk :)
Badenn ılk kelimesi de "bade" ben "bade yapma, bade dur, bade bırak" diye dıye ılk kelimesi o oldu tabi, bi de soylemesi var cok tatli , a kısa e cok uzun, badeeee :)
Evet dişariya alişmişlardi, sıkılıyo ewde, ben de üzülüyorum hep ewde tutunca ama ewine gttigm bi kişi bile yok yakınmda
O yüzden sıkı gydirip az da olsa cıkariyorum hala, bi de sürekli cam kenarinda oturup dişariyi izliyoruz :)
Bzddn haberler boyle, irtibati koparnayalim, öpüyorum zeynommmmm :)