2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Gecen hafta bi arkadAsa gttm, bebegi badeden 3 hafta sonra doğdu, 4 er tane altta ve üstte dişi cıkmıs, kolumu bi ısırdi canimi cok acitti :)
Dişli bebişin ısırmasi da baya aci verici oluyo :)

çıkması daha da zor dişin galiba emerken acımasını düşünemiyorum bile ... ay geçen sene doğumu en çok merakla beklenen sendin canım benim ya.. ne günlerdi.

Kızlar iyi geceler umarım hepiniz meleklerinizle iyisinizdir özledim hepinizi bizim okul hayatımız başladı kızlarımla okula git gel ayazla beraber çok yorucu oluyor ayazın altı dişi var çok hareketli ve uyumuyan bir bebek akşama kadar ev anne baba abla iklim ılgın diye çınlıyor en sevdiği yer ayakkabılık ve katlanmış çamaşırlar gece yarısına kadar işim bitmiyor

Eklentiler

• IMG-20161022-WA0002.jpg
    32,8 KB · Görüntüleme: 71

OYY YERİM BEN SENİ YER MAŞALLAH MİNİK PRENSE

Doğum günü demişken kızlar ben malum evdeyim bu aralar pasta işleri yapıyorum isteyiniz varsa yap a ri doğum gününde bnm de bi pasta planım var efeme bakalım yapacağım pastayı atarım birazdan
bizde pastayı yaptırcaz ama çok az kişi olacaz. il dışındayız evimizdedeğiliz kimsemiz yok burada..

merhabalarrr bende geldimm bebisler 10 aylik olduu zaman ne kadar cabuk gecti benim kizimin alttan iki disi var ve 9 aylikken yurudu masallah 1 aydir cok rahat yuruyo artik sizlerde durumlar nasil ozlemisim topigi ya

Hay maşallah çok erken yürümüş. Bizde yaşımızı karşılarız inşallah baya azimli çünkü. Bizim de 3 disimiz var

Gecmiş olsun beyza kuzuma, hastalıklar bdaha yanasmasin inş.

Bade baya duruyo ayakta artık ama korkuyo adım atmiyo :)
Aman emeklemesin boswer, keyfi yerindeyse sıkıntı yok :)
Kendini yormak istemiyo demek ki kuzucuk :)

Badenn ılk kelimesi de "bade" ben "bade yapma, bade dur, bade bırak" diye dıye ılk kelimesi o oldu tabi, bi de soylemesi var cok tatli , a kısa e cok uzun, badeeee :)

Evet dişariya alişmişlardi, sıkılıyo ewde, ben de üzülüyorum hep ewde tutunca ama ewine gttigm bi kişi bile yok yakınmda
O yüzden sıkı gydirip az da olsa cıkariyorum hala, bi de sürekli cam kenarinda oturup dişariyi izliyoruz :)

Bzddn haberler boyle, irtibati koparnayalim, öpüyorum zeynommmmm :)

Ay yerim ben seni yakısıklı :))
Biz tek cocukla bu kadar yoruluyosak, seni 3 cocukla düsünemiyorum sermin :))
Allah kolalık versin cnm

merhabalarrr bende geldimm bebisler 10 aylik olduu zaman ne kadar cabuk gecti benim kizimin alttan iki disi var ve 9 aylikken yurudu masallah 1 aydir cok rahat yuruyo artik sizlerde durumlar nasil ozlemisim topigi ya

Masallah kucuk hanıma :))
Bade de baya ayakta duruyo ama adim atmio daha, kısa zamanda yürümesini bekliyoruz :)

görüşürüz canım.. Zor günleri atlattık. İstediği zmaan yürüsün acelemiz yok. Seviyorum sizleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…