2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Arkadaşlar Merhaba ya bişey sormak istiyorum kafama takıldı demin kızımı oksarken sağ ense bölümünde bu saçın bittiği yerin 2 parmak altında yeşil mercimek büyüklüğünde elle dokununca hissettigim oynayan beze gibi birsey hissettim cok korktum öteki sol tarafa baktım ayni yerde buldum bitane ama soldaki daha az hissediliyor çok araştırdım şimdi internetten bebeklerin çoğunda olurmus sizde kontrol edermisiniz bebislerde oyle birsey varmi ( hani saçın oval dönüşü varya bir köşe kulağa dogru diğer köşe ense hizasinda o oval yerin altında umarım anlatabildim)

Arkadaşlar Merhaba ya bişey sormak istiyorum kafama takıldı demin kızımı oksarken sağ ense bölümünde bu saçın bittiği yerin 2 parmak altında yeşil mercimek büyüklüğünde elle dokununca hissettigim oynayan beze gibi birsey hissettim cok korktum öteki sol tarafa baktım ayni yerde buldum bitane ama soldaki daha az hissediliyor çok araştırdım şimdi internetten bebeklerin çoğunda olurmus sizde kontrol edermisiniz bebislerde oyle birsey varmi ( hani saçın oval dönüşü varya bir köşe kulağa dogru diğer köşe ense hizasinda o oval yerin altında umarım anlatabildim)

Merhaba anneler
Bende aranıza yeni geldim
Evlat edinenenler topiginden buraya geldim
Ben kızıma 9 yıl hasretle 3 yıl 1 ay bekleyerek kavuştum
Şimdi 11 aylık oldu
Sorum şu sizlerin bebekleri de yemeği ağzın da tutuyor mu
Benim boncuk 20 dk bile tutuyor
Dr gittik bu yüzden
Dr u inadını kırmak lazım bu çocuk açlık nedir bilmiyor kendi mama sandalyesine gidene kadar yedirme dayan dedi eğer hiç bir şey yemezse gene de yedirme bana getir serum takarım ama dayan sabret aç kaldı diye düşünme bebekler açlığa dayanamaz dedi fakat bizim boncuk hiç acikmiyor hatta rahata erdi
Önceden böyle bir sorun yoktu kahvaltı meyve çorba yoğurt muhallebi yerdi
Şimdi ise yemiyor yada ağzında tutuyor
Böyle bir sorunla yaşayanlar var mı
Aşmak için neler yaptınız
Mrb. Benim boncugumda hep pureli yiyor hic puturtulu yada taneli bisy yemior hemen agzina bisey verdiginde ogurup kendini kusturuor pure icinde bile ole ekmek yda sebze parcalari olsa hemen direk yutmaya calistigi icin ogurerek kusmaya calisior ve su ile yutturmazsam hemen kusuor.9 aylikken doktora goturdum oda acele etme yemek istedigu zman o sekilde yer demisti ama 3 hafta snra yasina gircek ve hala yemior ole agzini cevirmior direk yutma eylemi yapior eline biskuvi cubuk hersey denedim ama eline bisy alipta yemegide sevmior direk yere atior.4 saatte bi besleme yapiorm gunde 4 ogun oluor acaba fazlami besliorumda eline bisy alip yeme geregi duymuor sasirdim kaldim herseyi blendardan gecioruz

İyi geceler kızlar, bebeğimin günlük uykusu, yedikleri, bez değiştirmeleri, doktor kontrolü gibi bilgilerini tutmak için basit ve kullanımı kolay bi android uygulama yazdım. Siz de kullanmak isterseniz BebeTakvim adıyla Google markette bulabilirsiniz. Uygulama bedava ve reklam içermiyor.

Bayanlar akrabamiz yeni dogum yapti bebek emmiyomus sarilik olur diye korkuyolar.sizce ne yapmamiz lazim.annesinin sutunun gelmesi icin ne yapabiliriz bide

Bayanlar akrabamiz yeni dogum yapti bebek emmiyomus sarilik olur diye korkuyolar.sizce ne yapmamiz lazim.annesinin sutunun gelmesi icin ne yapabiliriz bide
Annenin sütü azda olsa varsa sütü sağıp minik kadehler var onlarla beslemeli bebeği süt artması için bol su ve emzirmesi gerek

Humana steel tea var eczanelerde filan o arttiriyor yesil sogan dereotu kivircik bunlarida bol tuketsin bide ben bi aktardan almistim oyle sut arttirici bi cay karisimi o bende cok ise yaramisti benimde bebegim hastanelik olmustu ve sutum gelmiyodu pes etmesin annesi sizde destek olun bebek uyurken oda uyusun cunku yorgunlulda engelliyor sutun gelmesini ben tektim mesela cok zordu

1 yaş aşısı çok agır geçti bizde 2 gün ateş sonrasında grip öksürük. daha yen, yeni toparlanıoruz. kilomuz 10300 boumuz 78 cm olmuş. Ama hala yürümüyoruz ne yazık ki :KK43:((((

1 yaş aşısı çok agır geçti bizde 2 gün ateş sonrasında grip öksürük. daha yen, yeni toparlanıoruz. kilomuz 10300 boumuz 78 cm olmuş. Ama hala yürümüyoruz ne yazık ki :KK43:((((
Gecmis olsun bizimkide yurumuyor korkuyor elinden tutmamizi istiyor yururken yurutecle yuruyor kosuyor hatta ama malesef kndi kendine tik yok

Gecmis olsun bizimkide yurumuyor korkuyor elinden tutmamizi istiyor yururken yurutecle yuruyor kosuyor hatta ama malesef kndi kendine tik yok

Bizim de aynı şekilde yürüteçte tutabilene aşk olsun. Sanırım biraz zamana ihtiyacı var. Bizim kide korkuyor adım atmaya. İlk adım arabası var ama o da bi işe yaramadı

Aynen annem 14 15 aylikken yurur diyor bakalim kendi kendine kalkmaya yeni basladi ama genelde elinden tutmami istiyor kalkarken bile

Maşallah küçük prensese benim oğluşunda zor geçti canım hassas bir çoçuk canı çok tatlı ayın 4 ünden beri yürüyor yaşını beklemiş meleğim ablaları gibi.zor çoçuk uyku yok durmak yorgunluk bilmiyor gece zor bela sallaya sallaya uyutuyorum

kızlar oğlan geceleri çok sık uyanıyor ağlıyor genelde yatagında yatıyor ama sabaha karşı pes edip yanıma alıyorum sizde durumlar nasıl şöyle dalgın dalgın 4-5 saat uykusu yok max 2,5 -3 saat bazen saat başı kalkıyor

X