- 22 Ekim 2016
- 17
- 16
- 35
Merhaba.Dogum yapmis olmalisiniz.Fl kisaligi problem oldu mu acaba.Ayni durumu ben de yasiyorum.slm kızlar bugun kontrolum vardı kızımda fl bacak kısalıgı cıktı doktor bebek hareketlımı dıye sordu evet dedım takıp edılcek dedı bacak kemıgı uzunlugu 2 hafta gerıden gelıyomus sakatmı dedım yok yanlış ölçulmus olabılır dedı 15 gun sonra yıne gıtcem ınsallah bu sefer ıyı bıse soyler ınternetten okudum baya başına gelen var bu olay cogu saglıklı almıs bebegını kucagına ınsallah benımkıde yanlış ölcumdur dua edın ne olur
merhabalar kızlaar.. ah meltemciim ilk gün zordu.. hemde göğsümde ki süt canımı yaktıkça dahada zordu.. ayrılıklarım 2 şer saat en fazla 4saatte olsa ilk gün fazlasıyla zordu. ama şimdi memnunuz bu durumdan . alıştık ikimizde.
Meltem moral bozmak gibi olmasın onsuz ne işin tadı oluyor ne gezmenin. Firmaya gidiyorum erken nasıl çıkarım diye etrafı gözlüyorum
Sosyal medyada foto paylaşimi yasak, babamiz koydu :)Kız aynen bende heryerde beraberiz siyah ikizi gibiyizyapışık olduk valla ama çok eylen çeli iyiki varlar Bade nin fotosu yok mu ya çok merak ettim nasıl büyümüş küçük hanimefendi
Canm valla bade aylardir oyle, yaklasik temmuz basindan beri Ama diş miş yok dahaHadi yaa hoş dişlerden özellikle normal diyor doktor ama bilmiyorum ki napıcaz
Kızlar meraba ben de epeydir girememiştim.bence de vakit buldukça girip konuşalm.benim minnoş da emekliyo inanılmaz tehlikeli şeyler yapıyo.yüm gün peşşndeyim.dişten dolayı da geceleri saat başı uyanıyo.çalılmaya başlamadım daha ama çok yoruluyorum
İşe Nisan ayında 2 günle başlamıştım eşimle idare ediyorduk bebiki zaten temmuzda uzun bir yaz tatiline girdik ama bu döneme hesapta olmayan bir işle başladım mecbur oğlanı bakıcıya verdim 5 gün sabah 8 akşam 5.30 çok zor oluyor ne kadar dayanırım bilemiyorumama tek sevindiğim bakıcım sağ olsun iyi bir hanım eşiyle birlikte çok ilgileniyorlar huysuz sıpamla o beni çok mutlu ediyor
alıştım sayılır cnm. hazirandan eylüle istanbuldaydık şimdi yine döndük buraya.. ocak 20 son olacak inş.. Kerem çok yoruyor bizi. iki kişiyiz ama fenalardayız. ve hala hiç dişimiz yok. sizde dişler ne alemde?Aslıcım alişmana sewindim Onlarin iyilikleri için calişicaz mecbur napalim
Sen yozgata tayın olmustun, oraya alişabildin mi?
alıştım sayılır cnm. hazirandan eylüle istanbuldaydık şimdi yine döndük buraya.. ocak 20 son olacak inş.. Kerem çok yoruyor bizi. iki kişiyiz ama fenalardayız. ve hala hiç dişimiz yok. sizde dişler ne alemde?
2 kişi derken annem ve ben cnm. eşim ve babam istanbul da maalesef ayrıyız.. son 3 ay .. Kerem de tembel hemde ne tembel. diş yok hiç. daha geçen hafta emeklemeye başladı. şimdi de tutunup kalmaya çalışıyor anca.. doğumgünü yaklaşıyor neler düşünüyorsunuz?2 kişi derken eşin ve sen snrm. Bakıcınz da var mi siz ikinz dönüşümlü mü bakıyorsunuz? Badenn hıc disi yok, belirtisi de yok, diş konusunda tembel cıktık. Kerem kuzunn kac disi cıktı?
Allah kolaylik versin perişan oldum yaa ; (Hadi yaa hoş dişlerden özellikle normal diyor doktor ama bilmiyorum ki napıcaz
Ayy bizde de yasak ben profile koydumSosyal medyada foto paylaşimi yasak, babamiz koydu :)
Doğum günü demişken kızlar ben malum evdeyim bu aralar pasta işleri yapıyorum isteyiniz varsa yap a ri2 kişi derken annem ve ben cnm. eşim ve babam istanbul da maalesef ayrıyız.. son 3 ay .. Kerem de tembel hemde ne tembel. diş yok hiç. daha geçen hafta emeklemeye başladı. şimdi de tutunup kalmaya çalışıyor anca.. doğumgünü yaklaşıyor neler düşünüyorsunuz?
ay benımkının 5 dişi var gülünce pek tatlı oluyor ama ısırmaya başladı bu ara2 kişi derken eşin ve sen snrm. Bakıcınz da var mi siz ikinz dönüşümlü mü bakıyorsunuz? Badenn hıc disi yok, belirtisi de yok, diş konusunda tembel cıktık. Kerem kuzunn kac disi cıktı?
bende bitek bende yasak sanıyordum :) hepsi aynı cins bunların aralık 2015 babalarıSosyal medyada foto paylaşimi yasak, babamiz koydu :)
Canim sen bitki çayı iç ıhlamur bol limonlu yoksa başka atlatamassibfena grip oldum bu arada minoset harici bişey vermiyo eczane napıcaz fikri olan varmı
tylol hot falan zarar edermı acaba
Gecen hafta bi arkadAsa gttm, bebegi badeden 3 hafta sonra doğdu, 4 er tane altta ve üstte dişi cıkmıs, kolumu bi ısırdi canimi cok acitti :)ay benımkının 5 dişi var gülünce pek tatlı oluyor ama ısırmaya başladı bu ara
Canm en iyi ılac yatıp dinlenmek (ne kadar mümkünse artık :) )fena grip oldum bu arada minoset harici bişey vermiyo eczane napıcaz fikri olan varmı
tylol hot falan zarar edermı acaba
Kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz sizleri çooook özledim :)
derinsu06
elifeva
zonox
esraecem
aslidrmz
Melodram_Punisher
K kaplan2535
blueflower
remya
huzurluvemutlu
esmerim53
arge34
gulsrht
E ednah1907
B Basakfehmi
ozizo
zendost
hedef 2016
ayshem789
unuttuklarım kusura bakmasın, bayadır giremiyordum :)
Bıraz canlandıralım sayfamızı