2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
slm kızlar bugun kontrolum vardı kızımda fl bacak kısalıgı cıktı doktor bebek hareketlımı dıye sordu evet dedım takıp edılcek dedı bacak kemıgı uzunlugu 2 hafta gerıden gelıyomus sakatmı dedım yok yanlış ölçulmus olabılır dedı 15 gun sonra yıne gıtcem ınsallah bu sefer ıyı bıse soyler ınternetten okudum baya başına gelen var bu olay cogu saglıklı almıs bebegını kucagına ınsallah benımkıde yanlış ölcumdur dua edın ne olur
Merhaba.Dogum yapmis olmalisiniz.Fl kisaligi problem oldu mu acaba.Ayni durumu ben de yasiyorum.

merhabalar kızlaar.. ah meltemciim ilk gün zordu.. hemde göğsümde ki süt canımı yaktıkça dahada zordu.. ayrılıklarım 2 şer saat en fazla 4saatte olsa ilk gün fazlasıyla zordu. ama şimdi memnunuz bu durumdan . alıştık ikimizde.

Aslıcım alişmana sewindim Onlarin iyilikleri için calişicaz mecbur napalim :KK43:
Sen yozgata tayın olmustun, oraya alişabildin mi?

Meltem moral bozmak gibi olmasın onsuz ne işin tadı oluyor ne gezmenin. Firmaya gidiyorum erken nasıl çıkarım diye etrafı gözlüyorum

Yok aysem ya, moral bozmak olur mu, tahmin edebiliyorum nasil bi hıs oldugunu :KK43:
Walla bi gün dısarı cıkıyoruz diyelim, bade hep bebek arabasinda ve ben ona sarilamadm die üzlüyorum, ewe girer girmez seni çok ozledim die sarilip opüyorum Eşim "sen kafayı yemişsin, gün boyu hep beraberdik ya" diyo :)

Kızlar meraba ben de epeydir girememiştim.bence de vakit buldukça girip konuşalm.benim minnoş da emekliyo inanılmaz tehlikeli şeyler yapıyo.yüm gün peşşndeyim.dişten dolayı da geceleri saat başı uyanıyo.çalılmaya başlamadım daha ama çok yoruluyorum

Su donem hepsi aynılar canm, allahtan calişmiyoruz bi de calişşak canımız çıkar heralde...

İşe Nisan ayında 2 günle başlamıştım eşimle idare ediyorduk bebiki zaten temmuzda uzun bir yaz tatiline girdik ama bu döneme hesapta olmayan bir işle başladım mecbur oğlanı bakıcıya verdim 5 gün sabah 8 akşam 5.30 çok zor oluyor ne kadar dayanırım bilemiyorum :KK43::KK43: ama tek sevindiğim bakıcım sağ olsun iyi bir hanım eşiyle birlikte çok ilgileniyorlar huysuz sıpamla o beni çok mutlu ediyor

Bakıcın iyiyise bu fırsatı kacirma zuhalcim, diren calişmaya dewam et bence, sonra bdaha işe baslama kararı alirsan iyi bi bakici bulamayablrsn.

Aslıcım alişmana sewindim Onlarin iyilikleri için calişicaz mecbur napalim :KK43:
Sen yozgata tayın olmustun, oraya alişabildin mi?
alıştım sayılır cnm. hazirandan eylüle istanbuldaydık şimdi yine döndük buraya.. ocak 20 son olacak inş.. Kerem çok yoruyor bizi. iki kişiyiz ama fenalardayız. ve hala hiç dişimiz yok. sizde dişler ne alemde?

alıştım sayılır cnm. hazirandan eylüle istanbuldaydık şimdi yine döndük buraya.. ocak 20 son olacak inş.. Kerem çok yoruyor bizi. iki kişiyiz ama fenalardayız. ve hala hiç dişimiz yok. sizde dişler ne alemde?

2 kişi derken eşin ve sen snrm. Bakıcınz da var mi siz ikinz dönüşümlü mü bakıyorsunuz? Badenn hıc disi yok, belirtisi de yok, diş konusunda tembel cıktık. Kerem kuzunn kac disi cıktı?

2 kişi derken eşin ve sen snrm. Bakıcınz da var mi siz ikinz dönüşümlü mü bakıyorsunuz? Badenn hıc disi yok, belirtisi de yok, diş konusunda tembel cıktık. Kerem kuzunn kac disi cıktı?
2 kişi derken annem ve ben cnm. eşim ve babam istanbul da maalesef ayrıyız.. son 3 ay .. Kerem de tembel hemde ne tembel. diş yok hiç. daha geçen hafta emeklemeye başladı. şimdi de tutunup kalmaya çalışıyor anca.. doğumgünü yaklaşıyor neler düşünüyorsunuz?

2 kişi derken annem ve ben cnm. eşim ve babam istanbul da maalesef ayrıyız.. son 3 ay .. Kerem de tembel hemde ne tembel. diş yok hiç. daha geçen hafta emeklemeye başladı. şimdi de tutunup kalmaya çalışıyor anca.. doğumgünü yaklaşıyor neler düşünüyorsunuz?
Doğum günü demişken kızlar ben malum evdeyim bu aralar pasta işleri yapıyorum isteyiniz varsa yap a ri :KK66: doğum gününde bnm de bi pasta planım var efeme bakalım yapacağım pastayı atarım birazdan :KK66:

Kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz sizleri çooook özledim :)
derinsu06 derinsu06
elifeva elifeva
zonox zonox
esraecem esraecem
aslidrmz aslidrmz
Melodram_Punisher Melodram_Punisher
K kaplan2535
blueflower blueflower
remya remya
huzurluvemutlu huzurluvemutlu
esmerim53 esmerim53
arge34 arge34
gulsrht gulsrht
E ednah1907
B Basakfehmi
ozizo ozizo
zendost zendost
hedef 2016 hedef 2016
ayshem789 ayshem789

unuttuklarım kusura bakmasın, bayadır giremiyordum :)
Bıraz canlandıralım sayfamızı

canım benimmmm nasılsın;

ugrasşıoruz bebişlerle. bizim ki geçen ay bogaz enfeksiyonu oldu yüksek ateşten acile gittik. mecburen ilk defa antibiyotik kullandık ama 3 gün süreli..

bizim minik tembel emeklemiyor sadece yürüteçle mümkünatı yok emekleme pozisyonunda durmak bile istemiyor.Umrunda bile değil.. Sanırım emeklemeden yürüyecek. Onun dışında emzirmeye devam..

11.aya giricez. ama bizimde dişimiz yok hala :KK43: bazen emerken az bi acıma oluyor snrm az bişi çıktı. o da yan taraftan. Bizim yürümemiz rahat 1,5 yaşını bulur. Biraz kiloda var kendini kaldıramıyor bile.

anne baba dede bize göre annane de diyo :KK70: ama en güzeli hadi demesi. ben tez canlı olduğum için sürekli hadi hadi diye diye o da tekrar eder oldu.

dışarı çıkmaya alıştı. Soğukta napıcaz bilmiyorum avm lere de pek gitmek istemiyorum. Havasını almadan kesinlikle durmuyor ağlıyor .. İlla dışarı çıkacak. Senin bebişi de merak ediyorum..Özelden resim isterim..Herkestennnnnnnnnnnnn

derinsu06 derinsu06
elifeva elifeva
zonox zonox
esraecem esraecem
aslidrmz aslidrmz
Melodram_Punisher Melodram_Punisher
K kaplan2535
blueflower blueflower
remya remya
huzurluvemutlu huzurluvemutlu
esmerim53 esmerim53
arge34 arge34