• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
meltemcivil meltemcivil ay isim etiketlemeyi bilem unutmuşum ama sonunda yaptım çok sukur naber şekerim Bade hanimcim nasıllar. Biz iyiyiz çok şükür işten eve evden işe yolda geçiyor kuzumun ömrü. @elifeva resimdeki senin kizinmi. Çok tatlı maşallah. Annesinemi benziyor ne. Bende dedim sanki kadınlar kulübüne vefasızlık ettim. Bi bakim napiyorlar. Özlemişim doğrusu. Herkese selamlar

Bade iyi şükür ayşem. Ben ewdeyım daha, 1 yıl daha cAlişmama kararı aldim :) sükür sakin bi cocuk, ewde oyun oynuyoruz, geziyoruz tozuyoruz keyfmz yerinde.
Efe sürekli sennle işe mi geliyo? Neden bakıcı düsünmedin merak ettm, ben de işe baslayınca ya bakıcı ya kv (kendisi pek istekli ama ben emin dglm) bakacak, ondan merak ettim.

meltemcivil meltemcivil kuzum bir geldin pir geldin canlanmış buralar arada bakıyordum kimse yok. Çok sevindim buralarda olmanıza.
bizde uyku harici herşey güzel maşallah. Pis boğaz bir oğlum var ananesi yemek yetiştiremiyor. bende ne buldum veriyorum akşamları falan yemekte . Ama kendi eliyle alıp yemiyor henüz. Ben maalesef mayıstan beri çalıştığım için çokta o konuyla ilgilenemiyorum. Annemde nasıl kolay geliyorsa öyle yediriyor. 2 haftadır gece uykularımız sapıttı. 2 saat arayla bazen saat başı uyanıyor nesi var anlamadım. Emmek için uyanıyor sanırım gündüz özlüyor malum bende kıyamıyorum doktor her kalktığında emzirme diyor ama biz o süt 1 damla fazla gelsin diye neler yaptık buralarda haberi yok tabi o doktorun :))) bende emziriyorum. Uykusuzum evet ama mutlumuyum hemde çok çok :)

meltemcivil meltemcivil kuzum bir geldin pir geldin canlanmış buralar arada bakıyordum kimse yok. Çok sevindim buralarda olmanıza.
bizde uyku harici herşey güzel maşallah. Pis boğaz bir oğlum var ananesi yemek yetiştiremiyor. bende ne buldum veriyorum akşamları falan yemekte . Ama kendi eliyle alıp yemiyor henüz. Ben maalesef mayıstan beri çalıştığım için çokta o konuyla ilgilenemiyorum. Annemde nasıl kolay geliyorsa öyle yediriyor. 2 haftadır gece uykularımız sapıttı. 2 saat arayla bazen saat başı uyanıyor nesi var anlamadım. Emmek için uyanıyor sanırım gündüz özlüyor malum bende kıyamıyorum doktor her kalktığında emzirme diyor ama biz o süt 1 damla fazla gelsin diye neler yaptık buralarda haberi yok tabi o doktorun :))) bende emziriyorum. Uykusuzum evet ama mutlumuyum hemde çok çok :)
E ednah1907 aynen bizim küçük adam da aynı kız nerde gece bizle yatıyor uyandıran sonra sabaha kadar emir uyumak haram bize gündüz uymuyor bide napacam bilmiyorum artık valla çok yoruluyorum

Evet geldim, artık gitmeye niyetim de yok, kaldiğimz yerden dewam :)

Bade de geceleri cok uyaniyo be her seferinde memeyi kesnlkle istiyo, vermeZsem sinirleniyo, o yuzden mecbur veriyorum.
Bizde de henüz kendi yemek yeme olayi yok. Dr umuz da aceleye gerek olmadiğini zamanla zaten ogrenecegini söylüyo.

Ah BACIM ahh nerde anca evi talan ediyor heryerde sürünüyor koltukta koltuğa yürüyor çok hareketli ve meraklıyüz :KK66:)) keşifler yapıyoruz sürekli badem nasıl kız muhabbetleri özledim valla hee meltemcivil meltemcivil

Bade de ayni canm, sürekli talan ve kesif :)) merak ediyolar annesi napsinlar :)
Bade de duvardan tutarak falan yürüyo ama eller serbest yürüyemiyo tabii, ama sanki az kaldi gibi, yakinda yürür
Ben de ozledim sizin muhabbetleri walla.

Bade de ayni canm, sürekli talan ve kesif :)) merak ediyolar annesi napsinlar :)
Bade de duvardan tutarak falan yürüyo ama eller serbest yürüyemiyo tabii, ama sanki az kaldi gibi, yakinda yürür
Ben de ozledim sizin muhabbetleri walla.
Aynen canım yaa ahh ahh çok yorulur ama onların olmamasını düşünemiyorum valla oyy iyiki doğurumusuz ;) karınca gibi heryerde ;)) patır pair sürünuyorlar

Bade iyi şükür ayşem. Ben ewdeyım daha, 1 yıl daha cAlişmama kararı aldim :) sükür sakin bi cocuk, ewde oyun oynuyoruz, geziyoruz tozuyoruz keyfmz yerinde.
Efe sürekli sennle işe mi geliyo? Neden bakıcı düsünmedin merak ettm, ben de işe baslayınca ya bakıcı ya kv (kendisi pek istekli ama ben emin dglm) bakacak, ondan merak ettim.
Bakıcısı ofiste benimle ofise geliyor bakıcısı ofiste bakıyor. Hem ben işimi yapıyorum hem oğlum yanımda. İlk zaman işte bakıcı muhabbetini güvenemiyorsun. İlk gün ağladım bile ben oğluma başkası bakacak diye. Albuki yanımda. Yinede ilk zamanlar zor geliyor insana

Aynen canım yaa ahh ahh çok yorulur ama onların olmamasını düşünemiyorum valla oyy iyiki doğurumusuz :KK66: karınca gibi heryerde :KK66:) patır pair sürünuyorlar

Aynen nurco ya, badesiz bi dk bile düsünemiyorum. Zaten kımseye emanet edip 10dk markete bile inmiyorum, atıyorum kanguruyu hooop, her yere beraber, hiiiiçç ayrılmıyoruz :))

Bakıcısı ofiste benimle ofise geliyor bakıcısı ofiste bakıyor. Hem ben işimi yapıyorum hem oğlum yanımda. İlk zaman işte bakıcı muhabbetini güvenemiyorsun. İlk gün ağladım bile ben oğluma başkası bakacak diye. Albuki yanımda. Yinede ilk zamanlar zor geliyor insana

Ayy ayse ya, sizler ilk ayrılık gününü boyle anlattıkca badeye sarılıp ağlayasim geliyo. Bi yıl daha ewdeyim ama bi gün gelecek o malum gün :((
Zaman gecirdikce de ayrılmak daha zor olacak sanki :(

Ayy ayse ya, sizler ilk ayrılık gününü boyle anlattıkca badeye sarılıp ağlayasim geliyo. Bi yıl daha ewdeyim ama bi gün gelecek o malum gün :KK43:(
Zaman gecirdikce de ayrılmak daha zor olacak sanki :KK43:
merhabalar kızlaar.. ah meltemciim ilk gün zordu.. hemde göğsümde ki süt canımı yaktıkça dahada zordu.. ayrılıklarım 2 şer saat en fazla 4saatte olsa ilk gün fazlasıyla zordu. ama şimdi memnunuz bu durumdan . alıştık ikimizde.

Ayy ayse ya, sizler ilk ayrılık gününü boyle anlattıkca badeye sarılıp ağlayasim geliyo. Bi yıl daha ewdeyim ama bi gün gelecek o malum gün :KK43:(
Zaman gecirdikce de ayrılmak daha zor olacak sanki :KK43:
Meltem moral bozmak gibi olmasın onsuz ne işin tadı oluyor ne gezmenin. Firmaya gidiyorum erken nasıl çıkarım diye etrafı gözlüyorum

Aynen nurco ya, badesiz bi dk bile düsünemiyorum. Zaten kımseye emanet edip 10dk markete bile inmiyorum, atıyorum kanguruyu hooop, her yere beraber, hiiiiçç ayrılmıyoruz :))
Kız aynen bende heryerde beraberiz siyah ikizi gibiyiz ;) yapışık olduk valla ama çok eylen çeli iyiki varlar Bade nin fotosu yok mu ya çok merak ettim nasıl büyümüş küçük hanimefendi

Kızlar meraba ben de epeydir girememiştim.bence de vakit buldukça girip konuşalm.benim minnoş da emekliyo inanılmaz tehlikeli şeyler yapıyo.yüm gün peşşndeyim.dişten dolayı da geceleri saat başı uyanıyo.çalılmaya başlamadım daha ama çok yoruluyorum

Kalp kalbe karşiymiş canım benm :)
Tahmşn edebiliyorum ne kadar yoğun olabilecegini, iki tane cocuk ve iş arti bi de ew. Ben tek cocuklayin, işe de gtmiyorum, bazen de temizlikci geliyo yine de pert oluyorum walla akşama :KK43:
Sen ne zaman basladin işe, bebişe kim bakiyo ?
Ben bırakamiyorum sıpami ya, 1 yil daha calişmama kararı aldm.
İşe Nisan ayında 2 günle başlamıştım eşimle idare ediyorduk bebiki zaten temmuzda uzun bir yaz tatiline girdik ama bu döneme hesapta olmayan bir işle başladım mecbur oğlanı bakıcıya verdim 5 gün sabah 8 akşam 5.30 çok zor oluyor ne kadar dayanırım bilemiyorum :KK43::KK43: ama tek sevindiğim bakıcım sağ olsun iyi bir hanım eşiyle birlikte çok ilgileniyorlar huysuz sıpamla o beni çok mutlu ediyor

Back