Aynen bazıları sadece hamilelik döneminde foruma takıldı galiba o yüzden pek kimse yokSana katılıyorum canm,kesinlikle haklisin Gecen aksam esimle bebeğin ilk ayki videolarini izliyorduk, vik vik cirlana gibi ağliyo ne istediği belli deil Şimdi büyüdü sıpa, peşimde dolaşiyo, kucak hiç istemiyo, canının istediğini kendi gidip aliyo, bana bagliliği azaldi daha rahatladim :) Ev bile temzledim :) Benmki bayadir tam oturuyo artık, tutunup kalkiyo, bi yere tutunarak yürüyo, sonra da yavasca çömelerek oturuyo :)
Keyfimiz yerinde şükür Allah sağlik sıkıntilarini göstermesin hiçbirinn
Forum baya pasifleşmiş, pek sık girmiyo kimse galiba???
Biz cagrımızi yaptık inş gelirler :)Aynen bazıları sadece hamilelik döneminde foruma takıldı galiba o yüzden pek kimse yok
Canim merhaba. 2 cocukla zor ve uzun gunler gecirsemde hersey daha iyiye gidiyor. Sen nasilsin nasil gidiyorKızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz sizleri çooook özledim :)
derinsu06
elifeva
zonox
esraecem
@aslidrmz
@Melodram_Punisher
@kaplan2535
@blueflower
remya
@huzurluvemutlu
@esmerim53
@arge34
@gulsrht
@ednah1907
@Basakfehmi
@ozizo
zendost
@hedef 2016
@ayshem789
unuttuklarım kusura bakmasın, bayadır giremiyordum :)
Bıraz canlandıralım sayfamızı
superım bebısım sen nasılsın benım zıllıyle ugrasıom sureklı tam bır baş belası olduKızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz sizleri çooook özledim :)
derinsu06
elifeva
zonox
esraecem
@aslidrmz
@Melodram_Punisher
@kaplan2535
@blueflower
remya
@huzurluvemutlu
@esmerim53
@arge34
@gulsrht
@ednah1907
@Basakfehmi
@ozizo
zendost
@hedef 2016
@ayshem789
Canim merhaba. 2 cocukla zor ve uzun gunler gecirsemde hersey daha iyiye gidiyor. Sen nasilsin nasil gidiyor
Elifiiiim :) özledim kız seni. Kızın çok güZel ya maşallah.superım bebısım sen nasılsın benım zıllıyle ugrasıom sureklı tam bır baş belası olduıkıde bı tvyı kapatıyo beşiğinden kaçıp duruyo yandım ben yandım sen napıosun bebısle aran nasıl alıstınmı kakalara ıyıce haha
Merhaba Meltemcim bende çok özledim içime dogmuş gibi dünden beri bi bakımm ne var ne yok forumda diyordum bugün açabildim yoğun bir iş temposundayım +çocuklar+ev+eş resmen ağzım ayrıliyorKızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz sizleri çooook özledim :)
derinsu06
elifeva
zonox
esraecem
@aslidrmz
@Melodram_Punisher
@kaplan2535
@blueflower
remya
@huzurluvemutlu
@esmerim53
@arge34
@gulsrht
@ednah1907
@Basakfehmi
@ozizo
zendost
@hedef 2016
@ayshem789
Beni unutmuşsun kuzum yaaKızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz sizleri çooook özledim :)
derinsu06
elifeva
zonox
esraecem
@aslidrmz
@Melodram_Punisher
@kaplan2535
@blueflower
remya
@huzurluvemutlu
@esmerim53
@arge34
@gulsrht
@ednah1907
@Basakfehmi
@ozizo
zendost
@hedef 2016
@ayshem789
Merhaba Meltemcim bende çok özledim içime dogmuş gibi dünden beri bi bakımm ne var ne yok forumda diyordum bugün açabildim yoğun bir iş temposundayım +çocuklar+ev+eş resmen ağzım ayrıliyorama yinede belli etmemeye çalışıyorum evde beni bekleyen bir bıcırik ve ablası var...oğlan büyüyor yürumeye çalışıyor yaşını karşılayacak gibi:))senin prenses nasıl sen neler yapıyorsun??
Ay ben seni nasil unutmusum canm leyloşum, sen nasilsin, niloş hanım ne yapiyor?Beni unutmuşsun kuzum yaa
Bütün vaktimi alıyor küçük cadı, sen nasılsın görüşmeyeli
Yaaa sorma meltemcim unuttun beniAy ben seni nasil unutmusum canm leyloşum, sen nasilsin, niloş hanım ne yapiyor?
Yaaa sorma meltemcim unuttun beni
Biz iyiyiz kuzum görüşmeyeli özledim sizi, Bade nasıl sen nasılsın
Aklıma geldin bakayim dedin bide ne goreyim bizim meltem etiket yapmis hal hatir soruyor bizde iyiyiz cok sukur bn facebook'da aktifim buraya cok bakamiyoruz istet istemezKızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz sizleri çooook özledim :)
derinsu06
elifeva
zonox
esraecem
@aslidrmz
@Melodram_Punisher
@kaplan2535
@blueflower
remya
@huzurluvemutlu
@esmerim53
@arge34
@gulsrht
@ednah1907
@Basakfehmi
@ozizo
zendost
@hedef 2016
@ayshem789
Maşallah Badeye kocaman öpüyoruz siziBen de sizleri cök özlemişim.
Bade iyi cnm, hareketlendi artık yoruyo beni tabii :)
Aklıma geldin bakayim dedin bide ne goreyim bizim meltem etiket yapmis hal hatir soruyor bizde iyiyiz cok sukur bn facebook'da aktifim buraya cok bakamiyoruz istet istemez
Ahmet Yagiz 10 aylik 5 disi var, 1 aydir tam emekliyoruz 3 aydir tutunup kalkiyoruz siraliyoruz yurume cesaretimiz yok beraber uyuyoruz sadece anne sutu aliyoruz ek gida ile aramiz yok maalesef klasik bebe iste :)
Biz de siZleri optük cankuslarMaşallah Badeye kocaman öpüyoruz sizi