- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
3 Aralık doğumluyuz şükür yemek sorunu yok hep parça alıştırdım sanırım o yüzden zorlanmıyor ama huyuna göre bence benimki seviyor yemeyi birde ben çalışıyorum beni görmeyince emmek istemiyor tabi yemek yiyor ama ben asıl gece uykuları sorucam size 10 buçukta uyuyor 1. 3.5.7 gibi 2 maksimum 3 saat arayla uyanıyor emiyor. Ne zaman uzun uyuyacak bu bebişler odasınıda ayıramıyorum bu yüzden
ben emzırmedıgim icin sabaha kadar ful uyuyor altı gibi uyanıyor3 Aralık doğumluyuz şükür yemek sorunu yok hep parça alıştırdım sanırım o yüzden zorlanmıyor ama huyuna göre bence benimki seviyor yemeyi birde ben çalışıyorum beni görmeyince emmek istemiyor tabi yemek yiyor ama ben asıl gece uykuları sorucam size 10 buçukta uyuyor 1. 3.5.7 gibi 2 maksimum 3 saat arayla uyanıyor emiyor. Ne zaman uzun uyuyacak bu bebişler odasınıda ayıramıyorum bu yüzden
yerim ben seni maşallah daha dün gibi herşey o telaşeler. Rabbim uzun sağlıklı güzel günler görmeyi nasip etsin ailece.Kızlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir meleklerimiz de iyidir biz8 aylık olduk biraz tembel ve hantalız sıcaktan isilik olduk bol bol sineklerde mutlaka buluyor oğluşu tek dişliyiz uyuma isteğimiz yok bizden bu kadar
kızlar sabah kahvaltısı olmazsa olmaz....CEVİZ CEVİZ CEVİZ.. .. PEYNİR YUMURTA PEKMEZ KARIŞIMINIZA MUTLAKA VE MUTLAKA CEVİZİ DE EKLEYİN.
O MUHALLEBİLERDEN FİLAN DAHA DEĞERLİ..
Fıstıkla karıştırıyor olabilirsin. Fıstık alerji yapabiliyormuş. Ceviz beyin gelişimi için çok faydalı bir yaş geç bence. 6. Aydan itibaren öneriyor doktorlar en azından bizimkisi öneriyorEn erken 1 yaş beklenmeli ceviz için diye bliyorum.
Kızlar selam bizde 3 Aralık doğumluyuz 9600 olmuş kilomuz şükür herşey yolunda. Yemek için doktorumuz kendi yemeklerinizden tuzsuz olarak bir tabak ayırabilirsin dedi herşey serbest yani et tavuk sadece balık daha pek mevsimi değil öbür ayı bekliycez
Biz 8 aralik dogumluyuz tam 8 kiloyuzkızlar bebişler kaç kilo. 8600 üz 4 aralık doğumluyuz. yeme konusunda bazen inatçıyız sizin bebişler kaç kilo?
Ben yaklaşık yarım çay bardağı pekmezin içine ceviz koyup biraz da sulandırıp veriyorum. Çok severek yiyor bebeğim. Doktorumuza sordum. Alerji yapmadıysa devam edin dedi. Sanırım bebeklerin bünyesine göre değişiklik gösteriyor. Bazen de muzla karıştırıp veriyorum...Kızlar bende cevizi kesinlikle 1 yasdan sonra verilmeli diyorum gecen ay cevizi muhallebinin icine rendeleyerek verdim o ve 2 gün boyunca devaam eden zorlanarak kusmamiz oldu hic birsey yemedi. O gün ceviz yaparmi diye düsünmüstüm ama emin olamamistim. Dün tekrar kahvaltisina rendeledim. 1 saat sonra tekrar kusma basladı ayni sekilde oldu yavrum demekki ceviz icin daha cok kücükler yada alerjisi var. Zaten alerjen bi kuruyemis türü erken 1 yas alti icin.
Kızlar bizim uyku sorunu başladı gecede 5 defa falan kalkıyor karnıda tok napıcaz bilmiyorum beşikte yatıyor küçük geliyor belki diyorum ama odayı da ayırmak istemiyorum
Bunu ben de merak ediyorum. Almayı düşünüyoruz şu sıralar ama hiç araştırmadım. Aşırı pahalı olmayan güvenli bir oto koltuğuna ihtiyacımız var. Uzun yolda arka koltuğa yastık koyduk. Arada kalan boşluğa da kutu, üzerine yastık koyduk. Yanyana iki yastık oldu. Rahat rahat uyudu. Ama artık oto koltuğu ihtiyaç...Kızlar otokoltuğuna geçtiniz mi ? Önerisi olan var mı ?