15 aralik dogumlu boy 71 kilo 7900 8bucuk aylik olcum bu ... bunada sukur...
Hep ayakta siraliyo durdugu yerde durmuyo ordan oraya sanki bi gorevmiscesine kendini parcaliyo bi tane oturmuyo hep bisey buluyo tutunup kalkicak namazda bile bana tutunuyo arkamdan sirtima tirmaniyo rabbim korusun cok hareketli
Once ust 2 sonra alt iki dis cikardi. Gecen 4 gun suren atesi oldu ilk gun direndim ama ilacla mudale etmek zorunda kaldim . Doktorumuz asla bekleme ates dusurucu ver illa yuksek ateste havale olmaz dedi. Sonrasinda vucudu kizardi bir iki gune gecti simdide pisik oldu kakasi balgam gb oluyo bazen bugun onuda atlatttik sanirim...allah sifa versin iki diside yolda uyku yok zombi gb oldum elim ayam bosaliyo bazen zor baska dert vermesin allah
Yumurta beyazi bal seker tuz haric herseyden vriyorum tadiyo kusma onleyici mamasini muhallwbi meyve ve corbasina katiyorum biz yemek yerken yediklerimizden onune koyuyorum hunnap marka dogal keci sutlu hurmali biskuvi veriyorum eline taze fasilyeyi cok sevdi gecen karpuza uzume bayiliyo ... boyle cok sukur yemesi duzeldi bi sira asla agzini acmiyodu...
Evcilik oynuyo bebegine ninnni soyluyo bana mama yediriyi baba diyo em diyo meme diyo bazen bilincsiz bidi bidi soyleniyo
baybay yapiyo alkis yapiyo eliyle agzina vurup aaaa ses cikariyo tukuruyo
burnunu biliyo cirkin oluyo amacok guzel :) heryerde dislerini kasiyo ://
Herkeze sevgiler