2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Sana katılıyorum canm,kesinlikle haklisin Gecen aksam esimle bebeğin ilk ayki videolarini izliyorduk, vik vik cirlana gibi ağliyo ne istediği belli deil Şimdi büyüdü sıpa, peşimde dolaşiyo, kucak hiç istemiyo, canının istediğini kendi gidip aliyo, bana bagliliği azaldi daha rahatladim :) Ev bile temzledim :) Benmki bayadir tam oturuyo artık, tutunup kalkiyo, bi yere tutunarak yürüyo, sonra da yavasca çömelerek oturuyo :)
Keyfimiz yerinde şükür Allah sağlik sıkıntilarini göstermesin hiçbirinn
Forum baya pasifleşmiş, pek sık girmiyo kimse galiba???
Aynen bazıları sadece hamilelik döneminde foruma takıldı galiba o yüzden pek kimse yok

Kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz sizleri çooook özledim :)
derinsu06 derinsu06
elifeva elifeva
zonox zonox
esraecem esraecem
@aslidrmz
@Melodram_Punisher
@kaplan2535
@blueflower
remya remya
@huzurluvemutlu
@esmerim53
@arge34
@gulsrht
@ednah1907
@Basakfehmi
@ozizo
zendost zendost
@hedef 2016
@ayshem789

unuttuklarım kusura bakmasın, bayadır giremiyordum :)
Bıraz canlandıralım sayfamızı
Canim merhaba. 2 cocukla zor ve uzun gunler gecirsemde hersey daha iyiye gidiyor. Sen nasilsin nasil gidiyor

derinsu06 derinsu06
elifeva elifeva
zonox zonox
esraecem esraecem
@aslidrmz
@Melodram_Punisher
@kaplan2535
@blueflower
remya remya
@huzurluvemutlu
@esmerim53
@arge34
@gulsrht
@ednah1907
@Basakfehmi
@ozizo
zendost zendost
@hedef 2016
@ayshem789

superım bebısım sen nasılsın benım zıllıyle ugrasıom sureklı tam bır baş belası oldu :KK70: ıkıde bı tvyı kapatıyo beşiğinden kaçıp duruyo yandım ben yandım :KK70: sen napıosun bebısle aran nasıl :KK70: alıstınmı kakalara ıyıce haha :KK70:

Canim merhaba. 2 cocukla zor ve uzun gunler gecirsemde hersey daha iyiye gidiyor. Sen nasilsin nasil gidiyor

Ya ben bi cocukla pert oluyorum allah size kolaylık versin :)
İyi gidiyo allaha sükür cnm ya, bade sakin bi çocuk, sadece emeklemeye tutunup kalkmaya basladiğindan beri cok hareketli ve tehlikeli seyler yapıyo, sürekli basinda durmak zorunda kaliyorum Pwşinde kosmak yoruyo tabii Senn büyük kız kaç yaşindaydi cnm?

superım bebısım sen nasılsın benım zıllıyle ugrasıom sureklı tam bır baş belası oldu :KK70: ıkıde bı tvyı kapatıyo beşiğinden kaçıp duruyo yandım ben yandım :KK70: sen napıosun bebısle aran nasıl :KK70: alıstınmı kakalara ıyıce haha :KK70:
Elifiiiim :) özledim kız seni. Kızın çok güZel ya maşallah.
Bade de oyle cnm ya, cok hareketlendi, yoruyo beni artk, Kakalara aliştim tabii ya, korkmuyorum artk kakalardan :)

Oğlanlar napiyo, kıskanıyolar mi kızı?

derinsu06 derinsu06
elifeva elifeva
zonox zonox
esraecem esraecem
@aslidrmz
@Melodram_Punisher
@kaplan2535
@blueflower
remya remya
@huzurluvemutlu
@esmerim53
@arge34
@gulsrht
@ednah1907
@Basakfehmi
@ozizo
zendost zendost
@hedef 2016
@ayshem789

Merhaba Meltemcim bende çok özledim içime dogmuş gibi dünden beri bi bakımm ne var ne yok forumda diyordum bugün açabildim yoğun bir iş temposundayım +çocuklar+ev+eş resmen ağzım ayrıliyor :KK43::KK43:ama yinede belli etmemeye çalışıyorum evde beni bekleyen bir bıcırik ve ablası var...oğlan büyüyor yürumeye çalışıyor yaşını karşılayacak gibi:))senin prenses nasıl sen neler yapıyorsun??

derinsu06 derinsu06
elifeva elifeva
zonox zonox
esraecem esraecem
@aslidrmz
@Melodram_Punisher
@kaplan2535
@blueflower
remya remya
@huzurluvemutlu
@esmerim53
@arge34
@gulsrht
@ednah1907
@Basakfehmi
@ozizo
zendost zendost
@hedef 2016
@ayshem789

Beni unutmuşsun kuzum yaa:halay:
Bütün vaktimi alıyor küçük cadı:anne:, sen nasılsın görüşmeyeli:KK15:

Merhaba Meltemcim bende çok özledim içime dogmuş gibi dünden beri bi bakımm ne var ne yok forumda diyordum bugün açabildim yoğun bir iş temposundayım +çocuklar+ev+eş resmen ağzım ayrıliyor :KK43::KK43:ama yinede belli etmemeye çalışıyorum evde beni bekleyen bir bıcırik ve ablası var...oğlan büyüyor yürumeye çalışıyor yaşını karşılayacak gibi:))senin prenses nasıl sen neler yapıyorsun??

Kalp kalbe karşiymiş canım benm :)
Tahmşn edebiliyorum ne kadar yoğun olabilecegini, iki tane cocuk ve iş arti bi de ew. Ben tek cocuklayin, işe de gtmiyorum, bazen de temizlikci geliyo yine de pert oluyorum walla akşama :KK43:
Sen ne zaman basladin işe, bebişe kim bakiyo ?
Ben bırakamiyorum sıpami ya, 1 yil daha calişmama kararı aldm.

derinsu06 derinsu06
elifeva elifeva
zonox zonox
esraecem esraecem
@aslidrmz
@Melodram_Punisher
@kaplan2535
@blueflower
remya remya
@huzurluvemutlu
@esmerim53
@arge34
@gulsrht
@ednah1907
@Basakfehmi
@ozizo
zendost zendost
@hedef 2016
@ayshem789

Aklıma geldin bakayim dedin bide ne goreyim bizim meltem etiket yapmis hal hatir soruyor bizde iyiyiz cok sukur bn facebook'da aktifim buraya cok bakamiyoruz istet istemez

Ahmet Yagiz 10 aylik 5 disi var, 1 aydir tam emekliyoruz 3 aydir tutunup kalkiyoruz siraliyoruz yurume cesaretimiz yok beraber uyuyoruz sadece anne sutu aliyoruz ek gida ile aramiz yok maalesef klasik bebe iste :)

Aklıma geldin bakayim dedin bide ne goreyim bizim meltem etiket yapmis hal hatir soruyor bizde iyiyiz cok sukur bn facebook'da aktifim buraya cok bakamiyoruz istet istemez

Ahmet Yagiz 10 aylik 5 disi var, 1 aydir tam emekliyoruz 3 aydir tutunup kalkiyoruz siraliyoruz yurume cesaretimiz yok beraber uyuyoruz sadece anne sutu aliyoruz ek gida ile aramiz yok maalesef klasik bebe iste :)

Özledim walla sizleri esracım :)

Dmek facedesin. Ben de 2015 aralık annelerinde ekliyim ama seni göremedim.
Bade de bayadir emekliyo ve tutunup yürüyo, hatta unutursa ayaktayken ellerini brakıp bkaç saniye bişeyleri tutuyo.

Ben hıc yanmda yatrmadim, oyle olunca korkudan uyuyamiyorum, ek gıdayı ise zorla da olsa yediriyorum :) hatta bzn ağlatarak yediriyorum Cok kotu anneyim :))

Senn kurtlu napiyo, sık geliyo mu?

meltemcivil meltemcivil ay isim etiketlemeyi bilem unutmuşum ama sonunda yaptım çok sukur naber şekerim Bade hanimcim nasıllar. Biz iyiyiz çok şükür işten eve evden işe yolda geçiyor kuzumun ömrü. elifeva elifeva resimdeki senin kizinmi. Çok tatlı maşallah. Annesinemi benziyor ne. Bende dedim sanki kadınlar kulübüne vefasızlık ettim. Bi bakim napiyorlar. Özlemişim doğrusu. Herkese selamlar

X