2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
3 Aralık doğumluyuz şükür yemek sorunu yok hep parça alıştırdım sanırım o yüzden zorlanmıyor ama huyuna göre bence benimki seviyor yemeyi birde ben çalışıyorum beni görmeyince emmek istemiyor tabi yemek yiyor ama ben asıl gece uykuları sorucam size 10 buçukta uyuyor 1. 3.5.7 gibi 2 maksimum 3 saat arayla uyanıyor emiyor. Ne zaman uzun uyuyacak bu bebişler odasınıda ayıramıyorum bu yüzden

Bizim ki yemek yemior kaşığı göürnce hemen ağzını kapatıyor kafasını çeviriyor kaşığı kapmaya çalışıyorçç bizim ki de 10:30 da uyuyor gece 1-2 kez uyanıyor. Memesini verip dalmasını sağlarsan düzene girebilir belki.

ayrıca emeklemiyor ki emeklemesi için çaba sarf etmedim hiç. kısmen oturabilyor destekli. Zamanla olacak zaten hepsi.

3 Aralık doğumluyuz şükür yemek sorunu yok hep parça alıştırdım sanırım o yüzden zorlanmıyor ama huyuna göre bence benimki seviyor yemeyi birde ben çalışıyorum beni görmeyince emmek istemiyor tabi yemek yiyor ama ben asıl gece uykuları sorucam size 10 buçukta uyuyor 1. 3.5.7 gibi 2 maksimum 3 saat arayla uyanıyor emiyor. Ne zaman uzun uyuyacak bu bebişler odasınıda ayıramıyorum bu yüzden
ben emzırmedıgim icin sabaha kadar ful uyuyor altı gibi uyanıyor

Kızlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir meleklerimiz de iyidir biz8 aylık olduk biraz tembel ve hantalız sıcaktan isilik olduk bol bol sineklerde mutlaka buluyor oğluşu tek dişliyiz uyuma isteğimiz yok bizden bu kadar

Eklentiler

• IMG-20160731-WA0005.jpg
    IMG-20160731-WA0005.jpg
    25,8 KB · Görüntüleme: 104
Kızlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir meleklerimiz de iyidir biz8 aylık olduk biraz tembel ve hantalız sıcaktan isilik olduk bol bol sineklerde mutlaka buluyor oğluşu tek dişliyiz uyuma isteğimiz yok bizden bu kadar
yerim ben seni maşallah daha dün gibi herşey o telaşeler. Rabbim uzun sağlıklı güzel günler görmeyi nasip etsin ailece.

Kızlar selam bizde 3 Aralık doğumluyuz 9600 olmuş kilomuz şükür herşey yolunda. Yemek için doktorumuz kendi yemeklerinizden tuzsuz olarak bir tabak ayırabilirsin dedi herşey serbest yani et tavuk sadece balık daha pek mevsimi değil öbür ayı bekliycez

En erken 1 yaş beklenmeli ceviz için diye bliyorum.
Fıstıkla karıştırıyor olabilirsin. Fıstık alerji yapabiliyormuş. Ceviz beyin gelişimi için çok faydalı bir yaş geç bence. 6. Aydan itibaren öneriyor doktorlar en azından bizimkisi öneriyor

Kızlar selam bizde 3 Aralık doğumluyuz 9600 olmuş kilomuz şükür herşey yolunda. Yemek için doktorumuz kendi yemeklerinizden tuzsuz olarak bir tabak ayırabilirsin dedi herşey serbest yani et tavuk sadece balık daha pek mevsimi değil öbür ayı bekliycez

Hay maşallah size bizde 8.800 daha boyumuzda 72 cm bende kendi yemeklerimizden tutsuz bir şekilde veriyorum zaten bir çok sebzeyi yiyebiliyorlar artık. Elimden geldiğince sağlıklı bir şekilde beslemeye çalışıyorum. Tuz ve şeker zaten yok. Ama babaannemize gittik mi kaş göz arasi balık çubuk kraker çikolata veriyor kaç kere uyardım ama canı çekermiş hey Allahım ya .

Arkadaşlar merhaba. Adet düzeniyle ilgili sıkıntı yaşıyor musunuz? Hamilelikten önce o kadar düzenliydi ki 28-30 günde bir olurdu. Bebeğim 18 aralık doğumlu. İlk adetimi 30 haziranda oldum ama çok az az... 1 hafta az sürdü. Bitince 1 hafta sonra yine 1 hafta süren aşırı adet gördüm. Ondan 1 hafta kadar sonra yine oldum ve 10 gündür çok az az kan (her gün mercimek kadar) gelmeye devam ediyor. Yani 1 hafta adetim 1 hafta değil. Bunaldım bu durumdan. Emzirmeye devam ediyorum. Düzene girer mi ya benim gibi olan var mı yoksa doktora mı gitsem ne yapsam... Gerçi doktorum da ilk adeti gördükten 6 ay sonra düzensizlik devam ederse gel demişti. Henüz 1.5 ay oldu. Çok mu acele ediyorum ki...

Kızlar bende cevizi kesinlikle 1 yasdan sonra verilmeli diyorum gecen ay cevizi muhallebinin icine rendeleyerek verdim o ve 2 gün boyunca devaam eden zorlanarak kusmamiz oldu hic birsey yemedi. O gün ceviz yaparmi diye düsünmüstüm ama emin olamamistim. Dün tekrar kahvaltisina rendeledim. 1 saat sonra tekrar kusma basladı ayni sekilde oldu yavrum demekki ceviz icin daha cok kücükler yada alerjisi var. Zaten alerjen bi kuruyemis türü erken 1 yas alti icin.

Kızlar bende cevizi kesinlikle 1 yasdan sonra verilmeli diyorum gecen ay cevizi muhallebinin icine rendeleyerek verdim o ve 2 gün boyunca devaam eden zorlanarak kusmamiz oldu hic birsey yemedi. O gün ceviz yaparmi diye düsünmüstüm ama emin olamamistim. Dün tekrar kahvaltisina rendeledim. 1 saat sonra tekrar kusma basladı ayni sekilde oldu yavrum demekki ceviz icin daha cok kücükler yada alerjisi var. Zaten alerjen bi kuruyemis türü erken 1 yas alti icin.
Ben yaklaşık yarım çay bardağı pekmezin içine ceviz koyup biraz da sulandırıp veriyorum. Çok severek yiyor bebeğim. Doktorumuza sordum. Alerji yapmadıysa devam edin dedi. Sanırım bebeklerin bünyesine göre değişiklik gösteriyor. Bazen de muzla karıştırıp veriyorum...

Kızlar bizim uyku sorunu başladı gecede 5 defa falan kalkıyor karnıda tok napıcaz bilmiyorum beşikte yatıyor küçük geliyor belki diyorum ama odayı da ayırmak istemiyorum

Kızlar bizim uyku sorunu başladı gecede 5 defa falan kalkıyor karnıda tok napıcaz bilmiyorum beşikte yatıyor küçük geliyor belki diyorum ama odayı da ayırmak istemiyorum

Ya bizde bu aralar çok sık kalkar olduk. Beşikten yana sıkıntı yok içinde fildir fildir dönüyor. Yalnız her uyandığında beşiğinde dikiliyor sarkıyor aşağıya ödüm kopuyor bi gün dusecek diye. Uyanınca da çok emmiyo zaten hemen uyuyo alışkanlık oldu galiba kalkmak

Gaz problemi olabilir ya da dis cikarma arifesindedir atesini vs kontrol edin bence bazen anne kokusunu almak icin bile uyanabilirler

Selam kızlar nasılsınız Uzun zamandır yoktum buralarda 9 ay bitecek ayın 9 da bizimde Bu arada Karın çatlaklarını çözen var mı :))

Merhaba arkadaşlar, miniğim biraz üşütmüş sanırım. Dün gece ateşlendi. 38.5 oldu ateşimiz. Burun akıntısı, geniz tıkanıklığı da cabası... Otribebe serum fizyolojik damlattım. Çok iyi geliyor ama ağlıyor damlattırmıyor. 6 saat arayla da calpol verdim. Ateşi düştü şimdilik. Bir duş ve şimdi de uyku... Çok üzülüyorum. Var mı başka tavsiyeniz? Ne iyi gelir oğluşuma?

Kızlar otokoltuğuna geçtiniz mi ? Önerisi olan var mı ?
Bunu ben de merak ediyorum. Almayı düşünüyoruz şu sıralar ama hiç araştırmadım. Aşırı pahalı olmayan güvenli bir oto koltuğuna ihtiyacımız var. Uzun yolda arka koltuğa yastık koyduk. Arada kalan boşluğa da kutu, üzerine yastık koyduk. Yanyana iki yastık oldu. Rahat rahat uyudu. Ama artık oto koltuğu ihtiyaç...

X