2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Cocuklarin sute alerjisi oluyo peynir yogurt olunca o problem kalkiyo ortadan ben evde yogurt yaparken kesilen sutten yaptim gayet keyifle yiyor bizim ki hemde icinde ne oldugu belli

Nasil foktorlar bu kadar farkli seyler veriyo simdi sogan mercimek irmik tarhana erik serbest mi verebilkr miyim ... reflumuz var yogurt da kusma onleyici mamadan katsamda kusturuyo diger yediklerini kusmuyo o mamayi katinca. . Ama hrsey muhallebi boza kivaminda . Kahvalti icin yumurta eklenince az putur oluyo oguruyo. Boylehep boza kivami yerse puturluye alisamaz ki. Nabsam bilemiyorum.7 ayimiz dun doldu.

Bu saydiklarinin hepsi 5. Ayda bile veriliyor kavanoz mamalarinda tarhanayi en bastan veriyolar zten yogurttan sonra ama ev tarhanasi olsun.

Slm kizlar
Benim bebisde 25 kasim dogumlu ,ek gidaya gectik ,
Sabah misir nisastali Muhallebi yada pirinc unlu yada ari mama icine kaymak yada tereyag koyuyorum Ögleye dogrû 11:00 gibi corbà : havuc patateś kabak sogàn haślayîp Tavukcu suyu ilàve yada kemik suyu yada sadece zeytinyag Ve sense suyu ile püre yapiyordum ,sonra tarhàna , aptamil meyveli arti 1 meyvenîn puuresï kayisi seftali Muz kiraz en favorï seftali sonra Yönetimi Muhallebi yada corbà top lam 5 ogun cevre cevre hazirliyorum bu menuyü7.5 -8 kilö kendini oturuyor 4 ayak emekliyor dis 2 Alttan subtler geliyor .reflu Ve kusmà bende yasadim sukûr İyi simdi

Yahu bizim kiz cok nazli yemek konusunda. Bakiyorum bazilari 5 ogun veriyormus. Bizimki kahvalti ( yumurta sarisi, pekmez ve labne karisimi) yogurt, kayisi ve nadiren seftali disindakilere agzini acmiyor. Israr mi etmek lazim anlamadim. Ozellikle muzdan nefret ediyor. Tarhana ve sebze puresinden de oyle. Kahvaltida neler veriyorsunuz?

Bizimki 17 aralk dogumlu. Oturuyor kendi kendine artik. En basta o sekilde olmustu sonra becerebildi oturmayi.

Sayfa artık çok aktif değil anlaşılan kimse yazmıyor artık. Neyse bizde bir hafta sonra 8 aylık olacağız. Ayına uygun çoğu şeyi veriyorum gerçi beğenmeyip diliyle ittiriyor biraz nazlı yemekler konusunda kilomuz çok değil o yüzden. Ama hareketli yürüteçle evde dört dönüyor desteksiz oturuyoruz. Yalnız gündüz doğru düzgün uykumuz yok birde kabızlık problemimiz var bunun dışında iyiyiz şükür..

Kızlar 7 aralık doğumluyuz 8. Ayın içindeyiz desteksiz oturabiliyoruz çok hareketliyiz denize bile giriyoruz ama mevzu yemek olunca yok geç mi kaldım ne yaptım bir türlü pütürlü gıdalara alıştıramıyorum yumurtyı hiç sevmiyor sıvı şeyler bi nebze ama biraz pütürlü olunca öğürüyor hatayı nerde yapıyorum herşeye kafasını çeviriyor eline verdiğim şeyleri bazen dökerek saça yiyor ekmeği küçük küçük koparıyor öndeki iki dişle ama diğer şeyleri reddediyor varsa yoksa muhallebi meyve püresi filan kilosu yerinde ama bu hali beni üzüyor ne yapmalıyım zorlamalı mıyım?

Püre gibi yemeğe alıştıkları için pütürlü yiyecekleri sevmiyorlar başta benimki de öyleydi alıştı şimdi. Bende eline veriyorum herşeyi döküyor saçıyor ama böyle böyle öğrenecekler. Zorlamadan iki günde bi verin pütürlü yiyecekleri çok acıktıkları zaman yiyorlar mecbur. Bende muhallebi yediremiyorum sevmiyor

Bizimki de oyle, sevdigi seyleri yiyor halen sebze ve corbaya gecemedik. 17 aralik dogumluyz. Nasil sevdirecegiz bilmiyorum. Doymadigi icin sanirim cok sık emiyor. Ek gida icin cok israr etmiyorum sadece alissin yeter diyorum. Sen de endise etme bence illa ki alisacaktir.

Canım belki yuh diceksin de ben bu ek gıda muhabbetini çözemedim ek gıda hazır mamalar mı oluyor ben onlardan vermiyorum vermem şart mı?

yedigimiz seylerin uygun olanlarindan bende veriyorum. bzmki 18 aralik dogumlu. evde pek durmuyor artik surekli bi koselerde rahatca emekliyor. bi kac gundur koltuklarda siralamaya da basladi. yurumeye baslayinca nasil tutucam bilemiyorum artik

3 Aralık doğumluyuz şükür yemek sorunu yok hep parça alıştırdım sanırım o yüzden zorlanmıyor ama huyuna göre bence benimki seviyor yemeyi birde ben çalışıyorum beni görmeyince emmek istemiyor tabi yemek yiyor ama ben asıl gece uykuları sorucam size 10 buçukta uyuyor 1. 3.5.7 gibi 2 maksimum 3 saat arayla uyanıyor emiyor. Ne zaman uzun uyuyacak bu bebişler odasınıda ayıramıyorum bu yüzden

kızlar sabah kahvaltısı olmazsa olmaz....CEVİZ CEVİZ CEVİZ.. .. PEYNİR YUMURTA PEKMEZ KARIŞIMINIZA MUTLAKA VE MUTLAKA CEVİZİ DE EKLEYİN.

O MUHALLEBİLERDEN FİLAN DAHA DEĞERLİ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…