Bu saydiklarinin hepsi 5. Ayda bile veriliyor kavanoz mamalarinda tarhanayi en bastan veriyolar zten yogurttan sonra ama ev tarhanasi olsun.Nasil foktorlar bu kadar farkli seyler veriyo simdi sogan mercimek irmik tarhana erik serbest mi verebilkr miyim ... reflumuz var yogurt da kusma onleyici mamadan katsamda kusturuyo diger yediklerini kusmuyo o mamayi katinca. . Ama hrsey muhallebi boza kivaminda . Kahvalti icin yumurta eklenince az putur oluyo oguruyo. Boylehep boza kivami yerse puturluye alisamaz ki. Nabsam bilemiyorum.7 ayimiz dun doldu.
Ne kadar sürüyor bu iki büklüm olma vaziyeti aynı durumdayız bizde.Kızlar Bebekleriniz oturuyor mu bizimkinin kafa hep ayaklarına yapışıyor iki büklüm sırt düzgün durmuyor
Kızlar 7 aralık doğumluyuz 8. Ayın içindeyiz desteksiz oturabiliyoruz çok hareketliyiz denize bile giriyoruz ama mevzu yemek olunca yok geç mi kaldım ne yaptım bir türlü pütürlü gıdalara alıştıramıyorum yumurtyı hiç sevmiyor sıvı şeyler bi nebze ama biraz pütürlü olunca öğürüyor hatayı nerde yapıyorum herşeye kafasını çeviriyor eline verdiğim şeyleri bazen dökerek saça yiyor ekmeği küçük küçük koparıyor öndeki iki dişle ama diğer şeyleri reddediyor varsa yoksa muhallebi meyve püresi filan kilosu yerinde ama bu hali beni üzüyor ne yapmalıyım zorlamalı mıyım?
Bizimki de oyle, sevdigi seyleri yiyor halen sebze ve corbaya gecemedik. 17 aralik dogumluyz. Nasil sevdirecegiz bilmiyorum. Doymadigi icin sanirim cok sık emiyor. Ek gida icin cok israr etmiyorum sadece alissin yeter diyorum. Sen de endise etme bence illa ki alisacaktir.Kızlar 7 aralık doğumluyuz 8. Ayın içindeyiz desteksiz oturabiliyoruz çok hareketliyiz denize bile giriyoruz ama mevzu yemek olunca yok geç mi kaldım ne yaptım bir türlü pütürlü gıdalara alıştıramıyorum yumurtyı hiç sevmiyor sıvı şeyler bi nebze ama biraz pütürlü olunca öğürüyor hatayı nerde yapıyorum herşeye kafasını çeviriyor eline verdiğim şeyleri bazen dökerek saça yiyor ekmeği küçük küçük koparıyor öndeki iki dişle ama diğer şeyleri reddediyor varsa yoksa muhallebi meyve püresi filan kilosu yerinde ama bu hali beni üzüyor ne yapmalıyım zorlamalı mıyım?
Canım belki yuh diceksin de ben bu ek gıda muhabbetini çözemedim ek gıda hazır mamalar mı oluyor ben onlardan vermiyorum vermem şart mı?Bizimki de oyle, sevdigi seyleri yiyor halen sebze ve corbaya gecemedik. 17 aralik dogumluyz. Nasil sevdirecegiz bilmiyorum. Doymadigi icin sanirim cok sık emiyor. Ek gida icin cok israr etmiyorum sadece alissin yeter diyorum. Sen de endise etme bence illa ki alisacaktir.
Yok cnm onlar degl meyve sebze pureleri corbalr muhallebiler vsCanım belki yuh diceksin de ben bu ek gıda muhabbetini çözemedim ek gıda hazır mamalar mı oluyor ben onlardan vermiyorum vermem şart mı?
Bu arada Bn herşey veriyorum kendmz icin yaptgm yemekleri bile veryrm tabi baharatsz tuzsuz olarak ayiriyorum basta kizim icin 8 aralik dogumluyuz bzdeYok cnm onlar degl meyve sebze pureleri corbalr muhallebiler vs
Artık oturuyor 2 haftada toparladıNe kadar sürüyor bu iki büklüm olma vaziyeti aynı durumdayız bizde.