2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar ek gıdaya geçince kaka sorun oldu mu sizde de yavrum 3-4 günde bir yapıyor ama nasıl büyük insan gibi sesli ıkınıyor genelde Ayakta tutuyorum çok zorlanıyor hep böyle mi olacak
her degısık yıycek verdıgınde kaka duzenı degısır canım ben heronun elmalı muzlu puresını verıyorum yemek felan yedırdıgım zaman o bagırsaklarını çalıstırıyo

of kızlar ben bu cadalozla ne yapcam ya gulme krızıne gırdım demın guya emeklemeye calısıyo ılerı gıtmeyı bılmıyo gerı gerı gıdıyo yada yerdeyken bı yere gıtcekse döne döne gıdıyo cok komık bu ya dogdugundan berı hıc koydugum yerde bulamıom cocugu kafası yerde popo havada yılan gıbı gıdıyo kayın pederım şahmeran koydu adını :KK70:

Ay
of kızlar ben bu cadalozla ne yapcam ya gulme krızıne gırdım demın guya emeklemeye calısıyo ılerı gıtmeyı bılmıyo gerı gerı gıdıyo yada yerdeyken bı yere gıtcekse döne döne gıdıyo cok komık bu ya dogdugundan berı hıc koydugum yerde bulamıom cocugu kafası yerde popo havada yılan gıbı gıdıyo kayın pederım şahmeran koydu adını :KK70:
bu çocuklar alem ya bizim sipada hep oturmak hep dikilmek istiyor

Merhaba anneler :) dün 6 aylıj kontrolümüz vardı. Artık kahvaltıya başlıyoruz dedi doktorumuz ama ben zaten başlatmıştım o demeden. Oğluşum yumurtayı çok seviyordu. Ancak kayınpederim de babam da köylerden yumurta getirdiler. O gün bu gündür bir tiksindi yumurtadan anlatamam... Ağzına verdiğim an yüzünü buruşturup öğürmeye başlıyor kıyamıyorum. Doktorumuz mamasına veya yemeklerine karıstırmamızı söyledi. Yumurta katı haşlanmış olacakmış. Rafadan veya çiğ değil... Tabi etrafını yeşertecek kadar haşlama dedi. Kuzu kıymasına başlayacagız. 2 kere çekilmiş kuzu kıymasını yemeklerine veya çorbalarına atabilirsin dedi. Artık zeytinyağında soğanı kavurup üzerine domates ve ne yiyecekse malzemesini koyarak normal yemek pişirir gibi yemeğini de yapmaya başladık. Tabiki tuzsuz... Denize götürmeyi düşünüyoruz. Güneş kremi önerdi biodermanın. Merak eden olursa uzun adını yazarım. Bizden böyle :)

Bugün ozele gttm cnm surup ve krem verdi iğne falan vermedi alerji testi için de küçük daha dedi insallah düzelir kısa zamanda yoksa kafayı siyircam:KK35:
Var mı bir gelisme canım bebiste sıcakla birlikte iyice arttı bizim kızarıklıklar ne zaman geçecek bu illet şey ilk 5 ay gaz sancısı şimdi bu cildiracagim :KK43:((

Var mı bir gelisme canım bebiste sıcakla birlikte iyice arttı bizim kızarıklıklar ne zaman geçecek bu illet şey ilk 5 ay gaz sancısı şimdi bu cildiracagim :KK43:((
Ca nm bzmde baya artti kizatikliklar surupla birlikte kasintisi gecti kasimiyor kendni cok sukur ama terledkce cok kzaryo:KK43:

X