2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Doktorumuz kaynatılmış ılımış hazır içme suyu vermemizi önerdi. Ben öyle veriyorum. Biberonda veriyordum. Bebeğim 5 ay 7 günlük. Şimdi damlatmaz alıştırmalık bardakta veriyorum yavaş yavaş. Suluğumuz Avent'in. Memnunum...

Bu arada, arkadaşım yeni doğum yaptı arkadaşlar. Bebeğinin çook gazı varmış. Hindistan cevizi suyunu önerdim kendisi içsin diye ama bir de damla önermiş doktoru. Adını bilmiyorum. Yanlış hatırlamıyorsam aranızda damla kullanıp da memnun kalan arkadaşlar vardı. Adı neydi doktorunuzun verdigi damlaların ve kullanım sıklığı nasıldı??

Gelmis gecmis olsun canim cabuk toplamaniza sevindim bazi bebekler olduklari hafta boyu huysuz olabiliyormus. Badenin uykusu yemesi buyumesi nasil?

Masallah kokosuna cok tatli Rabbim size bagislasin guzel kaderler yazsin

uykusu ıyıdı canm, aksam 21 gıbı yatıp gece 1 kez kalkıp sabah 8 gıbı uyanıyodu ama bu aralar gece 5-6 kez uyanmaya basladı.
acaba buyudu de karnı cok mu acıkıo dıe dusunuyorum.
bu arada senn bebişin adı neydı ya unuttum

aysecım bılgılerın süper masallah dıyorum sana, tam bu saglıklı anne tutumu :)

ek gıdaya gecmedık ama bzde de demır damlası gaz yaptı bu aralar

Ben arastirdim canim hazir suyu bile en az bes dakika kaynatmamiz gerekiyomus Bn oyle yapiyorum mamasini da oyle yapiyorum

agulın ıyı geldı bze
dr 3x 12-13 dedı bze, ama bıze 3.ayda bu damlayı verdı belkı yenıdogana farklı verılıyodur, kendı dr una danıssın cnm

Tatlım sorunun cevabı konuşmalarımızda var zaten ek gıdaya başlamadık hiçbirimiz

Maşallah yaa benim kız tembel çıktı dönmüyor daha
Reflü sıkıntı gerçekten umarım geçer bıdığın sıkıntısı ayyy yedikleri et olsun zeka olsun bebişine

Canım merhaba bende geçen gün girdim foruma sen geldin aklıma bir bakayım dedim ama geçmiş sayfaları taramaya çok da vaktim olmuyor benim bıcırık hanımla ilgilenmekten :) çok kucakçı oldu bütün gün kucağımda 8 kiloluk bir yavruşla bir o yana bir bu yana hop hop zıplaya zıplaya geziyorum :)) kas Yaptım yeminle :) uyku düzenimiz falan oluştu ama akşam en geç sekizde uyumuş oluyor alâra çok şükür , bize de kocişle bol boş vakit kalıyor :)
Siz de ne var ne yok , bade kız nasıl

bade huzurlu ve genel olarak mutlu bı cocuk cnm. Sureklı olmasa da kucak ıstıyo ama bızım yatagmzn uzerınde beraber oyunlar oynuyoruz.
tek sıkıntımız demırden sebep kabızlık ve duzenlı bı uykumuzun olmaması, yıne de gece boyu uykusuz kalıyorum dıyemem. buna da sukur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…