Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önemli şahsiyetler halayla karşılanır ya ondan halay çekişimiz ee uzun zamandan sonrada ilk ayakbasma olunca sevindirik olduk haliyle
soruda bilmedigimiz yerden geldi
Gülay canım ya çok tatlısın aynen öyle dur bir halay da senin için çekeyimÖnemli şahsiyetler halayla karşılanır ya ondan halay çekişimiz ee uzun zamandan sonrada ilk ayakbasma olunca sevindirik olduk haliyle
Aynen yaaaNe günlerdi bee
Maşallah yaa benim kız tembel çıktı dönmüyor daha
Reflü sıkıntı gerçekten umarım geçer bıdığın sıkıntısı ayyy yedikleri et olsun zeka olsun bebişine
Vallahi dağıldık uyucam şimdiNabıyonuz bakim bu saatte burda hıh, uyuttunuz bebeleri takılıyonuz sonra ertesi gün uykusuz kalıyosunuz, dağılın çabuk keserim netinizi billa leylam355 meltemcivil Gul_ay01
Uyku düzenimiz yok demişsin ama bence gayet iyi. 5 aylık bebekler için öğleden önce ve sonra olmak üzere 2şer saatlik uyku ve akşam 9da yatış süper. Keşke benim kızım da öyle olsa. Gece uykusuna nasıl yatırıyorsun?uykumuz iyi bizim ama düzensiz. sabah 7-8 kalkar. bi kaç saat sonra 2 saat uyur. öğleden sonrada 2 saat uyur. aksamda en geç 9 da uyur. gece kalkıyor emiyor. sabah uyandığında emiyor. ama gündüz ölse açlıktan emmiyor memeyi itiyor. tok bu çocuk diyorum. bi kaç saat böyle geçtikten sonra dayanamayıp mama veriyorum cuk cuk dibini görene kadar emiyor. sorun ne şimdi anlamıyorum. emmese gecede sabahta emmez. bazı günler hiç bişi vermedende geçiyor günümüz sadece emerek. ama çoğu zaman hep mama.. hep işe başladıktan sonra oldu bunlar. sağsamda azaldı..
Aynen ben de 8 kiloyla tüm gün hop hop geziyorum. Kollarım koptu. Neyseki arada kanguru ile geziyoruz da kollarım dinleniyor.Canım merhaba bende geçen gün girdim foruma sen geldin aklıma bir bakayım dedim ama geçmiş sayfaları taramaya çok da vaktim olmuyor benim bıcırık hanımla ilgilenmekten :) çok kucakçı oldu bütün gün kucağımda 8 kiloluk bir yavruşla bir o yana bir bu yana hop hop zıplaya zıplaya geziyorum :)) kas Yaptım yeminle :) uyku düzenimiz falan oluştu ama akşam en geç sekizde uyumuş oluyor alâra çok şükür , bize de kocişle bol boş vakit kalıyor :)
Siz de ne var ne yok , bade kız nasıl
En korktuğum konu da buydu mama ağzına değdiğinde tiksiniyor. Ama ilk iki ay hiç bi sorun yoktu alerji olsa sizce her zaman olmaz mıydı? İki ay çok güzel emdi ayda 1.5 kilo alıyordu.3. Ayımızda başladı herşey. Sizin nasıl başladı ve alerji olduğunu nasıl anladınız ? Anlaştırsanız çok mutlu olurumKan varsa kesin alerji var ondan emmiyordur. Mutlaka bir çocuk gastro uzmanına başvur bence. Bizde süt alerjisi diye başladı şimdi yediğim her şey dokunuyor kaç ay oldu hala tam tespit edemedik hangi gıdalara alerjisi olduğunu. Emmeside bu yüzden duzelemedi malesef.
Canim benim bebegim atopik dermatitmis yuzunde 've vucudunda kizarikliklar oluyordu egzama oldu sizinde Boyle oluyormuEn korktuğum konu da buydu mama ağzına değdiğinde tiksiniyor. Ama ilk iki ay hiç bi sorun yoktu alerji olsa sizce her zaman olmaz mıydı? İki ay çok güzel emdi ayda 1.5 kilo alıyordu.3. Ayımızda başladı herşey. Sizin nasıl başladı ve alerji olduğunu nasıl anladınız ? Anlaştırsanız çok mutlu olurum
Önemli şahsiyetler halayla karşılanır ya ondan halay çekişimiz ee uzun zamandan sonrada ilk ayakbasma olunca sevindirik olduk haliyle
bzm 18 aralik dogumlu. Kendi eteafinda donuo ayagina destek yapinca cekio one kendini. Kasim sonu aralik basi olanlar belki azar azar baslamistir die sordum. Ilk oglum daha bu aylarda anca donmeye baslamisti bu daha hareketliDaha desteksiz.
Daha desteksiz oturmuyo bile bizimki daha alti ayini doldurmadi bile erken deglmi sizinki kac aylik
Yok öyle bi sorunumuz yok ama hırıltı göz altlarında hafif kızarıklık kakasında kan ve yeşil ayrıca ishal de . Ama kakası son iki üç haftadır kakası da düzeldi. Çocuk cerrahı kan için yırtık var poposunda dedi. Belirtiler alerji ama yoruldum artık doktor doktor gezmekten herbiri ayrı bi ilaç veriyor farklı bi şey söylüyor. Çok yıprandım bu süreçte ilk iki ayımız ne rahatmış. Sağlık sıkıntısı olmasın da bebişlerin gerisi önemli değil. Size de allah acil şifalar versin sizi çok iyi anlıyorum insan çaresiz ve çok yorgun hissediyorCanim benim bebegim atopik dermatitmis yuzunde 've vucudunda kizarikliklar oluyordu egzama oldu sizinde Boyle oluyormu
Merhaba,Yok öyle bi sorunumuz yok ama hırıltı göz altlarında hafif kızarıklık kakasında kan ve yeşil ayrıca ishal de . Ama kakası son iki üç haftadır kakası da düzeldi. Çocuk cerrahı kan için yırtık var poposunda dedi. Belirtiler alerji ama yoruldum artık doktor doktor gezmekten herbiri ayrı bi ilaç veriyor farklı bi şey söylüyor. Çok yıprandım bu süreçte ilk iki ayımız ne rahatmış. Sağlık sıkıntısı olmasın da bebişlerin gerisi önemli değil. Size de allah acil şifalar versin sizi çok iyi anlıyorum insan çaresiz ve çok yorgun hissediyor
Teşekkür ederim canım...agulın ıyı geldı bze
dr 3x 12-13 dedı bze, ama bıze 3.ayda bu damlayı verdı belkı yenıdogana farklı verılıyodur, kendı dr una danıssın cnm
Aynı durumdayız doktorlar yırtıktan geliyor dediler ama kan açık renkli değil sanki basit bi yırtıktan değil de daha içerilerden geliyormuş gibi geliyor bana şuan yeşil kaka kesildi kan da iki haftadır gelmiyordu ama dün sabah yine geldi sonra tekrar kesildi alerji olsa sizce devamlı bir kan olmaz mıydı. Sizin de arada böyle düzelmeler oluyor muydu? Anlaşılan bize yine doktor yolu göründü. Yavrum hastahane hastahane gezmekten helak olduMerhaba,
Konunun başını bilemiyorum. Takip edemedim. Ama bu anlattıklarınız bana bebeğimde yaşadıklarımı anımsattı. Bizimkinde de 1.5 aylıkken kanlı yeşil mukuslu kaka geldi. Çok korktuk. Hırıltı ve zor kaka yapma da oluyordu. Göz altları da aynı dediğiniz gibiydi. Tipik inek sütü alerjisi dedi. Ben tüm süt ürünlerini yemeyi içmeyi bıraktım. Kan geçti. Mukuslu kaka devam ediyordu. Katı gıdaya geçince o da düzeldi sayılır. Sizin de süt ürünleri alerjisi üzerinde durmanızı öneririm. Emziriyorsanız bi kesin bakalım süt ürünlerini. Ama neredeyse her şeyde süt var. Marketten ne alsam bakıyorum. Ya süt tozu ya peynir altı suyu vs var içindekilerde. Neyse. Konunun başını bilmiyorum dediğim gibi. Ama bir çocuk gastroenterolojisine götürmenizi tavsiye ederim. Bu arada, biz hemen normal mamayı da kesmiştik. Çünkü onlarda da inek sütü proteini var. Neocate mama kullanıyoruz.
Bizde kan bir defa geldi. Sonra süt ürünlerini kestim. Kan kesildi ama bir şeyi yemeyi içmeyi bırakınca etkisini ancak 15 gün sonra görüyormuşsunuz. Mukus kesilmeyince yumurtayı da yemedim dana etini de. 1 ay sonra onları yemeye başladım çünkü bir etkisi olmadığını gördüm. Ama bir gün hamburger yedim. Baktım ertesi gün yine kan geldi. Hamburger ekmeğinde süt tozu varmış. Patatesli börek yedim mesela yine geldi. Sana yağında da varmış. Alerji testi yaptırnak istedik yapmadılar. Gerek yok. Bebek daha. Çıkmaz sonuçta dediler. Deneye deneye bulmaya çalışıyorlar genelde. Biz bulduk. En geneli süt zaten. Süt ürünleri alerjisi olan bebeklerde çoklu gıda alerjisi de oluyormuş çok nadir olarak. Ama önce bi sütü kes bakalım sadece. Teker teker dene ki anla neye alerjisi varmış. Ama hiç moralini bozma. Bu bir süreç. Bebeklerin yüzde 95'inde en geç 1 yaşında geçiyormuş. Kolay değil ama alışıyorsun. Hiç dert etme. Bizim çok tanıdığımızda oldu. 1 yaşında da geçti. Bir de katı gıdaya geçince işin daha kolay oluyor. Hatta kuzenimin çocuğunda 6 aylıkken geçti.Aynı durumdayız doktorlar yırtıktan geliyor dediler ama kan açık renkli değil sanki basit bi yırtıktan değil de daha içerilerden geliyormuş gibi geliyor bana şuan yeşil kaka kesildi kan da iki haftadır gelmiyordu ama dün sabah yine geldi sonra tekrar kesildi alerji olsa sizce devamlı bir kan olmaz mıydı. Sizin de arada böyle düzelmeler oluyor muydu? Anlaşılan bize yine doktor yolu göründü. Yavrum hastahane hastahane gezmekten helak oldu
Canım benim bizde bademizle seni öpüyoruz bende stres ve yorgunluk ters tepti iyice şiştim resmen Türkiye sularında olmayan balık türü oldum çok yoruluyorum ama spor olmadan zayıflayamıyorum mecburen yapmak istiyorumsermıncım, 3 cocuk ve spor mukemmelsn tatlm, öopüyorum senı
Ah şu kanguruyu kullanmayı bir becerebilsem :)Uyku düzenimiz yok demişsin ama bence gayet iyi. 5 aylık bebekler için öğleden önce ve sonra olmak üzere 2şer saatlik uyku ve akşam 9da yatış süper. Keşke benim kızım da öyle olsa. Gece uykusuna nasıl yatırıyorsun?
Aynen ben de 8 kiloyla tüm gün hop hop geziyorum. Kollarım koptu. Neyseki arada kanguru ile geziyoruz da kollarım dinleniyor.
Bu arada akşam 8 de nasıl uyutmayı başarıyorsun? Bana yardım eder misin?