2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Ek gıdalar 6. Ay sonunda mı veriliyor?? Başında mı.. Bi de bu devam maması vermek zorunda mıyı Z .. (Emziren Anneler)

sevgili ek gidaya gecen anneler oncelikle lütfen hazir kavanoz ürünleri alip bebeginize vermeyin. cunku onlarda kiruyucu var. onlarin yerine evde kendiniz yapabilirsiniz. yogurdu, suyu , meyve puresi günlük olsun. cam rendede iyice ezerek verin çünkü robot tarzi ürünler besin degerlerini öldürür.
anne sütü aliyorsa ayrica suya ihtiyac yok bunun yerine diz bolca su icin ama baktiniz bebeginiz terliyor ve emmiyor. o zaman verin. idrari en iyi yardimcinizdir. eger bezi sariya yakinsa hemen su verin. bezinde pembemsilik varsa susuzluk cekmistir.hemen su verin.
ek gisa verirken bebeginizi iyi gozlemleyin. kakasina ve vucuduna bakin. üç gün kuralini uygulayin. ilk gün cay kasigi ikinci gun tatli ucuncu gun yemek kasigiyla. sonra uc gun bekleyin. sonra baska bir seyi deneyin.
Cok guzel bilgiler vermissiniz, hepsine katiliyorum, cok tesekkur lerrr....

Kızlar bebisleriniz ne kadarlık olduki ek gıdaya başladınız
4.ay kontrolunden sonra 1 tatli kasigi elma rendesi ile baslatmisti dr. 2 gundur de sebze puresine basladik ama soyle bi sorun var; kizim ek gida verdikten bir sure sonra cok siddetli kusuyor. Midesi kaldirmadi heralde diye dusunuyorum. Kessem mi vermeyi yoksa cok az tattirmakla mi yetinsem bilemedim:/

Gunde 3 yaziyo iki iciyprumanca unutuyorumbisuru sey var takip edilcek. Bence damla iyi geldi bana sabah aksam 20 ser damla iciyorum cpk sukur bide kizim ek gidadan sinra midir nedir midesi buyudu herelde gece saat basi kalkiyo bu hafta emmedende uyumuyo yetiyo sukur yoksa bu emmeye sutum dayanmazdi sabah basim donuyo somurulmekten :) insallah iyi gelir kusmamizda biter
Ilacın prospektüs unde tam hatırlayamıyorum ama emziren annelerde süte geçiş ve bebekte kalp hastalığı gibi bir ibare vardı. o yüzden cesaret edemedim. Size dr mu yazdı yoksa tavsiye üzerine mı kullanıyorsunuz

4.ay kontrolunden sonra 1 tatli kasigi elma rendesi ile baslatmisti dr. 2 gundur de sebze puresine basladik ama soyle bi sorun var; kizim ek gida verdikten bir sure sonra cok siddetli kusuyor. Midesi kaldirmadi heralde diye dusunuyorum. Kessem mi vermeyi yoksa cok az tattirmakla mi yetinsem bilemedim:/
4 çok erken değil mı. Biz haftaya 5. ay kontrolüne gideceğiz çalıştığım.için ek gıdaya başlatacak.

4 çok erken değil mı. Biz haftaya 5. ay kontrolüne gideceğiz çalıştığım.için ek gıdaya başlatacak.
Valla ben de anlamadim canim kimisi 4 diyor kimisi 6. Bizim de 4. Ayda tanistircaz sadece esas olan yine anne sutu olacak dedi ama bildigin baslatti ek gidaya. 6.ayda baslayan anneler de cocuklarin yememe sorunundan cok bahsedince bana da mantikli gelmisti ama kustugu icin vermemeyi dusunuyorum artik.

Valla ben de anlamadim canim kimisi 4 diyor kimisi 6. Bizim de 4. Ayda tanistircaz sadece esas olan yine anne sutu olacak dedi ama bildigin baslatti ek gidaya. 6.ayda baslayan anneler de cocuklarin yememe sorunundan cok bahsedince bana da mantikli gelmisti ama kustugu icin vermemeyi dusunuyorum artik.
evet 6 da seçici oluyorlarmış ama 4 çok erken. ben elma püresi verdim ona bile ögüdü :)

Ilacın prospektüs unde tam hatırlayamıyorum ama emziren annelerde süte geçiş ve bebekte kalp hastalığı gibi bir ibare vardı. o yüzden cesaret edemedim. Size dr mu yazdı yoksa tavsiye üzerine mı kullanıyorsunuz

Doktorumuz yazdi .

Merhabalar kızlar uzun bi aradan sonra yeniden yazıyorum:)
Birşey soracağım Bebislerinize kitap aldınız mı ya da yaptınız mı? 4.aydan sonra tanistirmak gerekiyormuş. Geçen hafta oyun halısı yaptım kızıma, pek bi güzel oldu. Bu da gaza getirdi beni keçe den kitap yapmayı düşünüyorum. Aslında bi tane aldım ama verdiğim paraya yazık deyip iade edicem. O kadar kötü ki. Eger yapaniniz varsa nasıl bir yol izlemek gerek merak ediyorum. Hayvanları tanitan basit bir şey yapmayi planlıyorum

Bu arada aldığım kitap biba diye bi markanin. Güya diş kaşıyicili. Ama hem sert hem de küçük diş kaşıyici kısmı. Kitap 3 yapraktan oluşuyor. Internetten almıştım, alacak olan olursa bilgisi olsun

Ve annesi işe başlar.. 5 aylık olduk maalesef işe başladım çok kötü bir duygu işyerinde 2 defa pompa yapıyorum sadece anne sütüne devam ediyorum bakalım günler nasıl geçicek

Ve annesi işe başlar.. 5 aylık olduk maalesef işe başladım çok kötü bir duygu işyerinde 2 defa pompa yapıyorum sadece anne sütüne devam ediyorum bakalım günler nasıl geçicek
evden cikmadan pompa ile bosalt gogusleri. gidincede bosalt. ayrica evdeyken hep emzir. tam doymadan emzirmeyi birak iki saat sonra tekrar ver ve her defasinda ikisinide ver. çünkü biberon bebeklerin kolayina geliyor memeyi birakiyorlar. ayrica sutun azalmasin.

Kızlar günaydın umarım hepiniz iyisinizdir meleklerimizde iyidir inşallah benim kuzum beni çok yoruyor durmuyor hiç ama bende tek gram zayıflama yok aksine tam balık oldum ama Türkiye de cinsim yok nasıl zayıflayacağım bilmiyorum sinir olmaya başladım bugün 5 aylığız

Eklentiler

• IMG-20160502-WA0002.jpg
    IMG-20160502-WA0002.jpg
    26,5 KB · Görüntüleme: 119
Kızlar günaydın umarım hepiniz iyisinizdir meleklerimizde iyidir inşallah benim kuzum beni çok yoruyor durmuyor hiç ama bende tek gram zayıflama yok aksine tam balık oldum ama Türkiye de cinsim yok nasıl zayıflayacağım bilmiyorum sinir olmaya başladım bugün 5 aylığız
Ayni durumdayiz bi cozum bulursan banada haber et canim

X