2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Gunde 3 yaziyo iki iciyprumanca unutuyorumbisuru sey var takip edilcek. Bence damla iyi geldi bana sabah aksam 20 ser damla iciyorum cpk sukur bide kizim ek gidadan sinra midir nedir midesi buyudu herelde gece saat basi kalkiyo bu hafta emmedende uyumuyo yetiyo sukur yoksa bu emmeye sutum dayanmazdi sabah basim donuyo somurulmekten :) insallah iyi gelir kusmamizda biter
Hangi damla Can'ım o

Kızlar günaydın umarım hepiniz iyisinizdir meleklerimizde iyidir inşallah benim kuzum beni çok yoruyor durmuyor hiç ama bende tek gram zayıflama yok aksine tam balık oldum ama Türkiye de cinsim yok nasıl zayıflayacağım bilmiyorum sinir olmaya başladım bugün 5 aylığız

MasaAllah kuzuya:) kac kilosunuz merak ettim

Merhaba kizim bugun 4.ay aşısini oldu şimdilik ateşimiz yok şükür kilomuz 8900kg boyumuzda 67 cm olmus.. Sizlerin bebisleri 4. ayinda kac kiloydu.
Masallah neyle besledin kiz kiz bebekler erkeklere gore daha az olur ki bizim ki yasitlarina gore fazlayken bile 8 kilo ancak vardi genetik mi acaba sizin ki

seninkininde masallahi var zaten kizlarla erkekler arasinda en az 500 gr olmasi lazimmis persentil tablosuna gore bende merak ediyorum ne yapsak etsek diye kati meyve sikacagi almstim ama cam rende diyor arkadaslar simdi bakalim insallah skinti yasamadan herseyi yer kuzucuklar
seninkininde masallahi var zaten kizlarla erkekler arasinda en az 500 gr olmasi lazimmis persentil tablosuna gore bende merak ediyorum ne yapsak etsek diye kati meyve sikacagi almstim ama cam rende diyor arkadaslar simdi bakalim insallah skinti yasamadan herseyi yer kuzucuklar
İnşallah ayşecim sıkıntı yaşamazlar bakalım tadımlar nasıl olacak

Kızlar günaydın umarım hepiniz iyisinizdir meleklerimizde iyidir inşallah benim kuzum beni çok yoruyor durmuyor hiç ama bende tek gram zayıflama yok aksine tam balık oldum ama Türkiye de cinsim yok nasıl zayıflayacağım bilmiyorum sinir olmaya başladım bugün 5 aylığız
Bizde 5ayligiz bendede kilo var düşünüyorum nasik olacak diye sonra karar verdim.ek gidaya gececegimiz zaman diyetisyene gidicem anca oyle veririz kilo bence

bizde beş aylik kontrolumuzu olduk. sekiz kiloya yakiniz boy altmisalti. annesutuyle besleniyor ama sutum calistigim ve gecede bebegim uyanmadigi icin gittikce azaliyor. alti ay aadece annesutu dedi doktorumuz. alti dokuz ay arasi ek gidayi az alacakmis. su gerekirse ver dedi. kan ilaci kullanmiyoruz. altinci ayinda bakacagiz değerlerine. daha donemiyoruz ama çabamız var. kisaca bizfen böyle.

bizde beş aylik kontrolumuzu olduk. sekiz kiloya yakiniz boy altmisalti. annesutuyle besleniyor ama sutum calistigim ve gecede bebegim uyanmadigi icin gittikce azaliyor. alti ay aadece annesutu dedi doktorumuz. alti dokuz ay arasi ek gidayi az alacakmis. su gerekirse ver dedi. kan ilaci kullanmiyoruz. altinci ayinda bakacagiz değerlerine. daha donemiyoruz ama çabamız var. kisaca bizfen böyle.
Masallah canim . Bizimki cok hareketli hep yerde yatiriyodum zaten korkularim yuzunden . Ama reflu yatandan iniyodu asaya halinin ustune donuyo bayadir artik bikac gundur yere serdim bataniye oyuncaklarida koyuyorum done done oynuyo ... hic durmuyo hep isi gucu donmrk yoruluyo agliyo ceviriyom yine donuyo ... ayaklarini cekiyo donlarini yukari cekiyo surekli... bunlar iyi gunler artik ramazana kadar surunmeye emeklemeyede baslarlar herelde korkuyorum nabicaz bakalim . Oyun citi aliriz belki

Maşallah kızlar bebislerinize bizim kız 4 aylıkken 61 cm 6 kg di. Sadece anne sütü aldı. Dr. Zayıf diyor ama mama biberon da almıyor Sizinkilere bakınca gerçekten çok zayıf heralde ne yapcam bilmiyorum

Maşallah kızlar bebislerinize bizim kız 4 aylıkken 61 cm 6 kg di. Sadece anne sütü aldı. Dr. Zayıf diyor ama mama biberon da almıyor Sizinkilere bakınca gerçekten çok zayıf heralde ne yapcam bilmiyorum
bol bol emzirceksin canim. bizim dogum kilomuz dorttu. yani kilolu dogdu. ayrica benim cocuklar anne sütü alinca kilolu sonra zayifliyorlar. mesela oglum ikibucuk yasinda oniki kilo oldu geçen ay. anne sütünü sadece kilo olarak düşünme o ileride sağlık ve zeka olarak döner merak etme.

olmuyor olmuyor olmuyor...bebeğimin beslenmesi doğduğundan bu yana hep sorunlu bittim yıprandım artık..ilk 2 ay sütüm yeterli değildi bebeğim deli gibi emerdi 2. ayda sütüm arttı bebeim emme pozisyonunda çıldırırcasına ağladı sağarak verdim hala da sağıyorum3.5 aydır sağıyorum ..5.5 aylık olduk 3 aylık bebek görünümde bu ay kilo boy durdu canımı sıkıyor persentil değerlerinde boyu çizgi dışında başkalarının çocuğu bir damla sütle büyüyor ben gece gündüz ağzına tıkıyorum sütü yine yok yine yok..bir de uyanıkken biberon almaz oldu 1.5 aydır çıldırma derecesine geldim uyku modunda besliyorum çok yıprandım anneler çoook :KK61: 4. aydan sonra tadımlıklara başladık şimdi süt ve mama veriyorum yine fayda etmedi ne zormuş iştahsız çocuk büyütmek psikolojimi bozdu :mad:gelişmiyor bebeğim

Cuma kontrol vardı 5 aylık olduk kan damlası verdi sadece anne sütü ile devam ediyor bakalım 67 cm boy 8 kilo olmuşuz gece iki defa kalkıyor emmeye işe başladım maalesef işte öğlen 1 gibi pompa yapıyorum 400 cc e yakın çıkıyor umarım azalmaz bugün anneler günü hediyesi olarak oğlum dan çok özel hediye aldım ilk defa döndü çok tatlı oluyor

X