Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Mesajını okurken sanki ben yazmışım gibi hissettim. Sorununa çözüm olmaz belki ama bende yaşadıklarımı sana anlatayım yalnız olmadığını bil.
Benimde bebeğim dogdugundan beri beslenme problemi yaşıyor. Memeyi seven bir bebek hiç olmadi. Biberonuda seven bir bebek olmadı malesef. Ama yinede ilk aylar tüm ilgi ve alakamla ona zaman ayırıp emzirdim sürekli. gelisimi hep ortalama gitti ne iyi ne kötü. Sonra birden memede çok az kalmaya başladı derken emmek istememeye başladı, emme pozisyonuna getirince çığlık çığlığa ağlıyordu. Sonra öğrendik ki alerjisi ve reflusu var (çok kusuyor) ilaç kullandık ,ben diyet yaptım ama çözüm olmadı. Önceleri fön sesiyle ayakta emziriyordum sonra o da ise yaramamaya başladı. Şimdi sadece uyurken emiyor. Başlarda uyurken emzirmek benim için daha iyi oldu zaten iki üç saatte bir uyuyan bir bebekti. Bu sayede memede daha uzun kalıyor daha çok süt içiyor ve kusmuyordu. Ama şimdi uykularida azaldı. Uyutmak bir işkence. Tüm günum onu uyutmaya çalışıp emzirmekle geçiyor. Eğer uyumazsa 5 saat 6 saat aç kalıyor ve asla meme yada biberon kabul etmiyor. Uyanıkken şırıngayla verirdim süt ü şimdi ağzını kilitliyor resmen aç kalıyor ama beslenmek istemiyor. Fakat uyuyunca memeye yapışıyor adeta.ne problemi var anlamıyorum. Çok çok yıpratıcı bir yere gidemiyorum kimse eve gelsin istemiyorum. Dışarıya çıksak bile eşimle sürekli onu uyutmaya çalışıyoruz. Nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum. Ek gıda ile rahatlariz umarım. Kaşıkla arası daha iyi olacak gibi... Bu arada bebeğin kaç aylık ve kaç kilo?