Özledim sizi kızlar,
Önemli olan doğurmak gerisi kolay demiştim. Ama olmadı ne yazık ki.. Bebeğim de doğuştan tortikolis (eğri boyun) rahatsızlığı çıktı.. Düzenli egzersizler yapıldı fakat sonrasında devam etmediğim için düzelme yavaşladı.. Sebebi ise gögüsümde ki mastit. Süt düğümlenmesi apse vs.vs. Gögüsüme daldım bebişimin boynunu unuttum. 3 ay dolunca bi baktık kafa yana yatıyor.. Doğru tekrar doktora geç kaldınız düzelmez ameliyat dediler. Tabi o an yıkıldım.. Sol tarafıma felç iniyordu neredeyse..Sol kolumu kullanamıyorum sinir sıkışması olmuş..
İşin profesörünü bulduk sahi geç mi kaldık dedim ?? Bu bizim işimiz dedi.. 6 ay içerisinde tam anlamı ile düzelir dediler.. Egzersizlere yoğunluk verin.. Ve şu an tam 3 hafta oldu ve %70 düzelme var. Dün doktor da ameliyatlık durum kalmadı dedi. O kadar sevindim ki dünyaları verseler o anı anlatamam. Üzerimden büyük bir yük kalktı..
Yani ben hem kendime hem bebişime çook geç kalmıştım. Oysa ki başımda ne kaynana ne başka birisi vardı.. Bi hüzün vardı hep..Gözümün içine bakan o minik yüreğin derdini bile anlayamayacak kadar bi üzüntü vardı içimde...
Şimdi ben yeniden doğdum gelen giden hiç bir konu - acı beni yıkamayacak... Çok zor günler geçirdim. Ama şu an çok mutluyum..
Sizleri de çok seviyorum.Bu forum ( 2015 ARalık anneleri ) açılalı neredeyse 1 yıl olacak ve biz acısı ve tatlısıyla 1 yılı geri de bırakacağız...
100 de 1 görülen
Granülamotöz mastit ve tortikolis rabbimin takdiri ile benim başıma geldi.. Buna da şükür tabi. Ben bebeğimin sevincini yaşayamadan böyle bir imtihanla uğraştım. ve de sanırım bu sınavdan hayırlısı ile geçtim..
Her yer yemyeşil cıvıl cıvıl rabbim bana da bu baharı doyasıya yaşamayı nasip etti...
Siz siz olun hiç kimseyi kafanıza takmayın..Hayat çok güzel..