2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bizimde bugün 97. Gun bitti aylik kontrolumuz vardı 6000 gr olmuş oğlumuz gayet iyi dedi Dr umuz , bebis 21:30 uyudu , yarın taşınıyoruz yeni evimize , koli yapıyorum :)
Evden eve nakliyat gelecek bakalım bebisle nasil olacak , kizlar yazılarınızı okuyorum , iyi ve güzel seyler de paylaşır mısınız :)

Dualarımız sennle canım, hayırlı taşınmalar...

Kızlar çok şükür emme sorunumuzu atlattik sayılır artık uyanikken de emiyor arada yine huysuzlugu tutuyor ama ozamanlarda kucagimda gezdirerek emziriyorum sanırım büyüme atağı başınıza gelirse pes etmeyin derim zor oluyor ama kazanan yine siz oluyorsunuz :)

Gözünüz aydin cnm. Cok cok sevindm :)

Denedim canım çok az bugün ben mamayı bırakmıştım tamamen çok üzgünüm bugün kızlarım hasta onlarla bile ilgilenemedim pğlumun ağlamasından sagdım sadece 35 cc çıktı offff inşallah bugün böyledir sadece

Sermincm kolay gelsin tatlım, ne yaptın ne durumda sütün?

Kızlar doğum kilolarından kurtulup sıkılaşmak istiyorsanız Jillian Michaels 30 Day Shred programını uygulamanızı tavsiye ederim. Yaklaşık 30'ar dakika üç ayrı level var. Herbir level'ı 10'ar gün uygulayıp 30 günde ciddi sonuç alabiliyorsunuz. Ben üniversitedeyken uygulamıştım, sonuca inanamadım. Şimdi tekrar başlıyorum. Tabi sezaryen doğum olanlar için bilemiyorum uygun mudur. Paylaştığım link level 1. Bunu 10 gün yapıp level 2'ye geçin. Bunun 10 gün sonrasında da 3'e. Diğer levelları da aratıp bulabilirsiniz.

10gun boyunca 30dk mi yapiyoz bu hareketi

Kızlar yürüteçe ne zaman binerler bıdıklar birde oyun halısı kullanan varmı
Canım bir araştır istersen ama ben yürütecin çok zararlı olduğunu hem duymuştum hem okumuştum. Oyun halısı olarak da Disney'inkini aldık. Çok işime yarıyor ve gün geçtikçe onlara vuruşu, uzanışı hepsi gelişiyor. Bir de ben yeni yıl ağacını süslediğim topları da halısına astım, ayna gibi kendini görüyor, vuruyor. Mutlu oluyor. :) en azından rahatça iş yapıyorum. Ama şimdilerde yavaş yavaş sıkılmaya başladı gibi geldi. Mesela dönencesiyle de o kadar güzel oyalanıyordu ki. Ama şimdi bakmıyor bile... Umarım halıdan da sıkılmaz.
10gun boyunca 30dk mi yapiyoz bu hareketi
Şöyle canım mesela level 1 ne kadar sürüyorsa o kadar yapacaksın. İzleyerek onlarla birlikte yap. Günde 1 kere o videodaki hareketleri aynen yapsan yeterli. Yani ilk 10 gün level 1 , sonraki 10 gün level 2 ve son 10 gün de level 3'ü yapıyorsun. Her gün yaklaşık 30 dk zaten. Ben dün başladım. Nasıl hamlamışsam her yerim öyle bir ağrıyor ki... Ama sonuç gerçekten çok iyi oluyor... Hatta youtube'da aratırsanız 30 day shred diye, yapıp da sonucunu paylaşan insanları öncesiyle ve sonrasıyla görebilirsiniz...

Kızlar yürüteçe ne zaman binerler bıdıklar birde oyun halısı kullanan varmı
Yürüteç zararlıymş bildğim kadarıyla..oyun halısı olarak bize mothercare ninki hediye olarak geldi ve inanılmaz memnunum.çünkü kızım gündüz sadece onda duruyo.ve çok seviyo onu,süslerine gülüyo falan,çok tatlı bi ürün

Kızlar bebeğim 97 günlük gündüz uykusu hiç yok örneğin bugün 7 de kalktık hala uyumadı yemek temizlik olmasa canıma minnet bir anını bile kaçırmak istemem sizin bebiş lerin gündüz uykusu nasıl
Benim bebişim de öyle maalesef.sabah 7-8 sularında kalkıyo,akşam 11-12 ye kadar ayaktayız.bi de uyanık olması sorun değil,sorun olan şey uyanıkken ağlaması.hep kucak istiyo.hatta bazen kuckta bile ağlıyo.çok yoruluyorum ve hiç bi iş yapamıyorum

Sermincm kolay gelsin tatlım, ne yaptın ne durumda sütün?
Canım hepimize kolay gelsin iş yapmazsaç oturursam bollaşıyor günlük değişiyor bazı günler yetiyor bazı günler de mama veriyorum ama bolbol emziriyorum meltem canım sen nasılsın bademiz nasıl

Son düzenleme:
Kolik anneleri nasıl gidiyor ne durumdasiniz bizim bu hafta 11 haftalık oldu henüz gelişme yok haftaya 3 aylık olucak ben çok yoruldum diz kapaklarım ağrıyor artık. 2-3 gün çok iyi tamam geçti artık diyorum sonra yine ayniya dönüyor

Iyi akşamlar kızlar
Ben dogum yapalı 3 ay oldu
Daha adet olmadim
Sizde durumlar nasıl adet oldunuz mu
Biz de 3 aylık olduk. Henüz olmadım. Hiçbir belirti de yok. Adet olunca adet görülen sürede süt azalıp, sonrasında artıyor diye duymuştum. Doğru mu??

Kızlar bebeğim 97 günlük gündüz uykusu hiç yok örneğin bugün 7 de kalktık hala uyumadı yemek temizlik olmasa canıma minnet bir anını bile kaçırmak istemem sizin bebiş lerin gündüz uykusu nasıl
5 dakika, 10 dakika uyuyor. Emerken uyuyor, yatağa yatırınca uyanıyor. Gündüz en uzun yarım saat uyuyor. Gün boyu öyle.

Iyi akşamlar kızlar
Ben dogum yapalı 3 ay oldu
Daha adet olmadim
Sizde durumlar nasıl adet oldunuz mu
88 gün oldu. Henüz regl olmadım.

Kolik anneleri nasıl gidiyor ne durumdasiniz bizim bu hafta 11 haftalık oldu henüz gelişme yok haftaya 3 aylık olucak ben çok yoruldum diz kapaklarım ağrıyor artık. 2-3 gün çok iyi tamam geçti artık diyorum sonra yine ayniya dönüyor
biz üç ay 9 günlüğüz ve kolik durumu halen var evet eskisi gibi çok saatlerce değil ama bitmiş de değil bekliyorum tam ne zaman bitecek bu gazlar

Evet canım benim 3kuzumda sezeryan 1 numara ile 2numara arası 20,5ay 3 numarada ablasından 4 yıl 3 ay küçük benim bildiğim peşpeşe sezer yan riskli olmasına rağmen 3yıl üst üste doğum yapan tanıdığım var
Maşallah sana. Yaşları yakın 3 çocuğa bakmak kolay değil.

Benim doktorum da 1 yıl korunmamı önerdi. Büyük kızın ne kadar emdi? 2.ye hamile kalınca emzirebildin mi?

Kızlarında 3,5 yıl sonra regl olduğunu söyleyince ikiz sandım. :KK66:

Senin kızların ikiz miydi?
Hayır canım 21 ay farkvar aralarında ama ikiz gibi oluyor tek üzüntüm büyük kızımı 14 ay emzirebildim doğumlarından sonra 3.5 ay sonra regl oldum yanlış yazmışım sanırım3.5 sene çok zor 3 ufak çocukla uğraşmak aynı zamanda da çok zevkli sma temizlik ve yemek için biri birde beşiğin basında durmak için biri lazım sabır gerekiyor bir çoçuk düşünürken üç çoçuk annesi oldum

Canım hepimize kolay gelsin iş yapmazsaç oturursam bollaşıyor günlük değişiyor bazı günler yetiyor bazı günler de mama veriyorum ama bolbol emziriyorum meltem canım sen nasılsın bademiz nasıl

Ozaman senn süt tamamen yorgunlukla alakali anladiğim kadariyla canm. Bol bol dinlen diycem ama 3 cocukla zor :KK43: allah kolaylık versin.
Bz iyiyiz canm ya, allaha sükür iş yaptiğim yok yorulduğum yok, sütüm su an için yeteri kadar war, sabahtan aksam a kadar badenn gözünun içine bakip onunla oynuyorum, keyfi yerinde nasil olsun.

Kızlar bende aralık annesiyim.indirimler başlamışken önümüzdeki kış için dış giyim layık diyorum.sizce içi Polarlı yünlü yada şişme mont hangisi daha kullanışlı olur?çok terletmesin istiyorum. Birde önümüzdeki sene için astromont diyorlar öyle birşey mi yoksa normal mont mu alayım?

X