2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Ben hala olmadim ya gelecek sandim bi iki damla gördüm bida olmadi neden ki
emzirdiğin ıcın ara lekelenme harıcınde adet gormemen normal canım 6 7 ay gormemıstım ben buyuk oglumda bundada dogumdan 1 ay sonra gordum sonrasında bı 10 gun once felan bı ıkı damla leke seklınde geldı durdu bakalım ne zaman olcak

Gündüz uyanınca oynuyoruz çok altını alıyorum oynuyoruz yatakta yuvarlaniyoruz en tatli zamanı sabah çok seker oluyo. Baya bi oynayınca onu bendine koyuyorum konuşarak yatağın topluyorum sonra oturma odasına geçiyoruz oda huzursuzlasmaya baskıyı uykusu geliyo çünkü. Akvaryum gb olan oyun halimiz var onun altına koyuyorum ona bakın iyi agliyo memesini veriyorum bende toz alıp supuruyorum. Supururken sakinlesiyo orta li topluyorum. Sonra o uyuya kaliyo oyle. Kahvalti yapiyorum uyanmiyo. Enzir kus emzir kus alt al kucakta gezdir muhabbet et gezdir kucamda seviyorum konuşuyorum yine yoruluyo uyuyo yemek yaparken ana kucağında oyuncaklar bağladım sarkan ayna filan onlara bakıyı titresimli anlayacağı oyalaniyo. Gezdir yor uyuyo akşam oluyo iste böyle. Misafir gelir yada biz gidersek gündüz ayakta sallayarak uyuyo. Ama evimizde anlizsak yürüyorum kendi daliyo uykuya çok sukur. Bide kusmamiz bitse hop hop hoplatirdim malesef biblo gb narin kucak istiyo buda iyi gelmiyo kusturuyo
maşallah ne kadar güzel imrendim vallah ama tekrar maşallah diyeyim nazar değmesin.biz bir kalkıyoruz kucaktayız.uyku kucakta.yatırınca hemen uyanıyor.emdikten sonra kusmalar.üstbaş hep kusmuk ikimizde de. iş yapmam imkansız.kusma sebebiyle kucakta dik tutcaz diye kucak kızı oldu.tavsiyeleriniz varsa alabilirim.bitsin şu kusmalar diye dua ediyorum.

ben spıral taktırcaktım en son gebeyken doktora gıttıgımde kadının bırı geldı spıralle hamıle kalmıs korktum zaten daha cocuk dusunmedıgım ıcın bugun doktoruma gıttım 2 3 ay sonra kordonlarımı baglatcam garantı cozum :KK70:
Canım doğumun sezaryen değil miydi ben bağlattım kurtuldum kesin bir daha kaldıramazdım

8 mart dünya emekçi kadınlar gününüz kutlu olsun kızlar

Eklentiler

• FB_20160308_07_38_16_Saved_Picture.jpg
    FB_20160308_07_38_16_Saved_Picture.jpg
    38,2 KB · Görüntüleme: 56
Arkadaşlar öncelikle Kadınlar Günü'nüz kutlu olsun. Bir tavsiyem var. Bebekleriniz pişik oluyorsa saf zeytinyağını bir kavanoza koyun. Bir tencereye de su koyup kavanozu tencereye koyun. Kavanozun ağzı açık olacak şekilde 5 dakika kaynatın, zeytinyağının asiti gitsin. Soğuduktan sonra her altını açmada poposuna sürün. Çok iyi geliyor. Ben Desitin marka pişik kremi kullanıyordum, ondan da çok memnundum ama sonuçta bu doğal olduğu için artık böyle yapıyorum...

Canım doğumun sezaryen değil miydi ben bağlattım kurtuldum kesin bir daha kaldıramazdım
sezeryandı canım ama acil sezeryan oldum ben bebegım strese gırıp suyununn ıcıne kakasına yapmış aşırı kansızmısım kan gelmesını bıle bekleyemedıler ınsallah bısey olmaz dıye dıye amelıyata aldılar doktoruma sordum 3 delıkten gırıp yapcak buyuk amelıyat degıl Allahtan

maşallah ne kadar güzel imrendim vallah ama tekrar maşallah diyeyim nazar değmesin.biz bir kalkıyoruz kucaktayız.uyku kucakta.yatırınca hemen uyanıyor.emdikten sonra kusmalar.üstbaş hep kusmuk ikimizde de. iş yapmam imkansız.kusma sebebiyle kucakta dik tutcaz diye kucak kızı oldu.tavsiyeleriniz varsa alabilirim.bitsin şu kusmalar diye dua ediyorum.
oglumda cok kusuyor bz genelde ana kucagina koyuyoruz orda basi yukarda duruyor

Canim anlamasına izin ver benimkide agliyo salliyim yada kucama alım diye ama yeterince uykusunun geldi ne inandığınız köy gediğine yastikla yaptırıyorum ben. Aglamadina dayanamiyom diyorsan bi tuvalete git gel emzik ver bi su ic gel emzigin ver zaten ağlayıp emzi tutunca daha çabuk daliyo benimki. Ama bazen kendini sakinlestiremiyo bu sefer e mzigini verip kulağına yanaşıp pissss yapiyorum öpüyorum alnindan boynundan kokluyorum seni cok seviyorum kuzum uykucik geldi hadi biraz sekerleme yap uyanınca oyuncak diyorum dokunup pispisliyorum sakinlestiriyorum. :) kuzum benim. Ama gece uykusu için salliyorum dalana kadar suan aynada 1 saattir aslında salladikca uyanmiyo :///

sezeryandı canım ama acil sezeryan oldum ben bebegım strese gırıp suyununn ıcıne kakasına yapmış aşırı kansızmısım kan gelmesını bıle bekleyemedıler ınsallah bısey olmaz dıye dıye amelıyata aldılar doktoruma sordum 3 delıkten gırıp yapcak buyuk amelıyat degıl Allahtan
Benim de açılmam vardı ben istemedim normal doğumu Allah isteyen tüm kullarına nasip etsin inşallah bizimkileri de sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inşallah yas 36 çok zor geldi 3çoçuk

Kızlar doğum kilolarından kurtulup sıkılaşmak istiyorsanız Jillian Michaels 30 Day Shred programını uygulamanızı tavsiye ederim. Yaklaşık 30'ar dakika üç ayrı level var. Herbir level'ı 10'ar gün uygulayıp 30 günde ciddi sonuç alabiliyorsunuz. Ben üniversitedeyken uygulamıştım, sonuca inanamadım. Şimdi tekrar başlıyorum. Tabi sezaryen doğum olanlar için bilemiyorum uygun mudur. Paylaştığım link level 1. Bunu 10 gün yapıp level 2'ye geçin. Bunun 10 gün sonrasında da 3'e. Diğer levelları da aratıp bulabilirsiniz.

Kızlar bebeğim 97 günlük gündüz uykusu hiç yok örneğin bugün 7 de kalktık hala uyumadı yemek temizlik olmasa canıma minnet bir anını bile kaçırmak istemem sizin bebiş lerin gündüz uykusu nasıl

Kızlar bebeğim 97 günlük gündüz uykusu hiç yok örneğin bugün 7 de kalktık hala uyumadı yemek temizlik olmasa canıma minnet bir anını bile kaçırmak istemem sizin bebiş lerin gündüz uykusu nasıl
Bizimki de aynı dediğin gibiydi. Sabah 6.30'da bi kalkıyordu, geceye kadar uyumuyordu. Ama son 3-4 gündür birden değişti. Gündüzleri neredeyse hep uyuyor. Hatta ilk böyle uyuduğunda korktum hasta mı ki bu kadar uyudu gündüz diye. Ama şimdi bakıyorum alışkanlık haline getirdi. Sağı solu belli olmuyor bu bıdıkların. Değişir belki seninki de.

Benim de açılmam vardı ben istemedim normal doğumu Allah isteyen tüm kullarına nasip etsin inşallah bizimkileri de sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inşallah yas 36 çok zor geldi 3çoçuk
bende 1 hafta 4 cm açıklıkla gezdım dogmadı zıllı valla acıkcası banada 3. cocuk cok zor geldı bıde obur oglanların arası hemen hemen hıc yok cok haylazlar onların kavgasına kız uyanıyo hıc dınlenemıyoruum

Bizimki sabah geç kalkıyor 10 -11 sonra 1 de ve 3 gibi uyuyor ama en fazla 1 saat bazen yarım saat uzun uyku yok hele gece hiç düzenimiz yok bazen 9 da bazen 2 yi buluyor

X