- 24 Mayıs 2015
- 2.246
- 1.665
Bebeğim 83 günlük oldu. Henüz regl olmadım.Kızlar emziren annelere soruyorum 40 çıktıktan sonra adet gören var mı ve dogumdan kaç gün sonra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebeğim 83 günlük oldu. Henüz regl olmadım.Kızlar emziren annelere soruyorum 40 çıktıktan sonra adet gören var mı ve dogumdan kaç gün sonra
Bizimki de inan farksiz değil sanırim oglanlar böyle oluyor kızım usluydu.şimdi oğlan yatarak 5 dk zor dayaniyor ya kucakta oturtacağız ya da ayakta gezdireceğiz beyfendiyi şimdi donenceye alıştı o da kesmiyorişlerimi kanguruya koyup yapıyorum ve surekli onunla konuşuyorum en mutlu olduğu şey.dönence yatağa ait kraft calipsonun ayrı almamıştım.Maalesef kucağa alışmış bi oğlum var yatirdin mi hemen aglamaya basliyor titresimli muzikli birsey olursa dikkatini çeker oyalanır diye düşündüm. Yüksek seslere karşı direk korkup ağlamaya başlıyor zaten müzikleri kötüyse hoşlanacağını sanmıyorum. Peki donencenizin markası ne acaba
Bir arkadaşım geçen yıl devlet hastanesinden ortopedi polikliniğinden randevu alıp çektirmişti.Biz özel hastaneye rutin kontrole gittiğimizde çocuk doktorunun yönlendirmesiyle aynı yerde çektirdik.kizlar kalca cikigi ultrasonu icin nerden randevu aldiniz cocuk doktorundan mi ortopediden mi
Biberonun emzik kismini asagidan yukari dogru nazikce damagina degdir bebekler damaklariyla emermis cunki dil ve damak uyarilinca emmeye baslar ama sen bu işleme devam ediceksin emerkende biberonu onun ritmine gore asagidan yukariyA dikey bir yuvarlak ciziceksin hastanede bana öyle gostermislerdi birde bebek yatar pozisyonda olmicak kolunla boynuna destek yapip tam da fik olmayan pozisyonda emzirceksin bir fe böyle dene istersenaz önce denedim bikaç kaşık aldı yuttu sonrakileri ağzından döktü yutmadı.ben başaramayacam galiba biberonuda çiğniyor ememiyor.
yok cnm cok ses yapan bisey degilTitreşimi çok ses çıkartıyor mu duyduğuma göre baya ses yapıyormuş da.
Kızlar emzige nasıl alistirdiniz neyaptiysam almıyor damakli mi damaksizmi olmalı gerçi her çeşidi var ucuna bişey surmuyorum acaba ondan mı almıyor
Sakın ucuna birşey sürme alacağı varsa alır zaten. Biz ilk aydan verdik hemen aldı sonra pamukçuk oldu ağzı dut şurubu kullandik babaannesi emziğine batırıp verdi. Ondan sonra onsuz almaz oldu emziği sonuçta tatlı birşey her seferinde vermek istemedim artik. Emziği tamamen bıraktırsam uykuyu toplayamıyor bu seferde bende biraz sıcak suda yumuşatıp oyle veriyorum hemen alıyor. Böyle deneyebilirsin alır belki..
3.5 aylıgız adet olmadım dahaKızlar emziren annelere soruyorum 40 çıktıktan sonra adet gören var mı ve dogumdan kaç gün sonra
Kızlar emziren annelere soruyorum 40 çıktıktan sonra adet gören var mı ve dogumdan kaç gün sonra
Gozun aydin rahatlamistir bebis hafiflemistir :) bende yarin taktiracagim insallahBugun 8. Gun bebegim kaka yapti sukur yoksa yarin doktora gidiyordu. Kayısı suyu içtim yeniden ins o sifa olmuştur hergun içerim artik.
Ve bugün spiral aktirdin korkulacak bisey yokmuş düşünen varsa diye söylüyorum korkmayin
Bizde cok marka denedik koyden bakkkal emzigi aldik olmadi. Biz emzik aliyoruz ama tersten. Baska turlu almiyor hic alistirma bence.Kızlar emzige nasıl alistirdiniz neyaptiysam almıyor damakli mi damaksizmi olmalı gerçi her çeşidi var ucuna bişey surmuyorum acaba ondan mı almıyor
Hangi marka canım emzik
Ben hala olmadim ya gelecek sandim bi iki damla gördüm bida olmadi neden ki40 çıktıktan 20 gün sonra filan oldum
Bende taktirmak istiyorum.ama hala hastalanmadimGozun aydin rahatlamistir bebis hafiflemistir :) bende yarin taktiracagim insallah
4 ayından sonra başlar canım yurutece koymaya başladıgında felan ıyıce rahatlarsın benım kızı ben emzırıp yuz ustu yatırıyorum kendı kendıne cıkarıyoBen yüzüstü yatırmaya cesaret edemiyorum.
Biraz büyüsün öyle yatırırım.
Sen tecrübelisin, bilirsin.
Bebekler ne zaman kemdi kendilerine gazını çıkarmayı başarırlar?
Stresli annelerin bebeklerinde kolik sorunu daha çok görülüyormuş. Anne ne kadar sakin olursa bebek de o kadar rahat oluyormuş.
ben spıral taktırcaktım en son gebeyken doktora gıttıgımde kadının bırı geldı spıralle hamıle kalmıs korktum zaten daha cocuk dusunmedıgım ıcın bugun doktoruma gıttım 2 3 ay sonra kordonlarımı baglatcam garantı cozumBende taktirmak istiyorum.ama hala hastalanmadim