Amin.. Teşekkür ederim..Allah şifa versin bebegine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin.. Teşekkür ederim..Allah şifa versin bebegine
Tamam seninki süper bebek ne gaz ne huysuzluk ne büyüme atağı ne ateş yok, sende gece öğünü veren süper anne bizde işte burda kendi aramızda sorunlu bebeklerimizi tartışıyoruz napalım. Kapatcaktın konuyu uzatıyosun hiç girmediğin sıklıkta foruma giriyosun sırf laf yetiştirmek içinArkadasım sorun tartışma çıkarmak değil . Senin bebeğinde yaşadıklarını ben hiç yasamadım o yüzden bilmiyorum 90 gunü gecti benim bebeğim ne gaz sancısı ne emzik kullanmıyor ne sac kurutma makinası sesi aşılarında ateş bile yapmadı kolik sancisi bilmiyorum uykularımız düzenli , o yüzden ben sizi anlayamadım siz de beni o yüzde. Bu kadar uzadı . Gece ninni söylüyorum uyuyor benimki 21:30 yada 22:00 gibi . İstedimki ben başardıysam sizlere de yardımcı olur benim yaptıgım ,abartıldı da abartıldı 3-5 kisi tarafından kimse eleştirilmek istemez . Yapıcı sekilde olursa tamam. Ama haksızlığa da gelemem kusura bakmayın
Haksızlık ediyorsun , bebeğim uysal bir bebek sadeceTamam seninki süper bebek ne gaz ne huysuzluk ne büyüme atağı ne ateş yok, sende gece öğünü veren süper anne bizde işte burda kendi aramızda sorunlu bebeklerimizi tartışıyoruz napalım. Kapatcaktın konuyu uzatıyosun hiç girmediğin sıklıkta foruma giriyosun sırf laf yetiştirmek için
Byüme atağında öyle oluyo cnm çok huysuz oluyolar geçecek inş annesi bırakır mı hiç seniiii anneciğiiiibozma moralini Allah korusunSorma canım ya o kadar üzülüyorum ki inşallah geçer zamanla pes etmeye hiç niyetim yok Allah yardımcımız olsun
Ya bak haksızlık yok burda tamam diyoruz hala arkadaşa laf sayıyosun bize 3-5 kişi diyerek laf atıyosun. Yapma arkadaşım ne güZel uysal bebeğin var emzir bol bol Allah bebegine sıhhat versinHaksızlık ediyorsun , bebeğim uysal bir bebek sadece
Amin cümlemizinkine saglık sıhhat versin ben zeytin dalı uzattıkça her lafa alınırsan olmaz böyleYa bak haksızlık yok burda tamam diyoruz hala arkadaşa laf sayıyosun bize 3-5 kişi diyerek laf atıyosun. Yapma arkadaşım ne güZel uysal bebeğin var emzir bol bol Allah bebegine sıhhat versin
3 ay bitti bizim gaz sorunu büyük kısmını atlattık canım çok şükür.az daha sabret bakalım inşallah geçer bazı haftalarda büyüme atağı geçiriyolar normalden daha asi huysuz oluyolar malesef yavaş yavaş makine sesini kıs bakalım ninni söylesen tepkisi nasıl olur gibiBen takmiyorum zaten canım sadece konu kapansin artık başka şeyler konusulsun istiyorum. Biz 65 günlük olduk mesela ama hala gunduz uykulari düzenli değil hatta gecede huzursuz uyuyor aşıdan beri emzik ve su kolikler icin sac kurutma makinesi sesiyle uyutuyorum son ses acik oluyor tablet ama kisinca veya kapatinca uyanıyor kotumu yapiyorum diye düşünüyorum
rica ederim canım hakli oldugun halde kendini savunmak durumunda kalmissin yazmasam olmazdi
Canım ya 4 gündür aynı öyleyiz gündüz pek değil ama gece uyumadan önce bizimkine çok ağlıyor almıyor memeyi biraz ana kucaginda mayışıyor sonra hemen memeye alıyorum inşallah bırakma gibi bişey değildirKızlar ne zamandır paylaşıcam ama beyzanin olayı abartmasini bekliyodum kızım sanki eskisi gibi emmiyor emzirmek için kucağıma yatirinca basıyor çığlığı oynata oynata emziriyorum ya da uyucagi zaman mayışık olunca sorunsuz alıyor memeyi bu bir süreç midir bilmiyorum ama ben 10 günde çöktüm emzirmek için savasiyorum resmen ödüm kopuyor memeyi birakicak diye çok mutsuzum çok
oy ben o ayse sareye kurban olurum. cok akilli annesi cok akilli. bol bol emzirmeye devam. rabbim büyüktür ac koymaz yavrularimizi. pek girmiyorum aralik annelerine tesadufen denk geldi. bizde son konusmamizdan beri hersey yolunda. senin dualarin olmadaydi işim cok zordu. ayşe sarenin gelinlikli halini görüp torunlarini seversin inşallah.Geçen perşembe gitmiştim ve olanları yazmıştım. Bu perşembe kontrole gittik. Bebeğine doktorun dediği gb bi emme bi mama vermedim ilk iki gun almadı birbirini zaten. Bende sadece gece uyku arasında verdim iki ölçek. Kusma onleyici ar mamadan. Bugün gittik 5100 du geçen hafta 5300 olmuş doktor gayet iyi dedi. Yine ilaç vereyim mi kusma için dedi istemedim kontrol ederek devam edelim dedim siz çok mama dediniz dedim. Sen iyi ayarlamissin dedi. Günde bir iki ver bu kilo alımı iyi dedi. Daha sık ve guzel emziriyorum. Dik yatırıyorum gazını çıkarıyorum dik tutuyorum bi süre sonra yatırıyorum. kucaklaşma kanguruyla gezdiriyorum mideye baskı yapmıyorum iyice yorup oynayıp emziriyorum sonra sağlamadan kendi uyuyabiliyo. Bu şekilde kendimce çözümler buldum manada nda ve çabalarımız iyi çıktı bu şekilde devam edicem.
Asimizi olduk benim canim daha çok acıdı ki yaman kızıma. Ateş dürücü ver dedi vermedim. Kizim huzursuzda olmadi ateşinde çıkmadı. Daha çok sevdim daha çok optum kokladim daha çok emzirdim. En guzel ateş düşürücü ağrı kesici anne şutu şükürler olsun rabbime. Mahrum etmedin kuzumu
Kalça testi de olduk çok sukur sorun yok. Kizim utrasyonu çeken doktorla muhabbet etti sabah cilvesini ona yaptı doktor pek sevdi:)
Bizde haberler böyle rabbim hepimizin evladini korusun
saol cnm.. bade kız nasıl ? okuyamadım 1 aydır. herşey yolundadır inşallahTebrikler aslıcım cok sewindm Hayrli uğurlu olsun :))
şimdilik bi sıkıntımız yok çok şükür. seneye ocak sonuna kadar buradayız. bülbülü altın kafese koymuşlar illede vatanım demiş benim durum şuan böyle.Canım benim ailemde sorgun da yaşıyor bende oraliyim umarım memnun kalırsın zorlanmayacagindan eminim
saolasın leylacım.. 1 aydır yaklaşık hiç takip edemedim nil bebek nasıl? sen nasılsın?aslıcım tebrik ederim kadron hayırlı olsun bebeğinin şansı oldu gerçekten
öncelikle sakin olun birakacagini dusunup endiselenmeyin. cunku stres sutunuzden bebege gecer. emzirmeye devam. bizde de var ayni durum ayni saatlerde. bizimki uyumak istiyor ve gazı var. haliyle iki durumda zorluyor. once gazini aliyorum. sonra emzigi verip yatiriyorum. onbes dakika sonra kendi mizirdaniyor zaten o zaman da memeyi veriyorum. bazen de ac olunca almiyor sinirleniyor. emzigi veriyorum siniri geciyor caktirmadan emzigi alip memeyi veriyorum. bunu gozlemledigim ve rahat oldugum icin yapabiliyorum. o yuzden yaşasın emzirmekkkk...Canım ya 4 gündür aynı öyleyiz gündüz pek değil ama gece uyumadan önce bizimkine çok ağlıyor almıyor memeyi biraz ana kucaginda mayışıyor sonra hemen memeye alıyorum inşallah bırakma gibi bişey değildir
oy ben o ayse sareye kurban olurum. cok akilli annesi cok akilli. bol bol emzirmeye devam. rabbim büyüktür ac koymaz yavrularimizi. pek girmiyorum aralik annelerine tesadufen denk geldi. bizde son konusmamizdan beri hersey yolunda. senin dualarin olmadaydi işim cok zordu. ayşe sarenin gelinlikli halini görüp torunlarini seversin inşallah.
Ayşe'nin yazdığını bı oku istesen yılın anesi ödülü imiş he canım he diyebiliyor yazışması tam anneye yakışır
Senin savunman da tam anneye yakisirnasibir konuşma
sana hayatta başarılarFarkında isen tartıştığımız konu bitti üslup değişti artık atışmaya girdi is neyi paylasamiyorsunuz acaba evet Relax biriyim diğer arkadaslara duzgun üslubunda uzun uzun cevaplar yazdım açıkladım ama hala sürüyor anlamıyorum
canım gözlerim seni arıyordu atamalarla ilgili konuşmuştuk merak ettim bende çook sevindimsaolasın leylacım.. 1 aydır yaklaşık hiç takip edemedim nil bebek nasıl? sen nasılsın?
kızlar iş durumunu ne yaptınız başladınız mı çalışmaya? ben en fazla 3 saat bırakıyorum okula gidip geliyorum tekrardan ama çook özlüyorum geldiğimde. kerem ciğimde beni çok özlemiş oluyor. koynumda ölece duruyor.
oo maşallah tontişe.. biz babamızı bırakıp geldik gurbet ellere okul iyi ev tuttuk okula 7-8dk falan. süt izni zaten günde 3saat ama müdür sorun etmiyor tüm boş derslerimde eve gidiyorum. haftada 20 saat dersim var zaten. yani aslında çalışıyor gözüküyorum sadece pazartesimde boş üstelik. adaylık kalksında evime kavuşayım. eşim 2 haftada bir geliyor. her akşam uzun görüntülü konuşmalarımız oluyor. nişanlılık dönemine döndük tekrar okulum erkek lisesi olmasına rağmen İstanbul kadar sorunlu değil. hatta hiç bi sıkıntı yok diyebiliriim . çok şükür.canım gözlerim seni arıyordu atamalarla ilgili konuşmuştuk merak ettim bende çook sevindim
nil çokk iyi tontiş büyüyor bende çok iyiyim izinlerimi kullanmaya başladım sonra rapor sonrada ücretsiz izin alıcam sanırım senin okulun nasıl memnunmusun
sana hayatta başarılar
... koydum istediğin cevabı aldın say kendi kendi kendine cevap yazmaya devam et umurumda değilsin
koca kadınsın ne o oyle çocuk gibi konusmalar yakıstımı nilin annesisana hayatta başarılar
... koydum istediğin cevabı aldın say kendi kendi kendine cevap yazmaya devam et umurumda değilsin
aslıcım çok sevindim umarım aday memurlukta hemen geçer çalışma ortamı çok önemli gerçekten senin adına bebeğinin adına çok sevindim tekrar tebrik ederim aslıcımoo maşallah tontişe.. biz babamızı bırakıp geldik gurbet ellere okul iyi ev tuttuk okula 7-8dk falan. süt izni zaten günde 3saat ama müdür sorun etmiyor tüm boş derslerimde eve gidiyorum. haftada 20 saat dersim var zaten. yani aslında çalışıyor gözüküyorum sadece pazartesimde boş üstelik. adaylık kalksında evime kavuşayım. eşim 2 haftada bir geliyor. her akşam uzun görüntülü konuşmalarımız oluyor. nişanlılık dönemine döndük tekrar okulum erkek lisesi olmasına rağmen İstanbul kadar sorunlu değil. hatta hiç bi sıkıntı yok diyebiliriim . çok şükür.