• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar dün gece okadar çok agladi ki rengi kıpkırmızı oldu sakinlestirene kadar maf oldum. Havale falan gecirmesinden korktum. Öyle bişey olur mu sizce aglamaktan sağlığına bişey olur mu çok endişelendiriyor beni

Evet ya bende devit3 veriyorum içim hiç rahat degil 1 ay hiç vermedim ama vermek zorundayım en iyisi bizde multitabsa gecelim
Ne yapacağımızı şaşırdık bi yandan araştırmak da kötü etkiliyo işte bende 4 gün vermedim d vitamini eksikliği olcak diye sonra yine verdim. Çoğunluk multitabs ☺️☺️

Gazi ve kaka sorunu olan anneler bebişinize muhakkak cimnastik yaptırin gaz sorununu temel nedeni hareketsizlik mesela ters yatırip kollalar ve ayakları birbirine dokundurun sayı belirleyin kendinize bisiklet çevirme hareketi yaptırin düz yatirin kolları birbirine bağlar gibi yapin birkaćkez,ayakları karına çekip indirin en sonda gaz masajı yapın şu nettekinden bi 5 dk tekrarlayın sonra çömelir pozisyonda tutup ıkınmasinı bekleyin baya bi rahatlatıyor onlari gunde en az 3 kez tekrar ederseniz baya sancıları azalıyor.
dediklerini yapıyorum pırtlıyoruz ama devamı yok :(
Bizimki de 3 günde yaptı normal de de 2 gün de 1 yapıyor.. Telaşa kapılma canım ben hiç fitil kullanmadım
benimki daha 41 günlük .bugün bi doktoragitcez.en azından rutin kontrol olur. çok pimpirikliyim. ama bugün bu pimpiriklilikten vazgeçiyorum. tek bebeği olan ben değilim.tek ağlayan kakasını yapamayan benim bebeğim değil artık böyle düşünmeye karar verdim. yoksa kendimi de hasta edeceğim.birbirimize destek olalım arkadaşlar biz kötü anneler değiliz değil mi? bunlar her çocukta olacak ve olan şeyler :(

Ne yapacağımızı şaşırdık bi yandan araştırmak da kötü etkiliyo işte bende 4 gün vermedim d vitamini eksikliği olcak diye sonra yine verdim. Çoğunluk multitabs ☺️☺️
Evet ya bir de benim elim süreklı bıngıldağında sizlerinki nasıll benim kinin bıngıldagı çay bardağı ağzı kadar ve hafif yumuşak :110:ay ilk çocukta hiç bakmazdım bile bıngıldağa falan

dediklerini yapıyorum pırtlıyoruz ama devamı yok :KK43:

benimki daha 41 günlük .bugün bi doktoragitcez.en azından rutin kontrol olur. çok pimpirikliyim. ama bugün bu pimpiriklilikten vazgeçiyorum. tek bebeği olan ben değilim.tek ağlayan kakasını yapamayan benim bebeğim değil artık böyle düşünmeye karar verdim. yoksa kendimi de hasta edeceğim.birbirimize destek olalım arkadaşlar biz kötü anneler değiliz değil mi? bunlar her çocukta olacak ve olan şeyler :KK43:
Canım ne kötü annesi aksine her şeyi araştıran pimpirikli anneleriz sen merak etme her çocukta benzer sorunlar oluyor ama zamanla geciyor ya da sorunlar farklılaşıyor diyeyim bizimki 3 aya yaklaştı gaz sorunu halen var ama şiddeti azaldı

Evet ya bir de benim elim süreklı bıngıldağında sizlerinki nasıll benim kinin bıngıldagı çay bardağı ağzı kadar ve hafif yumuşak :110:ay ilk çocukta hiç bakmazdım bile bıngıldağa falan
Neden ki nasıl olması gerek ve ne zararı var ki ben bilmiyorum da merak ettim

benim kizimin bingildagida kucuk doktor surekli kontrol edin dedi bi sorun olur mu ki size bise dedimi doktor

Bal ı bende bilmiyordum sonradan öğrendim ve şaşırdım canım.
Ben 15. Günden beri dr un reçeteye yazmasıyla devit3 kullanıyodum eczaneden almıştık. Ama bazı yazılar okudum devit3 ve monovit te zararlı madde bulunuyormuş, yok bıngıldağı erken kapanan olmuş yok kanserojenmiş vs. Sağlık bakanlığı buna rağmen ücretsiz hala bu damlaları dağıtıyomuş diye.Ya ne kdr doğru bilmiyorum ama sinek de küçük mide bulandırır hesabı rahatsız oldum bende değiştircem. D vitamini eksikliği olmaması için kesin verilmesi gerek içim rahat etsin istedim ondan sormuştum zeynepcim
Monovit benim oğlana hiç iyi gelmedi iki gün icirdim ağ,ağlamak uymamak çocuk perişan oldu daha da vermedim her gun dışarı çıkarıyorum güneş alsın diye

Kızlar dün gece okadar çok agladi ki rengi kıpkırmızı oldu sakinlestirene kadar maf oldum. Havale falan gecirmesinden korktum. Öyle bişey olur mu sizce aglamaktan sağlığına bişey olur mu çok endişelendiriyor beni
Yok canım korkma. Arada benimki de öyle ağlıyor. Sağlığına bişey olmaz aglamaktan. Elinden geldiğince sakinlestirmeye çalış. Hızlı hızlı sallamanin faydası oluyor. Aslında eskiler eve Salıncak kurarmis bebek olunca. Öyle bi Salıncak kurabilsem keşke bende... kollarımda çok hızlı sallayinca sakinleşiyor o kriz anlarında. Ama kolum kopuyor tabi. Bi de o kadar çok ağlıyorsa muhakkak gazi filan vardır bence. Gaz için kullanılan damlaları ilaçları denemişsindir tabi de; her bebeğe farklı bi ilaç daha iyi gelebiliyor ( ilaç derken, bitkisel olanları da kastediyorum...)

Bıngıldak ne yaw

dediklerini yapıyorum pırtlıyoruz ama devamı yok :KK43:

benimki daha 41 günlük .bugün bi doktoragitcez.en azından rutin kontrol olur. çok pimpirikliyim. ama bugün bu pimpiriklilikten vazgeçiyorum. tek bebeği olan ben değilim.tek ağlayan kakasını yapamayan benim bebeğim değil artık böyle düşünmeye karar verdim. yoksa kendimi de hasta edeceğim.birbirimize destek olalım arkadaşlar biz kötü anneler değiliz değil mi? bunlar her çocukta olacak ve olan şeyler :KK43:
Canım ne kötüsü.. Onun iyiliğinden başka bir isteğin yok ne mutlu sana.. Tecrübeli değiliz biraz da ondan bu telaşımız.. Zamanla herşey rayına oturacak.. Her dönemin bir zorluğu var.. Yok gaz yok kaka yok kusma yok diş yok emekleme yok yürüme oo liste uzun alışmak lazım :))

Bana dr "cok ağlatma fıtık olabilir" demişti aama ne fıtığı sormadim valla.

Bende bilmiyorum ki cnm ondan kızlara sordum geneli multitabs kullanıyor, insan kafayı yiyor valla böyle. Keşke böyle araştırmamıza gerek kalmasa ama malesef öyle bir ülkede değiliz :KK43:(
Hamileyken devit vardı ben kullanmamıştım domuz katkısı mı ne var diyorlardı bu da oyle sanırım

meltemcivil meltemcivil meltemcim Dr.sordum kaka muhabbetini normal dedi sorun değilmiş yeşil olmasi

Halimecim ben de dayanamadim, foto cekip dr a attim, "senn yediklerine göre kakanın rengi değişebilir, hemen telaş etmemak lazim, ama kakada kan ya da sümük gibi bişeyler varsa dikkat etmek lazim" dedi.
Bizde sanki sümüksü seyler var canm ya olmadi bi gidicez dr a. Sizde sümüksü bişi var mıydı?

Back