Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne yapacağımızı şaşırdık bi yandan araştırmak da kötü etkiliyo işte bende 4 gün vermedim d vitamini eksikliği olcak diye sonra yine verdim. Çoğunluk multitabsEvet ya bende devit3 veriyorum içim hiç rahat degil 1 ay hiç vermedim ama vermek zorundayım en iyisi bizde multitabsa gecelim
Bende bilmiyorum ki cnm ondan kızlara sordum geneli multitabs kullanıyor, insan kafayı yiyor valla böyle. Keşke böyle araştırmamıza gerek kalmasa ama malesef öyle bir ülkede değiliz (Peki hangi damla kullanacağız canım öneriniz hwmgisi
dediklerini yapıyorum pırtlıyoruz ama devamı yokGazi ve kaka sorunu olan anneler bebişinize muhakkak cimnastik yaptırin gaz sorununu temel nedeni hareketsizlik mesela ters yatırip kollalar ve ayakları birbirine dokundurun sayı belirleyin kendinize bisiklet çevirme hareketi yaptırin düz yatirin kolları birbirine bağlar gibi yapin birkaćkez,ayakları karına çekip indirin en sonda gaz masajı yapın şu nettekinden bi 5 dk tekrarlayın sonra çömelir pozisyonda tutup ıkınmasinı bekleyin baya bi rahatlatıyor onlari gunde en az 3 kez tekrar ederseniz baya sancıları azalıyor.
benimki daha 41 günlük .bugün bi doktoragitcez.en azından rutin kontrol olur. çok pimpirikliyim. ama bugün bu pimpiriklilikten vazgeçiyorum. tek bebeği olan ben değilim.tek ağlayan kakasını yapamayan benim bebeğim değil artık böyle düşünmeye karar verdim. yoksa kendimi de hasta edeceğim.birbirimize destek olalım arkadaşlar biz kötü anneler değiliz değil mi? bunlar her çocukta olacak ve olan şeylerBizimki de 3 günde yaptı normal de de 2 gün de 1 yapıyor.. Telaşa kapılma canım ben hiç fitil kullanmadım
Evet ya bir de benim elim süreklı bıngıldağında sizlerinki nasıll benim kinin bıngıldagı çay bardağı ağzı kadar ve hafif yumuşak ay ilk çocukta hiç bakmazdım bile bıngıldağa falanNe yapacağımızı şaşırdık bi yandan araştırmak da kötü etkiliyo işte bende 4 gün vermedim d vitamini eksikliği olcak diye sonra yine verdim. Çoğunluk multitabs
Canım ne kötü annesi aksine her şeyi araştıran pimpirikli anneleriz sen merak etme her çocukta benzer sorunlar oluyor ama zamanla geciyor ya da sorunlar farklılaşıyor diyeyim bizimki 3 aya yaklaştı gaz sorunu halen var ama şiddeti azaldıdediklerini yapıyorum pırtlıyoruz ama devamı yok
benimki daha 41 günlük .bugün bi doktoragitcez.en azından rutin kontrol olur. çok pimpirikliyim. ama bugün bu pimpiriklilikten vazgeçiyorum. tek bebeği olan ben değilim.tek ağlayan kakasını yapamayan benim bebeğim değil artık böyle düşünmeye karar verdim. yoksa kendimi de hasta edeceğim.birbirimize destek olalım arkadaşlar biz kötü anneler değiliz değil mi? bunlar her çocukta olacak ve olan şeyler
Biz de acd3 kullaniyoruzNe yapacağımızı şaşırdık bi yandan araştırmak da kötü etkiliyo işte bende 4 gün vermedim d vitamini eksikliği olcak diye sonra yine verdim. Çoğunluk multitabs
Neden ki nasıl olması gerek ve ne zararı var ki ben bilmiyorum da merak ettimEvet ya bir de benim elim süreklı bıngıldağında sizlerinki nasıll benim kinin bıngıldagı çay bardağı ağzı kadar ve hafif yumuşak ay ilk çocukta hiç bakmazdım bile bıngıldağa falan
benim kizimin bingildagida kucuk doktor surekli kontrol edin dedi bi sorun olur mu ki size bise dedimi doktorEvet ya bir de benim elim süreklı bıngıldağında sizlerinki nasıll benim kinin bıngıldagı çay bardağı ağzı kadar ve hafif yumuşak ay ilk çocukta hiç bakmazdım bile bıngıldağa falan
Monovit benim oğlana hiç iyi gelmedi iki gün icirdim ağ,ağlamak uymamak çocuk perişan oldu daha da vermedim her gun dışarı çıkarıyorum güneş alsın diyeBal ı bende bilmiyordum sonradan öğrendim ve şaşırdım canım.
Ben 15. Günden beri dr un reçeteye yazmasıyla devit3 kullanıyodum eczaneden almıştık. Ama bazı yazılar okudum devit3 ve monovit te zararlı madde bulunuyormuş, yok bıngıldağı erken kapanan olmuş yok kanserojenmiş vs. Sağlık bakanlığı buna rağmen ücretsiz hala bu damlaları dağıtıyomuş diye.Ya ne kdr doğru bilmiyorum ama sinek de küçük mide bulandırır hesabı rahatsız oldum bende değiştircem. D vitamini eksikliği olmaması için kesin verilmesi gerek içim rahat etsin istedim ondan sormuştum zeynepcim
Yok canım korkma. Arada benimki de öyle ağlıyor. Sağlığına bişey olmaz aglamaktan. Elinden geldiğince sakinlestirmeye çalış. Hızlı hızlı sallamanin faydası oluyor. Aslında eskiler eve Salıncak kurarmis bebek olunca. Öyle bi Salıncak kurabilsem keşke bende... kollarımda çok hızlı sallayinca sakinleşiyor o kriz anlarında. Ama kolum kopuyor tabi. Bi de o kadar çok ağlıyorsa muhakkak gazi filan vardır bence. Gaz için kullanılan damlaları ilaçları denemişsindir tabi de; her bebeğe farklı bi ilaç daha iyi gelebiliyor ( ilaç derken, bitkisel olanları da kastediyorum...)Kızlar dün gece okadar çok agladi ki rengi kıpkırmızı oldu sakinlestirene kadar maf oldum. Havale falan gecirmesinden korktum. Öyle bişey olur mu sizce aglamaktan sağlığına bişey olur mu çok endişelendiriyor beni
Bıngıldak ne yawEvet ya bir de benim elim süreklı bıngıldağında sizlerinki nasıll benim kinin bıngıldagı çay bardağı ağzı kadar ve hafif yumuşak ay ilk çocukta hiç bakmazdım bile bıngıldağa falan
Canım ne kötüsü.. Onun iyiliğinden başka bir isteğin yok ne mutlu sana.. Tecrübeli değiliz biraz da ondan bu telaşımız.. Zamanla herşey rayına oturacak.. Her dönemin bir zorluğu var.. Yok gaz yok kaka yok kusma yok diş yok emekleme yok yürüme oo liste uzun alışmak lazım :))dediklerini yapıyorum pırtlıyoruz ama devamı yok
benimki daha 41 günlük .bugün bi doktoragitcez.en azından rutin kontrol olur. çok pimpirikliyim. ama bugün bu pimpiriklilikten vazgeçiyorum. tek bebeği olan ben değilim.tek ağlayan kakasını yapamayan benim bebeğim değil artık böyle düşünmeye karar verdim. yoksa kendimi de hasta edeceğim.birbirimize destek olalım arkadaşlar biz kötü anneler değiliz değil mi? bunlar her çocukta olacak ve olan şeyler
Kızlar dün gece okadar çok agladi ki rengi kıpkırmızı oldu sakinlestirene kadar maf oldum. Havale falan gecirmesinden korktum. Öyle bişey olur mu sizce aglamaktan sağlığına bişey olur mu çok endişelendiriyor beni
Hamileyken devit vardı ben kullanmamıştım domuz katkısı mı ne var diyorlardı bu da oyle sanırımBende bilmiyorum ki cnm ondan kızlara sordum geneli multitabs kullanıyor, insan kafayı yiyor valla böyle. Keşke böyle araştırmamıza gerek kalmasa ama malesef öyle bir ülkede değiliz (
gobek fıtıgı canım. kopan göbek yeri şişebiliyoBana dr "cok ağlatma fıtık olabilir" demişti aama ne fıtığı sormadim valla.
gobek fıtıgı canım. kopan göbek yeri şişebiliyo
meltemcivil meltemcim Dr.sordum kaka muhabbetini normal dedi sorun değilmiş yeşil olmasi
Pazı ve kabak ye cnm5 gundur kaka yapmiyor kizcem.ikinip duruyor. Zeytinyagi da veremiyorum poposuna uyari veriyorum masaj yapiyoruz baska cozum onerisi olan var mi