- 25 Nisan 2015
- 5.386
- 4.146
- 123
- 45
zuhalcim ben zinconun yapısını bilmiyorum ki içinde alkol var diye kullanmadım dr vermedi, bende senin kullanmadığını biliyorum biogaia ve sap simplex veriyordun sanırm yanlışda hatırlamış olabilirmCanım bende zinko vermiyorum Alkol olduğu için ancak bu kadar tehlikeli sonuçlara yol açsaydı muhakkak toplatırlardı onu demek istiyorum sonuçta iceriği tüm yağ ve günde birkaç kez veriliyor bebişlere işte anlamadığım bu.saf zeytinyaģını birkaćkez sütle karıştırıp vermiştim oģluma bu haber beni o kadar tedirgin ettiki daha yakınından bile geçmem ama içimde de bir acaba var gerçekten zeytinyağ mı yaptı o yüzden haberin doğruluğunu merak ediyorum.
zeytinyağı çok asitli bir yağ zararlı ama benim doktorum yağ,tuz,şeker bir yaşına kadaer yasak dedi, belki o ilaçta ki etkileşimi farklıdır bundan dolayı yağlı olabilir, bende face de gördüm hatta bu sorunu yaşayan başka anneler de varmış haberi arkadaş oraya koyunca yazdılar bende korktum açıkçası ve üzüldüm işte bizlerde yavaş yavaş öğreniyoruz daha neler ögrenicez zuhalcim bakalım yolumuz uzun ve zorlu :)
aşı durumunuz nasıl ateş yaptımı