• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Canım bende zinko vermiyorum Alkol olduğu için ancak bu kadar tehlikeli sonuçlara yol açsaydı muhakkak toplatırlardı onu demek istiyorum sonuçta iceriği tüm yağ ve günde birkaç kez veriliyor bebişlere işte anlamadığım bu.saf zeytinyaģını birkaćkez sütle karıştırıp vermiştim oģluma bu haber beni o kadar tedirgin ettiki daha yakınından bile geçmem ama içimde de bir acaba var gerçekten zeytinyağ mı yaptı o yüzden haberin doğruluğunu merak ediyorum.
zuhalcim ben zinconun yapısını bilmiyorum ki içinde alkol var diye kullanmadım dr vermedi, bende senin kullanmadığını biliyorum biogaia ve sap simplex veriyordun sanırm yanlışda hatırlamış olabilirm
zeytinyağı çok asitli bir yağ zararlı ama benim doktorum yağ,tuz,şeker bir yaşına kadaer yasak dedi, belki o ilaçta ki etkileşimi farklıdır bundan dolayı yağlı olabilir, bende face de gördüm hatta bu sorunu yaşayan başka anneler de varmış haberi arkadaş oraya koyunca yazdılar bende korktum açıkçası ve üzüldüm işte bizlerde yavaş yavaş öğreniyoruz daha neler ögrenicez zuhalcim bakalım yolumuz uzun ve zorlu :)
aşı durumunuz nasıl ateş yaptımı

zuhalcim ben zinconun yapısını bilmiyorum ki içinde alkol var diye kullanmadım dr vermedi, bende senin kullanmadığını biliyorum biogaia ve sap simplex veriyordun sanırm yanlışda hatırlamış olabilirm
zeytinyağı çok asitli bir yağ zararlı ama benim doktorum yağ,tuz,şeker bir yaşına kadaer yasak dedi, belki o ilaçta ki etkileşimi farklıdır bundan dolayı yağlı olabilir, bende face de gördüm hatta bu sorunu yaşayan başka anneler de varmış haberi arkadaş oraya koyunca yazdılar bende korktum açıkçası ve üzüldüm işte bizlerde yavaş yavaş öğreniyoruz daha neler ögrenicez zuhalcim bakalım yolumuz uzun ve zorlu :)
aşı durumunuz nasıl ateş yaptımı
Aşıyı hallettik leyla çok şükür akşamina biraz ateşlenir gibi oldu çay kaşığıyla calpol verdim daha da olmadı bu ay sonuna da rota yı yaptırıcaz.evet ben ikisini verdim biogaidan sonra sab simplex veriyorum o da çok kafamı karıştıriyor bir dolu şey söylniyor gaz damlaları ićin bu internet başa belaymış onu anladım bakmadan duramıyorumda özellikle emziren anneler grubuna ilk çocuğumda gayet relakstım deneyimsiz olmama rağmen hiç böyle kaygılar yaşamamıştım şimdi çocuga su bile vermeye korkuyorum:KK43: herşey yasak :KK20:herşey yasak:KK70:şaştım kaldım walla:confused:

Selam anneler.
Uzun zamandır foruma bakamadım, bebeğim bu ara beni çok ugrastiriyor.
Sorun şu meme emdiği zaman bolca kusuyor, bugünde meme emmeyi tamamen bıraktı uykusunun arasında zorla veriyorum ama çok nazli bir şekilde istahsiz emiyor. Aç bir şekilde bitirdi gunu resmen. Geçen hafta tahlil yapılmıştı bir sorun gözükmedi, ayni durumu yaşayan var mi ve çözüm bulan :/
Birde sormak istediğim. Kaç saatte bir emziriyorsunuz bebeklerinizi 2. Aydan sonra özellikle? Gündüz saatlerinde memeden sonra uyutuyormusunuz yoksa uyanık kalmasına müsade ediyor musunuz? Benim bebeğim oyunu çok seviyor ama çok fazla oyun oynatirsam uyumasi zor oluyor bende bu yüzden genelde uyutmayi tercih ediyorum.Acaba diyorum sürekli uyutup hata mi ediyorum uzun uyanık mi kalmalı gündüzleri?

Bende cnm öncelikle emziriyorum ama benimkiler ikiz oldugu için yetmiyor süt bende 60 cc yapıyorum ama bazen doymuyolar sanki hangi mamayı kullanıyorsun bana aptamil dedi doktorum acaba hipp mi alsam dedim organik oldugu için
Aptamil kullaniyorum. Herkes farkli marka soyluyor

Aşıyı hallettik leyla çok şükür akşamina biraz ateşlenir gibi oldu çay kaşığıyla calpol verdim daha da olmadı bu ay sonuna da rota yı yaptırıcaz.evet ben ikisini verdim biogaidan sonra sab simplex veriyorum o da çok kafamı karıştıriyor bir dolu şey söylniyor gaz damlaları ićin bu internet başa belaymış onu anladım bakmadan duramıyorumda özellikle emziren anneler grubuna ilk çocuğumda gayet relakstım deneyimsiz olmama rağmen hiç böyle kaygılar yaşamamıştım şimdi çocuga su bile vermeye korkuyorum:KK43: herşey yasak :KK20:herşey yasak:KK70:şaştım kaldım walla:confused:
Yakinimdakiler asiya gitmeden bi cay kaşifi ateş sürücü ver diyorlar ateş olmasin diye benim bildiğim de adini etkisi azaliyomus öyle ilaç içince siz verdiniz mi asidan önce neyapmaliyim bizimde carsanba günü olucak asiyi

Selam anneler.
Sorun şu meme emdiği zaman bolca kusuyor, bugünde meme emmeyi tamamen bıraktı uykusunun arasında zorla veriyorum ama çok nazli bir şekilde istahsiz emiyor. Aç bir şekilde bitirdi gunu resmen. Geçen hafta tahlil yapılmıştı bir sorun gözükmedi, ayni durumu yaşayan var mi ve çözüm bulan :/
Birde sormak istediğim. Kaç saatte bir emziriyorsunuz bebeklerinizi 2. Aydan sonra özellikle? Gündüz saatlerinde memeden sonra uyutuyormusunuz yoksa uyanık kalmasına müsade ediyor musunuz? Benim bebeğim oyunu çok seviyor ama çok fazla oyun oynatirsam uyumasi zor oluyor bende bu yüzden genelde uyutmayi tercih ediyorum.Acaba diyorum sürekli uyutup hata mi ediyorum uzun uyanık mi kalmalı gündüzleri?
Reflu olmasın sizde bi Dr.danisin bence uykuya gelince bende fazla uyutmak istemiyorum oyun oynayip onunla ilgileniyorum.sonra koltuga koyuyorum kendisi uyursa.uyur zorla uyutmiyoru bide zaten çok yatmaktan sıkılıyo

çok şükür off ne badire atlattın kuzum ya allahım bundan sonra sizi hiç ayırmasın hep sağlıkla mutlulukla ana oğul bir arada olun çok sevindim sende evde yavrunla oturup kalkacaksın çok mutluyum senin adına bize ilk gününü anlatırsın artık evde nasıl olduğunu
Çok sağol canım :KK200:

Çok karışık hallerdeyim :) Bİnlerce şükür, alışayım yeni hayatımıza geleceğim sohbeteeee:rolleyes:

Büyük geçmiş olsun canım, Allah ayırmasın inşallah bi daha. Birbirinize iyi bakın. :)

Bize bugün bir kez daha kolik teşhisi kondu, şöyle masaj yapın karnına diye dr teknik gösterirken pırtlattı bizimki :) hayat çok zort kolik bir bebekle ama yine de şükür bugünümüze :) bu arada nedir şu zeytinyağı muhabbeti???

Hiiiiii ne güZel bir haber böyle Allaha şükür canım benimmm Allah bir daha ayırmasın Kemal Efe'mizle...Çok çok sevindimmm:nazar:

Bende boba 4g ile tula arasında kaldım ama boba alcamm sanırım:KK36:ayy o grupta o kdr çok marka çıkıyo karşıma sürekli kafa karışıyo:KK70:ama en çok boba var memnunlar.
İnşallah içirmezler cnm:KK43: (

Gecmiş olsun kemal efe mize :)) sadece kontrole gidin inş hastaneye, hatta cok saglikli olun ona bile gtmeyın :))

Herkese çok teşekkürlerrrrr :KK200: :nazar::KK46:

Yakinimdakiler asiya gitmeden bi cay kaşifi ateş sürücü ver diyorlar ateş olmasin diye benim bildiğim de adini etkisi azaliyomus öyle ilaç içince siz verdiniz mi asidan önce neyapmaliyim bizimde carsanba günü olucak asiyi
Hayır ben önce vermedim bence sizde vermeyin belki hiç ateşi çıkmayacak o zaman boşuna vermiş olacaksınız hem aşı olduktan 8 saat sonra bizim ateşimiz çıkmıştı eğer aşıdan önce verseydim hićbir anlamı olmayacakti tekrar vermek zorunda kalacaktım

Selam anneler.
Ah o kusma sorunu bizde de var bazen tüm emdiğini kusuyor gibi geliyor doymuyor diye korkuyorum. Ama kilomuz iyi çıktı .. Bizim ki ne zaman isterse o zaman uyuyor. Ben zaten sallamıyorum kendi kendine isterse uyuyor.. Ben az az sık sık emziriyorum. Ama gwceleri aglar gibi olursa kalkıp emziriyorum.. ÖZwllikle kaldırmıyorum.. Aç olup olmadığını da bezinden anlarsın canım çiş vs yapıyorsa doyuyordur.. Memeyi bırakabiliyor bazı bebekler.. Ama sen ısrarla vermeye çalış.. Meme ucuna hafif bal vs sür (arkadaşlar kızacak ama)

3 ve 5. Aylarda dedi aile hekimi ama ben 2. Ay kontrolune çocuk doktoruna götürmemiştim ay sonu hem kontrole götürücem hem rotayı yaptıŕıcam özeldeki doktora o zaman dozunu daha net öğrenirim
Ben rotayı da yaptırdım bu aşı ile birlikte .. Umarım sorun olmaz 3 ayda olması lazımmış

1

bir kaç tane bebeğin yemek borusunu parçaladı asitli olduğu için ve hastanede yoğum bakımdalar şu anda ve daha önce yaşayanlar da ver böyle durumları çok asitli bir yağ
bebeklere bir yaşından önce yağ verilmez dedi benim doktorum sende keşke bundan sonra vermesen
bebeğin nasıl oldu sarılık durumu umarım çok iyidir

iyi canim teninde kalmadi. yok denebilecdk kadar az da golerinin kenarinda kaldi.. o da gecer ins yakinda... ewet wermemek en iyisi:)

Back