2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Geçmiş olsun canım, inşallah gerek kalmaz.

Çok geçmiş olsun kiyamam ya ins atlatır çabucak

Kizlar bebisim zeytinyag ve popoya uyari vermeden kaka yapamiyor. Dun zeytinyagi ile olan yaziyi okudum vermeyecegim. Ama ikiniyor sikiniyor yapamiyor kakisini cok uzuluyorum.cozum onerisi olan var mi

Peki gunduz nasil az uyutucam. Yani uykusu varsa engel tanimiyo bazen de ugrasmama ragmen duzgun uyumuyor yani her seye sanki kendi karar veriyor. Insallah ben de basaririm. Peki gece uykusu nekadar suruyor?

Geçmiş olsun cnm bizde de oldu malesef bende yarım fitil vermiştim akşamında mecburen ateşi düşsün diye inş tekrarlamaz ve gerek kalmaz

Kızlar denediklerinden sonuç alamayanlar için yazayım çok gazdan kıvrandığında duru'ya NEO Baby gripe water iyi geldi. Geceden beri durmadan gaz çıkardı. Öğlen oldu hala gaz çıkarıyo. Dr.unuza da sorun tabi. Yardımı dokunursa siZe de ne mutlu :)) bize dr yazmış ilk reçeteye ben almışım ama doğumun ilk haftaları tabi ruh gibiydim evde böyle bir ilaç olduğunu bile unutmuşum. Gazdan çok kıvranıyodu çığlık çığlığaydı ve uyumuyodu son çare denedim memnun kaldım.

Offf ah canim yaaa kiyamam gecmis olsun,bizim asimiz yarin,insallah fazla etkilemez

Offf ah canim yaaa kiyamam gecmis olsun,bizim asimiz yarin,insallah fazla etkilemez

Sağol pinarcim inş siz kolay atlatirsiniz bir önceki kontrolde doktorumuz bizi uyarmisti aşının yan etkileri için fitil yazdı şimdiden alıp buzdolabında sakla aşı zamanı lazım olucak dedi bende almamistim ama ne olur ne olmaz sakladım receteyi dün akşam nöbetçi eczaneden aldı eşim

Merhaba arkadaşlar ben de aralık annesiyim sizlere bir soru sormak istiyorum hem doğum yaptığım hastane hemde aile sağlığı merkezi ilk 3 ay içinde göz muayenesi yaptırmam gerektiğini söyledi. Sizlerden de istendi mi bu?

Ha ha çok tatlısın eseacım :) yazınn sonu süperdi :)

Geçmiş olsun deryacim, şimdi nasıl oldu bebiş

Peki gunduz nasil az uyutucam. Yani uykusu varsa engel tanimiyo bazen de ugrasmama ragmen duzgun uyumuyor yani her seye sanki kendi karar veriyor. Insallah ben de basaririm. Peki gece uykusu nekadar suruyor?
Fatmacim istwmiyosa sen ne yapsan da gündüz uyumaz Bade hanm gündüz uyumuyo coğu zaman, dr dediki, ewde uyumayan kımvar bebek ona cekmiş, ben uyumam bana cekmiş demek ki cnm

Kimyasal bi damla mi doğal bi su mu denizcm?

Geçmiş olsun deryacim, şimdi nasıl oldu bebiş

Sağol canım şu an atesimiz yok çok şükür ama fitil tesirini tamamen yitirince ateşi tekrar çıkmaz umarım. 6 saattir uyuyor arada emziriyorum uykusunda ağlıyor inliyor kucağıma alınca susuyor sadece inşallah bugün son olur

Ben de sağlık ocağı ve hastane dışında hiçbir yere gitmedim.

Göz muayenesi istenmedi... rutinde öyle bişey yok zaten. Senden böyle bişey istemelerine şaşırdım... prematüre mi bebeğin?

ben daha kızım dan 10 dk bile ayrılmadım çok da bunaldım ama bir çare bulmak lazım denizcim bende annelere bırakıcam benim kızım ağlarken çok rezil oluyor ama nasıl sustururlar o kısmı muallak
bende regl olmayı dört gözle bekliyorum off sinir stres basıyor nedense bu konu aklıma gelince bazen geldi diyorum bir kaç sonra herşey aynı olmamışım off diyorum bakalım dört gözle bekliyorum olmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…