Hayır prematüre değil. Kimseden istenmedi mi arkadaşlar?Göz muayenesi istenmedi... rutinde öyle bişey yok zaten. Senden böyle bişey istemelerine şaşırdım... prematüre mi bebeğin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır prematüre değil. Kimseden istenmedi mi arkadaşlar?Göz muayenesi istenmedi... rutinde öyle bişey yok zaten. Senden böyle bişey istemelerine şaşırdım... prematüre mi bebeğin?
vallahi ben sıkınca ses çıkaran yaratık lı hayvanlı şeylerden aldım birde çekince uzayan titreyerek kısalan oyuncaklar var onlardan aldım ama önümüzdeki aylarda oyun halısı gerekli ona bakmaya başladım şimdiKonuşma yi bende yapiyorum oyuncak almayı düşünüyorum da donencelerden başka bişey varmı leyla
benden istedi canım ama benim bebeğim prematüre bu arada 30 hafta ve önce doğan prematüreler de gözde körlük riski olduğu için üstüne düşerek isteniyor bizden şaşılık ve diğer sorunlarına erken müdahale olsun diye isteniyor buda aynı kalça usg si gib bende yakında yaptırıcam ve garip bir durum yok yapmak gerekli sadece tedirgin olma yeni bir uygulama yurt dışında bütün bebeklere yapılıyormuşHayır prematüre değil. Kimseden istenmedi mi arkadaşlar?
daha az uyutmaktan kastım uyanma saatinden bir yarım saat önce sen uyandır gece sabah kadar uyuyor aralıklı olarak kalkıyoruz tabi ve uykusu gelen bebeğe kimse engel olamaz olmasında zaten sadece daha erken uyandır sabah sen uyandığında kendin uyandır bir yada iki günde düzene girer eğer girmezse de bebeğin bence kendi huyu öyle diretme onun isteğine göre hareket et sendePeki gunduz nasil az uyutucam. Yani uykusu varsa engel tanimiyo bazen de ugrasmama ragmen duzgun uyumuyor yani her seye sanki kendi karar veriyor. Insallah ben de basaririm. Peki gece uykusu nekadar suruyor?
Benim bebeğim 38+3 te doğdu. Kimseden duymadım da bir şeyden mi şüphelendiler diye de dert edindim açıkçası anne olmak zor hepimizin malumu cuma götürcem inş zaten de o zamana kadar beklemek de eziyet oldubenden istedi canım ama benim bebeğim prematüre bu arada 30 hafta ve önce doğan prematüreler de gözde körlük riski olduğu için üstüne düşerek isteniyor bizden şaşılık ve diğer sorunlarına erken müdahale olsun diye isteniyor buda aynı kalça usg si gib bende yakında yaptırıcam ve garip bir durum yok yapmak gerekli sadece tedirgin olma yeni bir uygulama yurt dışında bütün bebeklere yapılıyormuş
deryacım geçmiş olsun umarım ateş düşmüştür bu aşılar çok s,nir bozucu gerçekten bende çok üzüldüm bebeğine bizimde aynısı oldu çünküSağol pinarcim inş siz kolay atlatirsiniz bir önceki kontrolde doktorumuz bizi uyarmisti aşının yan etkileri için fitil yazdı şimdiden alıp buzdolabında sakla aşı zamanı lazım olucak dedi bende almamistim ama ne olur ne olmaz sakladım receteyi dün akşam nöbetçi eczaneden aldı eşim
yok canım telaş yapma eğer b,rşey görseydiler acımasızca söylerler meraklanma sen kendin takip et bakalım değişik brşey varmı yakında bize gidicez dr donrası banada bilgi verirsen sevinirimBenim bebeğim 38+3 te doğdu. Kimseden duymadım da bir şeyden mi şüphelendiler diye de dert edindim açıkçası anne olmak zor hepimizin malumu cuma götürcem inş zaten de o zamana kadar beklemek de eziyet oldu
Olur tabi veririm haklısın söylerlerdi heralde. Bazen gözünde kayma da yakalıyorum onlarda öyle söyleyince iyice korktum.yok canım telaş yapma eğer b,rşey görseydiler acımasızca söylerler meraklanma sen kendin takip et bakalım değişik brşey varmı yakında bize gidicez dr donrası banada bilgi verirsen sevinirim
bizim de uykuya geçerken ve uykuluyken kayma oluyor sanırım normal bir şey hem kayma olsa bile tedavisi vardır önemli olan en başında yakalamakOlur tabi veririm haklısın söylerlerdi heralde. Bazen gözünde kayma da yakalıyorum onlarda öyle söyleyince iyice korktum.
Fark eder mi bilmem ama benim bebeğimde kayma dışa doğru oluyor. Sürekli değil ama arada yakalıyorum bir de göz muayenesi denince takıldım kaldım. Bugünümü buna sıkılarak geçirdim.bizim de uykuya geçerken ve uykuluyken kayma oluyor sanırım normal bir şey hem kayma olsa bile tedavisi vardır önemli olan en başında yakalamak
sıkma canını oldu da gözde sorun çıktı hemen tedavisi yapılır inan ne desem de canın sıkılmaya devam edecek evlat söz konusu olunca mantık devre dışı kalıyor ama sakin olmak lazım yinedeFark eder mi bilmem ama benim bebeğimde kayma dışa doğru oluyor. Sürekli değil ama arada yakalıyorum bir de göz muayenesi denince takıldım kaldım. Bugünümü buna sıkılarak geçirdim.
Teşekkür ederim cevapların için. İçim biraz rahatladı inş. Bişey yoktur da ben sıkıldığımla kalırım benim yavrumda da, sizlerin yavrularında da Rabbim evlatla imtihan etmesin.sıkma canını oldu da gözde sorun çıktı hemen tedavisi yapılır inan ne desem de canın sıkılmaya devam edecek evlat söz konusu olunca mantık devre dışı kalıyor ama sakin olmak lazım yinede
amin canımTeşekkür ederim cevapların için. İçim biraz rahatladı inş. Bişey yoktur da ben sıkıldığımla kalırım benim yavrumda da, sizlerin yavrularında da Rabbim evlatla imtihan etmesin.
Teşekkür ederim katılacağım inş. Sohbetlerinize. Aranıza katılmak beni mutlu etti insan kendi durumunda birilerine danışmak fikir alış verişi yapmak istiyor.amin canım
biz hep buradayız istediğin zaman gel sohbet et dertleş önemli olan bebeklerimiz
Merhaba arkadaşlar ben de aralık annesiyim sizlere bir soru sormak istiyorum hem doğum yaptığım hastane hemde aile sağlığı merkezi ilk 3 ay içinde göz muayenesi yaptırmam gerektiğini söyledi. Sizlerden de istendi mi bu?
Cnm dereotu yağı zencefil tentürü sodyum bikarbonat yazıyo. Günde 3 kere demiş ben çok zor durumda kaldığımda hiç gaz çıkaramadığında 1 keZ verdim iyi geldi. Ben pek ek bir şey verme taraftarı değilim sadece d vitamini ve arada biogaia kullanıyodum.eğer çok gazlıysa badiş bi sor dr.a bana dr yazmış.Kimyasal bi damla mi doğal bi su mu denizcm?
denizcim ne haber nasılsın canım ya şu zeytinyağı içen bebekle ilgili paylaşımını tekrar yapabilir misin :)Cnm dereotu yağı zencefil tentürü sodyum bikarbonat yazıyo. Günde 3 kere demiş ben çok zor durumda kaldığımda hiç gaz çıkaramadığında 1 keZ verdim iyi geldi. Ben pek ek bir şey verme taraftarı değilim sadece d vitamini ve arada biogaia kullanıyodum.eğer çok gazlıysa badiş bi sor dr.a bana dr yazmış.
Burda alkol içeren zinco kullananlar ve gaz sorununa çare bulamayanlar olduğundan dr.a danışsınlar diye yazdım cnmcım:))
Teşekkür ederim canım yalnız benden istediklerini düşünüp evham yaptımMerhaba canım, aile hekimliği bana da 3. ayda göz muayenesi yaptırmamı söyledi.
Neden cikmiyorsunki leylacim,havalar bu ara cok guzel gidiyor yarin 20derece olacakmis al kizini da git acik hava biryerlere.ben bugun alsancaga ve optimuma gittim yanliz,ilk defa yanliz ciktim o kadar iyi geldiki anlatamam kendime guvenim geldi,bir sonraki hedefim karsiyaka.benim senin gibi arabam olsa izmirin altini ustune getirirdim.ben daha kızım dan 10 dk bile ayrılmadım çok da bunaldım ama bir çare bulmak lazım denizcim bende annelere bırakıcam benim kızım ağlarken çok rezil oluyor ama nasıl sustururlar o kısmı muallak
bende regl olmayı dört gözle bekliyorum off sinir stres basıyor nedense bu konu aklıma gelince bazen geldi diyorum bir kaç sonra herşey aynı olmamışım off diyorum bakalım dört gözle bekliyorum olmayı
Bizde yarin gidicez asiya,insallah kolaylikla atlatiriz,simdiden sizin yazdiklarinidan korktum valla icim parcalaniyorderyacım geçmiş olsun umarım ateş düşmüştür bu aşılar çok s,nir bozucu gerçekten bende çok üzüldüm bebeğine bizimde aynısı oldu çünkü