2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Geçmiş olsun canim bakmiyorum ne zamandir siteye malum bizimde basimizda vardi birşeyler neyse ki seninde korkularin bir nebze giderilmis insallah ileridede bi sıkıntı çıkarmaz bu durum iyi bakin kendinize :)

Sanki kendilerine ninni souluyolar gibi oluyor dimi pinar benim kizda yapiyo ama uyumamak için bir inat ediyor gozleri kapaniyo pat hemen yüne aciyo fıldır fıldır etrafi izliyo sonra yenik düşüyor ve kazanan ben oluyorum
Evet yaaakendi ninnilerini kendileri soyluyorlar,o cin gozler kapaniyor 2 sn sonra aciliyor sanki 2 sn once uyuyan kendileri degilbenimki surekli tavaji ve tulu seyrediyor seninki de oyle mi halime

@meltemcivil Canim ben gece denedim bakalim ne kadar uyucak diye maşallah 5 6 saat uyuyo vaktim uyanmiyo ben kaldirdim emzirdim

Maşallah halimecim kızına. Büyüyünce de böyle devam eder inşallah. Geceleri sende mışıl mışıl uyursun böylece. Benim şu aralar hayalim o da.

Maşallah halimecim kızına. Büyüyünce de böyle devam eder inşallah. Geceleri sende mışıl mışıl uyursun böylece. Benim şu aralar hayalim o da.

Aynen canım geceleri cin gibi benim kız da arada bağırıp ağlıyor sebepsiz yere allahtan kısa süreli cırlıyo :))

Aynen canım geceleri cin gibi benim kız da arada bağırıp ağlıyor sebepsiz yere allahtan kısa süreli cırlıyo :))

Benim oğlan da çoğu zaman cin gibi canım, gece gündüz fark etmiyor, gündüz 2 saat gece 4 saat uyuyunca mutlu oluyorum. Gece 4 saat de çok nadir oluyor. Mesela dün gece 4 saat uyudu. O uyuyunca bende ancak kendime geliyorum. (Yoksa geriye kalan zamanın çoğu memede geçiyor. Koltuk ile bütünleşiyorum.)

Kizlar bugün gogusumde sertlik oluştu bende hemen sagdim bi tanesinden 150 cc çıktı oğlum uyandı diye onu iciriyim dedim hepsini içti çok değil mi sizce 45 günlük bebek için annem çok dedi
Benim kızım daha 40ı çıkmadan önce emdikten sonra hemen üstüne sağdığım 150cc yi içti. Çok şaşırdım. Kusar sandım kusmadı. Bence de çok fazla.

Facebooka fazla girmiyorum canım.

Cnm büyümüş olcaklar o zmn :)) zaten 3.-4. Ayları bttikten sonra bile ilgileri etrafa kayacak emzirmemiz zorlaşcak:)) kötü düşünme hiç
İnşallah dediğin gibi olur. Banyoya girince bile aklım kızımda oluyor. İşte kimbilir nasıl olacak?

Kızlar emzirme Düzeniniz varmı 2 saat ara bekliyormusunuz birde buzluğa süt koyan var mı
Düzen sıfır
Bir defa koydum. Sonra onu da içirdim.

Meltem gözün aydın. İnşallah sonra da bir sorun olmaz.

Kızlar bişey sorucam size.
Bugun doktorumuz "artık gece beslenek için uyandrma, 40 ı cıkmaya 1 gün kalmiş, gece acıkınca kendi uyanır zaten, sen uykusunu bölme" dedi, aranzda bebegi gece uyandrmayan var mi?
Ben doğduğundan beri hiç uyandımadım. Kendisi 2-3 saat aralıklarla uyanıyor. Bazen 4 saat oluyor. 1 defa 6 saat uyanmadı da çok şaşırdım.

Bazılarında sarılık uzun sürebiliyormuş. Sıkma canını. Geçer inşallah.

Pekı uyandırmasak sabaha kadar uyurlar mi acaba?
Sadece 1 defa 02.30 dan 08.30 a kadar uyudu.(6 saat) Normalde 2-3 saat.

Cnm dogum yaotigin degil izne ayrildigin gu onemli sen bizle beraber ekim 23 te ayrilmamismiydin izne o halde seninde 14 mart yapiyor dogru yane
23 ekim değil, 20 kasımda ayrıldım.

Geçmiş olsun. Gözün aydın. Ameliyat ve sünnet bitmiş. Bıngıldak ile ilgili bir sorun mu vardı?

B Basakfehmi ve E ednah1907 benim kızımda geceleri mememi çekiştirip söylenip duruyor. Uykusu olup da uyuyamamaktan mı oluyor acaba?

Değiştirmekle iyi edersin Bu arada neyi vardı Bade'nin? Geçmiş olsun. Kaç dakika emiyor ki kızın, sağıyorum dediğin için sordum az mı sürüyor acaba diye?

çok iyi yapmışsın meltemcim maşallah badeye niloş azıcık ateşlendi sanırım hastanede biraz üşüttü ee hanımın usg çekilirken poposu açıldı canım ya o zaman üşüdü sanırım ama bunun dışında herşey yolunda
ne güzel yapmışsın ama ben tv hiç amdaım gündüzleri hata ettim sesi hiç sevmiyor şimdi tam sessizlik olduğu zaman çok güzel uyuyor ama ses varken hayır imkansız hele ki eve biri geldi mi hiç istemiyor kızımda ben ve eşim gibi misafir sevmiyor

çok iyi yapmışsın meltemcim maşallah badeye niloş azıcık ateşlendi sanırım hastanede biraz üşüttü ee hanımın usg çekilirken poposu açıldı canım ya o zaman üşüdü sanırım ama bunun dışında herşey yolunda
ne güzel yapmışsın ama ben tv hiç açmadım gündüzleri hata ettim sesi hiç sevmiyor şimdi tam sessizlik olduğu zaman çok güzel uyuyor ama ses varken hayır imkansız hele ki eve biri geldi mi hiç istemiyor kızımda ben ve eşim gibi misafir sevmiyor

Geçmiş olsun Kevok, neden olmuş ki kasık fıtığı, sünnetiniz de hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…