- 29 Eylül 2015
- 854
- 544
- 23
- 35
Maşallah canım bizim sipa max 2,5 saatte uyanıyor obur olacak galiba@meltemcivil Canim ben gece denedim bakalim ne kadar uyucak diye maşallah 5 6 saat uyuyo vaktim uyanmiyo ben kaldirdim emzirdim
Bence kalmaz ben hiç eldiven takmadigim için sürekli çiziyor ama hemen iyilesiyormerhaba arkadaslar oglum yüzünü tırnagıyla bayagı derin çizmiştırnak izi kalmaması için öneriniz var mı ?
Geçmiş olsun canim bakmiyorum ne zamandir siteye malum bizimde basimizda vardi birşeyler neyse ki seninde korkularin bir nebze giderilmis insallah ileridede bi sıkıntı çıkarmaz bu durum iyi bakin kendinize :)Kızlar hepiniz sağolun, doktorlardan geldik şimdi, kadın doğumcum "kızlık zarı kapali gibi gözükmüyo şimdilik, daha iç kısmına bakmak lazim, şimdi bakarsak cok tahriş olur zorlamayalim" dedi, çocuk doktoru da kılosuna bakti, genel kontrol yapti, 8 gunde 500 gr almiş Gayet iyi yani, iki doktor kontrolunden de mutlu ayrıldık :)
Allahım kimseyi bebişinn sağliği ile sınamasin, tam olarak cözülmedi olay ama yine de omzumdan tonlarca yük kalktı sanki.
@Dekalpy @hedef 2016fani2606
Evet yaaakendi ninnilerini kendileri soyluyorlar,o cin gozler kapaniyor 2 sn sonra aciliyor sanki 2 sn once uyuyan kendileri degilSanki kendilerine ninni souluyolar gibi oluyor dimi pinar benim kizda yapiyo ama uyumamak için bir inat ediyor gozleri kapaniyo pat hemen yüne aciyo fıldır fıldır etrafi izliyo sonra yenik düşüyor ve kazanan ben oluyorum
ARada da hirliyor ben alistim artik hic istifimi bile bozmuyorum,gorumcem korkup kosuyo yanina hemenBizimki aslan gibi kukruyor korkuyorum ben oyle yapinca nesi var acaba diye
Benimde sol daha buyuk ama hic aklima gelmemisti gecip gecmeyecegi,deneyimli annelerden cevap bekleyelimKızlar sağ göğsüm soldan büyük hep böyle mi kalacak
Hirlama geniz akintisindan oluyor sanirim otri bebeyle burnunu acinca genzine gidiyor biraz o zamanda hirlama oluyor biraz zorlanip oksurunce geciy orARada da hirliyor ben alistim artik hic istifimi bile bozmuyorum,gorumcem korkup kosuyo yanina hemen
@meltemcivil Canim ben gece denedim bakalim ne kadar uyucak diye maşallah 5 6 saat uyuyo vaktim uyanmiyo ben kaldirdim emzirdim
Maşallah halimecim kızına. Büyüyünce de böyle devam eder inşallah. Geceleri sende mışıl mışıl uyursun böylece. Benim şu aralar hayalim o da.
Aynen canım geceleri cin gibi benim kız da arada bağırıp ağlıyor sebepsiz yere allahtan kısa süreli cırlıyo :))
Benim kızım daha 40ı çıkmadan önce emdikten sonra hemen üstüne sağdığım 150cc yi içti. Çok şaşırdım. Kusar sandım kusmadı. Bence de çok fazla.Kizlar bugün gogusumde sertlik oluştu bende hemen sagdim bi tanesinden 150 cc çıktı oğlum uyandı diye onu iciriyim dedim hepsini içti çok değil mi sizce 45 günlük bebek için annem çok dedi
Facebooka fazla girmiyorum canım.huzurluvemutlu
canım face de bizi bulsana oradanda paylaşımlar yapılıyor özellikle emziren anneler harika
beizim gittiğimiz ize öyle bilgi verdi bence doğru bir yaklaşım neden dersen bu kemik yapasıyla ilgili değerlendirmeyi en iyi uzmanı yapar bu yüzden bence gidilmeli
İnşallah dediğin gibi olur. Banyoya girince bile aklım kızımda oluyor. İşte kimbilir nasıl olacak?Cnm büyümüş olcaklar o zmn :)) zaten 3.-4. Ayları bttikten sonra bile ilgileri etrafa kayacak emzirmemiz zorlaşcak:)) kötü düşünme hiç
Düzen sıfırKızlar emzirme Düzeniniz varmı 2 saat ara bekliyormusunuz birde buzluğa süt koyan var mı
Meltem gözün aydın. İnşallah sonra da bir sorun olmaz.Kızlar hepiniz sağolun, doktorlardan geldik şimdi, kadın doğumcum "kızlık zarı kapali gibi gözükmüyo şimdilik, daha iç kısmına bakmak lazim, şimdi bakarsak cok tahriş olur zorlamayalim" dedi, çocuk doktoru da kılosuna bakti, genel kontrol yapti, 8 gunde 500 gr almiş Gayet iyi yani, iki doktor kontrolunden de mutlu ayrıldık :)
Allahım kimseyi bebişinn sağliği ile sınamasin, tam olarak cözülmedi olay ama yine de omzumdan tonlarca yük kalktı sanki.
@Dekalpy @hedef 2016fani2606
Ben doğduğundan beri hiç uyandımadım. Kendisi 2-3 saat aralıklarla uyanıyor. Bazen 4 saat oluyor. 1 defa 6 saat uyanmadı da çok şaşırdım.Kızlar bişey sorucam size.
Bugun doktorumuz "artık gece beslenek için uyandrma, 40 ı cıkmaya 1 gün kalmiş, gece acıkınca kendi uyanır zaten, sen uykusunu bölme" dedi, aranzda bebegi gece uyandrmayan var mi?
Bazılarında sarılık uzun sürebiliyormuş. Sıkma canını. Geçer inşallah.Kızlar ben bugün doktora gittim . Birinci ayımızı doldurduk.
Ama başımızda bir SARILIK belası var maalesef.
Hala düşmemiş gözünde ve vücudun da sarılık var .
Bi sürü kan tahlili ve idrar tahlili yaptılar.
Çok şükür onlar temiz çıktı ama
SARILIK hala 11 ya
Doktor geçer bi aya dedi. Böyle değeri olan var mıydı ilk ay. Ne zaman geçicek beni bi ışıklayın nolur
Sadece 1 defa 02.30 dan 08.30 a kadar uyudu.(6 saat) Normalde 2-3 saat.Pekı uyandırmasak sabaha kadar uyurlar mi acaba?
23 ekim değil, 20 kasımda ayrıldım.Cnm dogum yaotigin degil izne ayrildigin gu onemli sen bizle beraber ekim 23 te ayrilmamismiydin izne o halde seninde 14 mart yapiyor dogru yane
Geçmiş olsun. Gözün aydın. Ameliyat ve sünnet bitmiş. Bıngıldak ile ilgili bir sorun mu vardı?Selam kızlar.
Bebegim carsamba gunu kasık fıtığı ameliyatı ve sünnet oldu. Şükür iyiyiz.
İzmire ailemin yanına geldim. Ameliyat burda oldu.
Doktor bebeğin bıngıldağının kapanmaya basladığını söyledi.
Pazartesi günü çocuk nörolojisinde randevumuz var. İnsallah guzel haberler alırız. Hepinizi öpüyoruz..
B Basakfehmi ve E ednah1907 benim kızımda geceleri mememi çekiştirip söylenip duruyor. Uykusu olup da uyuyamamaktan mı oluyor acaba?Al işte aynısı bende var ben emmek istiyor sanıyordum ama karnı çok tok mümkün değil çözdüm uyku öncesi yapıyor birde söylenip duruyor akşam 11 de başladım 1 de ancak uyudu. Allahtan sonra 4 saat gece uykusu yapıyor
Değiştirmekle iyi edersinİnşallah leylacim ya, inş kendi kendine gecer de hiç operasyona gerek kalmaz.
Yakinda bi dr bulunca değiştiricem ztn tatlm.
Valla ne bileyim sürekli emzirdim, gece uyurken emdikten sonra da sağdiğim sütü verdim biberonla, o baya toparladi heralde badişi.
Niloşun keyfi nasl?
Evet cnm gece uykuya geçme sorunu bizde de var, 2-5 saat arasında süren ataklarımız oluyor sıklıklaB Basakfehmi ve E ednah1907 benim kızımda geceleri mememi çekiştirip söylenip duruyor. Uykusu olup da uyuyamamaktan mı oluyor acaba?
çok iyi yapmışsın meltemcim maşallah badeye niloş azıcık ateşlendi sanırım hastanede biraz üşüttü ee hanımın usg çekilirken poposu açıldı canım ya o zaman üşüdü sanırım ama bunun dışında herşey yolundaİnşallah leylacim ya, inş kendi kendine gecer de hiç operasyona gerek kalmaz.
Valla ne bileyim sürekli emzirdim, gece uyurken emdikten sonra da sağdiğim sütü verdim biberonla, o baya toparladi heralde badişi.
Niloşun keyfi nasl?
ne güzel yapmışsın ama ben tv hiç amdaım gündüzleri hata ettim sesi hiç sevmiyor şimdi tam sessizlik olduğu zaman çok güzel uyuyor ama ses varken hayır imkansız hele ki eve biri geldi mi hiç istemiyor kızımda ben ve eşim gibi misafir sevmiyorBende geceleri abajurun isiginda uyutuyorum ve tvyi acmiyorum,gunduzleri tv ve perdeler acik.ilk gunden beri bu sekilde gidiyoruz insallah bozulmaz duzenimiz.bazen tum gun uyuyor bazende hic uyumuyor zorlamiyorum bende bakiniyor cin gibi yerim onu bensabah esim gittikten sonra dayanamiyorum yanima aliyorum brraber tatiyoruz koyniş koyniş
çok iyi yapmışsın meltemcim maşallah badeye niloş azıcık ateşlendi sanırım hastanede biraz üşüttü ee hanımın usg çekilirken poposu açıldı canım ya o zaman üşüdü sanırım ama bunun dışında herşey yolundaİnşallah leylacim ya, inş kendi kendine gecer de hiç operasyona gerek kalmaz.
Niloşun keyfi nasl?
ne güzel yapmışsın ama ben tv hiç açmadım gündüzleri hata ettim sesi hiç sevmiyor şimdi tam sessizlik olduğu zaman çok güzel uyuyor ama ses varken hayır imkansız hele ki eve biri geldi mi hiç istemiyor kızımda ben ve eşim gibi misafir sevmiyorBende geceleri abajurun isiginda uyutuyorum ve tvyi acmiyorum,gunduzleri tv ve perdeler acik.ilk gunden beri bu sekilde gidiyoruz insallah bozulmaz duzenimiz.bazen tum gun uyuyor bazende hic uyumuyor zorlamiyorum bende bakiniyor cin gibi yerim onu bensabah esim gittikten sonra dayanamiyorum yanima aliyorum brraber tatiyoruz koyniş koyniş
Ewt emerken bile bakiniyo goz memeden başka her yere bakiyo :))Evet yaaakendi ninnilerini kendileri soyluyorlar,o cin gozler kapaniyor 2 sn sonra aciliyor sanki 2 sn once uyuyan kendileri degilbenimki surekli tavaji ve tulu seyrediyor seninki de oyle mi halime
Geçmiş olsun Kevok, neden olmuş ki kasık fıtığı, sünnetiniz de hayırlı olsun.Selam kızlar.
Bebegim carsamba gunu kasık fıtığı ameliyatı ve sünnet oldu. Şükür iyiyiz.
İzmire ailemin yanına geldim. Ameliyat burda oldu.
Doktor bebeğin bıngıldağının kapanmaya basladığını söyledi.
Pazartesi günü çocuk nörolojisinde randevumuz var. İnsallah guzel haberler alırız. Hepinizi öpüyoruz..
Amin ewt o uyunca bende hemen uyuyorum inş.sizde öyle güzel uyursunuzMaşallah halimecim kızına. Büyüyünce de böyle devam eder inşallah. Geceleri sende mışıl mışıl uyursun böylece. Benim şu aralar hayalim o da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?