2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Geçmiş olsun canım. İnşallah güzel haberlerini bize de haber verirsin.

Olsun halimecim çift cevap daha sağlam olur :)) he he

Kızlar badiş de zaten maksimum 4-5 saate uyanr die düsünüyorum. Daha uzun olmaz, cin yavrusu gibi zaten, gözler kıpır kıpır uyurken bile :))
4,5 saat mi maşallah kuzuya 2,5 aydır 2 ,2.5 saati hiçç şaşmadık

Ben hamileykende farid farjad dinletiyordum şimdide çok rahatlıyor sakinleştiriyor hemen keman sesini seviyor bi dene istersen

O
Oh maşallah damatliginida görürsün ins bizi de haberdar et canim

Ay bu minikler bizi çok yoracak resmen söyleniyor di mi ama çok tatlı oluyor demek ki normal bende bi sorunu mu var diye korktum

Benimki de geceyi biliyor sukur sadece 12 gibi uyuyor. Bu rituele alistirip caktirmadan one cekmek istiyorum saati tabi becerebilirsem. Seninki saat kacta yatiyor

Ben de her gece ayni müzigi acsam belki kafasi uykuya gecis vakti oldugunu anlar.Bizimki emzige anca alisiyor neredeyse 50 gunluk olduk..

Canim geçmiş olsun biz çok pinpirikliyiz yaa bebislerin kuku suna kadar inceleyip kafaya takiyoruz işte sizinki muhtemelen bebek büyüdükçe kendi kendine kaybolur yine de biz rahat edemiyoruz ayyy annelik zor bir insanın kaka yapmasına gaz çıkarmasına bu kadar sevinecegim asla aklıma gelmezdi Rabbim bizi evlatlarimjzla sınamasin hepsi sağlıklı mutlu bebisler olsun

Benimkide uyurken ayayayay diye bagiriyorbayiliyorum oyle yapmasina
Sanki kendilerine ninni souluyolar gibi oluyor dimi pinar benim kizda yapiyo ama uyumamak için bir inat ediyor gozleri kapaniyo pat hemen yüne aciyo fıldır fıldır etrafi izliyo sonra yenik düşüyor ve kazanan ben oluyorum

Sanki kendilerine ninni souluyolar gibi oluyor dimi pinar benim kizda yapiyo ama uyumamak için bir inat ediyor gozleri kapaniyo pat hemen yüne aciyo fıldır fıldır etrafi izliyo sonra yenik düşüyor ve kazanan ben oluyorum

Yaaa benimki gece uykusunu bıraktı resmen artık sabaha doğru anca dalabiliyor eskiden ne güzeldi en gec 12 olmadan uyuyakaliyoduq inşallah düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…