2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Gün geçtikçe daha çok memede kalmak istiyolar benim bütün gün memeler fora kv de.olduğum icin odamdan da cikamiyorum karnı doysada bırakmıyor bende ağzından çekmeye kiyamiyorum gece bi babası alıyor bi ben yan odada kV lerin yatak odası eminim onlar da karı koca Hatim indiriyolardir çocuk nazar mi oldu die hurafeler ve batıl inançlara sıkı sıkıya baglilar çünkü :))

Benimki de geceyi biliyor sukur sadece 12 gibi uyuyor. Bu rituele alistirip caktirmadan one cekmek istiyorum saati tabi becerebilirsem. Seninki saat kacta yatiyor
fatmacım gündüz birer saat daha az uyut tabi birkaç gün böyle yap kendisi uyumak ister zatem ama gece uykusuna geçmemek için biraz direniyorlar haberin olsun bende akşam 20:00 başlıyorum en geç 21:30 da gece uykusuna geçiyor bazen 22:30 kadar sarkabiliyor tabi

Sizin erken geçiyormuş gece uykusuna benim engec 1.30 geçiyor ama dün 2 geçiyordu uyudugunda aynen uyumamak için çok.direniyolar

11
Sizin erken geçiyormuş gece uykusuna benim engec 1.30 geçiyor ama dün 2 geçiyordu uyudugunda aynen uyumamak için çok.direniyolar
akşam altıda uaynıyopr sonra uyutmuyorum zaten uymakda istemiyor hnaım efendi sonra biraz oyun oynuyorum ee iyice cin gibi oluyor ama saat 20:00 başlıyor kafa atmaya sallamay ve mık mık ağlama ee uyku saatim geldi anne sdiyor vücut diliyle bende hopp uyku savaşı vermeye başlıyorum senin kız çok geç uyuyormuş halimecim yaa günü içinde hangi saat aralığında uyuyor

Kizlar
Sadece benim bebegim mi koyunca agliyo sadece benim kucagimda duruyo ?
Nasil oyaliyosunuz bebeklerii ? Ben otomatik salincak aldim onda bile durmuyor . Napmaliyim ?
Bir soru daha sutum azaldi humana rezene iciyorum baska napabilirim ?
Ve son soru bebegimde konak oldu bebeyagi zeytin yagi harici ne onerirsiniz ?

bn buyukte kullanmıstım ama cok da oynamadı onla. Zaten 3-4 aylık olmadan oynamazlar onla

Cnm annem bzle ama buyuk oglumu uyutuo onla aynı odadalar
Bizimki aslan gibi kukruyor korkuyorum ben oyle yapinca nesi var acaba diye
bn de keçi diye seviyorum:) keçi gibi ses cıkarıo:))

Evet yaaakendi ninnilerini kendileri soyluyorlar,o cin gozler kapaniyor 2 sn sonra aciliyor sanki 2 sn once uyuyan kendileri degilbenimki surekli tavaji ve tulu seyrediyor seninki de oyle mi halime
Tavaji ve tulu ne?
Çok cahilim sanırım.

Selam kızlar nasıl gidiyor annelik. Kuzucuklarda sizde iyisinizdir inşaallah. Öptüm minnaklari
İyi gidiyor canım. Senin nasıl? Benim tek problemim kızımın beni emzik yerine koyması Sürekli memede durmak istiyor. Açken emiyor aç değilse ağzında tutuyor ya da içine çekmeden emiyor. Çıkardığım anda yaygarayı basıyor. İkisi de yara oldu. Canım çok acıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Kızlar bana bir öneride bulunun. Doğduğu günden beri zaten emerek uyuyordu. Şimdi uyusa bile memeyi çıkardığım anda uyanıyor. Kendi çıkarsa da uyanıyor ve tekrar istiyor. Bugün tüm gün uyanık ve yapışık gezdik. Az önce artık uykusuzluğa yenik düştü ve uyuyakaldı. Çıkardım henüz uyanmadı.

Ahh ah ben de koltukla bir bütün oldum. Yatak odasından çıkamaz oldum. Evdekilerin yüzünü görmüyorum.
Ama en kötüsü meme uçlarım yara oldu ve canım çok acıyor

Ben ağzından çekince uyanıyor. Kendi bıraksa yine uyanıyor. Yapışık yaşıyoruz
Yapışık olmak güzel de yara olunca canım çok acıyor.

Ben 2 ye de razıyım. Bazen 04.00 e kadar uyumuyor. Bir ara her gece 02.30 da uyuyordu, çok mutluydum.
Gerçi ara sıra 01.00 de uyuyor.

Karnı tok oldugu için ben ona yoruyorum
Olabilir aslında çok mantıklı.

Bende öyle düşündüm canim uykudan
Sanırım öyle.

Canim memeni cikardigin anda emzigi tak agzina . Emzik almiyo diyosan cesitli emzikleri dene elbet birisini ister emzik olmasa naapardik hic bilmiyorum dr ne emzik nede bineron kullanma dedi ama gelip o mu susturucak aglayinca . Meme ucun icin silikon uc al . Benim ilk baslrda hep yaraydi oyle rahatlik ki insallah bir an once duzene girer bebislerimiz

Canım emzik vermeyi dene emerken uyuyor bizim yaramaz silikon uc kullan yaralar iyilesene kadar

Canım emzik vermeyi dene emerken uyuyor bizim yaramaz silikon uc kullan yaralar iyilesene kadar

6 günlükken soothie emziği aldı. 1 aylık olana kadar kullandı. 1 aydan sonra almadı. Şimdi 47 günlük oldu. Ara ara deniyorum, kesinlikle almıyor
Dün nuk emzik verdim. Onu da almadı
Başka önereceğiniz marka var mı?

Doğumdan hemen sonra meme ucum olmadığı için silikon uç kullandım. Onunla canım çok daha fazla acıdı. Bugün yine slikon ucu denedim. Bu sefer kızım emzik sanıp emmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…