• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Selam kızlar.
Bebegim carsamba gunu kasık fıtığı ameliyatı ve sünnet oldu. Şükür iyiyiz.
İzmire ailemin yanına geldim. Ameliyat burda oldu.
Doktor bebeğin bıngıldağının kapanmaya basladığını söyledi.
Pazartesi günü çocuk nörolojisinde randevumuz var. İnsallah guzel haberler alırız. Hepinizi öpüyoruz..

Geçmiş olsun canım. İnşallah güzel haberlerini bize de haber verirsin.

Olsun halimecim çift cevap daha sağlam olur :)) he he

Kızlar badiş de zaten maksimum 4-5 saate uyanr die düsünüyorum. Daha uzun olmaz, cin yavrusu gibi zaten, gözler kıpır kıpır uyurken bile :))
4,5 saat mi:KK57::KK57: maşallah :nazar: kuzuya 2,5 aydır 2 ,2.5 saati hiçç şaşmadık

Kizlar merhaba, uyku icin hangi riuelleri yapiyorsunuz? Yani her aksam ayni olsa daha kolay uykuya gecermis ya. Her gun yikamak zor geliyor.
Pijama giydiriyorm uyku tulumu giydiriyorum gaz surubunu veriyorum emziriyorum sonra uyutmaya calisiyorm ama yatmaya ait guzel birsey olsa aklinda ve ya sarki ilahi bisey dinleteyim dedim ama hangi müzigi bilemedim
Ben hamileykende farid farjad dinletiyordum şimdide çok rahatlıyor sakinleştiriyor hemen keman sesini seviyor bi dene istersen

O
Selam kızlar.
Bebegim carsamba gunu kasık fıtığı ameliyatı ve sünnet oldu. Şükür iyiyiz.
İzmire ailemin yanına geldim. Ameliyat burda oldu.
Doktor bebeğin bıngıldağının kapanmaya basladığını söyledi.
Pazartesi günü çocuk nörolojisinde randevumuz var. İnsallah guzel haberler alırız. Hepinizi öpüyoruz..
Oh maşallah damatliginida görürsün ins bizi de haberdar et canim

Al işte aynısı bende var ben emmek istiyor sanıyordum ama karnı çok tok mümkün değil çözdüm uyku öncesi yapıyor birde söylenip duruyor akşam 11 de başladım 1 de ancak uyudu. Allahtan sonra 4 saat gece uykusu yapıyor
Ay bu minikler bizi çok yoracak resmen söyleniyor di mi ama çok tatlı oluyor demek ki normal bende bi sorunu mu var diye korktum

ben karanlıkta uyutuyorum doğduğundan beri ve gündüz ana kucağında gece beşikte bu yüzden gece uykusunu biliyor doğduğundan beri aynı ama uykuya geçene kadar 2 yada 3 defa uyanıp direniyor hatta gözlerini kocaman açıyor uyumamak için ama en sonunda kafa yana düşüp bayılıyor resmen çok şirin oluyor ben en başından böyle yaptım ki uyku eğitimi falan vermeyeyim zaten kendisi nasıl alışırsa öyle yapacak diye ona bunu kendi alışkanlığı gibi öğretmeye çalıştım şimdilik aynı düzen devam ediyoruz ama ileride ne olur bende bilmiyorum
Benimki de geceyi biliyor sukur sadece 12 gibi uyuyor. Bu rituele alistirip caktirmadan one cekmek istiyorum saati tabi becerebilirsem. Seninki saat kacta yatiyor

Bizde hergun yikamiyoruz hasta olur diye korkumuzdan.dogdugundan beri gece gunduz hep yataginda yatiyor oglum,emzirip yatagina koyuyorum bide klasik muzik calan donencemiz var ondan klasik muzik acip pişpişliyorum.emzikde kullaniyoruz emzigi alinca direkt uyku moduna geciyor
Ben de her gece ayni müzigi acsam belki kafasi uykuya gecis vakti oldugunu anlar.Bizimki emzige anca alisiyor neredeyse 50 gunluk olduk..

Kızlar hepiniz sağolun, doktorlardan geldik şimdi, kadın doğumcum "kızlık zarı kapali gibi gözükmüyo şimdilik, daha iç kısmına bakmak lazim, şimdi bakarsak cok tahriş olur zorlamayalim" dedi, çocuk doktoru da kılosuna bakti, genel kontrol yapti, 8 gunde 500 gr almiş Gayet iyi yani, iki doktor kontrolunden de mutlu ayrıldık :)
Allahım kimseyi bebişinn sağliği ile sınamasin, tam olarak cözülmedi olay ama yine de omzumdan tonlarca yük kalktı sanki.

@Dekalpy @hedef 2016 fani2606 fani2606

Canim geçmiş olsun biz çok pinpirikliyiz yaa bebislerin kuku suna kadar inceleyip kafaya takiyoruz işte sizinki muhtemelen bebek büyüdükçe kendi kendine kaybolur yine de biz rahat edemiyoruz ayyy annelik zor bir insanın kaka yapmasına gaz çıkarmasına bu kadar sevinecegim asla aklıma gelmezdi Rabbim bizi evlatlarimjzla sınamasin hepsi sağlıklı mutlu bebisler olsun

Benimkide uyurken ayayayay diye bagiriyor:KK70:bayiliyorum oyle yapmasina:KK36:
Sanki kendilerine ninni souluyolar gibi oluyor dimi pinar benim kizda yapiyo ama uyumamak için bir inat ediyor gozleri kapaniyo pat hemen yüne aciyo fıldır fıldır etrafi izliyo sonra yenik düşüyor ve kazanan ben oluyorum :KK70:

Sanki kendilerine ninni souluyolar gibi oluyor dimi pinar benim kizda yapiyo ama uyumamak için bir inat ediyor gozleri kapaniyo pat hemen yüne aciyo fıldır fıldır etrafi izliyo sonra yenik düşüyor ve kazanan ben oluyorum :KK70:

Yaaa benimki gece uykusunu bıraktı resmen artık sabaha doğru anca dalabiliyor eskiden ne güzeldi en gec 12 olmadan uyuyakaliyoduq inşallah düzelir

Back