- 24 Mayıs 2015
- 2.246
- 1.665
- 83
Ayyy ne güzel anlatmışsın. Aynen sana katılıyorum. Fakat bize, kokumuza, kucağımıza alışınca işe başladığımızda ne olacak? Bizsiz yaşayamamaları çok kötü.Aynen ortam değişince bir de o meraklı gözleriyle her yeri keşfetmeye çalışıyo Allahım deliriyorumgüzel güzel uyuduk 4 saat şimdi emdi yine yatırıyoruz bugün herhalde aakin geçer enerji tükendi tabii ama boynumda nefesiyle derin uykuya dalmasını beklemek paha biçilemez. Bazen hiç bırakmıyorum beşiğe öyle uyusun diye doyamıyorum
Geçmiş olsun canım. Nasıl oldun?Kızlar günaydın saat 11 gibi emzirip yatmıştım saat 3 de Deli ağrıyla uyandım sol göğsüm taş gibi sırtıma vuruyor ağrısı uzun zamandır hiç olmuyordu humana çay bitmişti 3 gündür akşam ondan içtim birden böyle şişlik yapar mı bide pompa yaptım çokda gelmedi nasıl bişey bu çok canım yanıyor oğlumu kucağıma alamadım resmen
huzurluvemutlu cnm folike söylediğim blw türkiye grubu var facede, 6. Aydan sonrası için ek gıdaya geçiş sürecini bebek liderliğinde sürdüren Baby Led Weaning yöntemi.orda tarifler veriyorlar ve paylaşımlar yapıyolar. Bebeklerin hangi ay hangi gıdayı tadabilir diye bilgiler veriliyor
beizim gittiğimiz ize öyle bilgi verdi bence doğru bir yaklaşım neden dersen bu kemik yapasıyla ilgili değerlendirmeyi en iyi uzmanı yapar bu yüzden bence gidilmeliİnşallah gerek kalmaz canım.
1.ay kontrolünde kalça usg si çekildi. Sen daha önce ortopedi uzmanı görmeli demiştin ya onu sordum. Bütün bebekleri ortopedi uzmanı görmeli mi diye.
Maşallah canım.
Evet canım çok haklısın. Son günlerde benim kızım mememe yapışık yaşıyor. Dün 23.00 den 03.30 a kadar ayrılmadı. İkisi birden yara oldu.Ne yapacağım bilmiyorum. İlk dakikalarda emiyor sonra keyif yapıyor. Emzik niyetine kullanıyor. Canım çok acıyor.
bebeğin seni,n memelerine ihtiyacı kadar süt ürettirir bence en iyi kararı bebeğin verir başakcım meraklanma hem sen 150cc sağdıysan 50 cc d memede kalmıştır ve kalanı yalnızca bebek çekebilir sen facede varmışın başakKizlar bugün gogusumde sertlik oluştu bende hemen sagdim bi tanesinden 150 cc çıktı oğlum uyandı diye onu iciriyim dedim hepsini içti çok değil mi sizce 45 günlük bebek için annem çok dedi
meltemcim badenin son durumu nedir kuzum merak ettim sizi doktor en son ne dediAh zeynebim ahh gözümden yaş dinmedi gecen hafta, hala da oyleyim ama brz daha kabullendm gbi durumu...
zuhalcim geçmiş olsun umarım ateş omadan atlatırsınoz sarılık da tamamen geçmişl çok sevindim2.aylık aşısını vurduranlar size de verem iz yapar dediler mi kızimda iz falan yokta simdi bunda olacakmış
Gazın süte geçmiyor ne saçma bi düşünce? Senin yediklerin içtiklerin bebege gectgnden onlar tpkı bze yaptığı gbi bebege de gaz yapıyor bu kdr basit cnmAlkol tabiiki sütten geçiyo ama gaz nasıl geçebilir ki? Benim doktorum da aynı kanıda ama tabi herkes içine nasıl siniyosa öyle yapmalı. Ben bebek bakmak zaten fazlaca zahmetli bir iş olduğu için bir de onu yememem lazım bunu yememem lazım diyerek fazladan üzerinize yük almayın isterim. Ve bir de işin vicdan azabı kısmı var benim yediklerim yüzünden bebeğim sancı çekiyo düşüncesi var. Ama neyse...
izne hangi gün çıkmıştın çalışamaz raporu?8 Aralık da da benim kızım dogdu :) Dün işyerinden aradılar 14 Şubatta ücretli izinim bitiyormuş. Süt izni + ücretsiz izin için dilekçe vermem gerektiğini söylediler.
Cnm büyümüş olcaklar o zmn :)) zaten 3.-4. Ayları bttikten sonra bile ilgileri etrafa kayacak emzirmemiz zorlaşcak:)) kötü düşünme hiçAyyy ne güzel anlatmışsın. Aynen sana katılıyorum. Fakat bize, kokumuza, kucağımıza alışınca işe başladığımızda ne olacak? Bizsiz yaşayamamaları çok kötü.
Geçmiş olsun canım. Nasıl oldun?
Bugün taksiye.binip karşıya geçtik saat 3 tü arabayı bi sevdin uykuyu koyulttu eve gittik 6 ya doğru ancak uyandı gündüz uyusun diye gezicez anlaşmaBenim bebeğimin iki gündür uyku düzeni bozuldu. Gündüzleri hiç 1-2 saat aralıksız uyumaz oldu. En fazla yarım saat uyuyup uyaniyor. Akşamları da geç uyuyor. Acaba diyorum gündüzleri 3-4 saatlik hiç uyutmamayi denesem sonra daha uzun uyur mu? Ama karnı tok, altı temizse ve cok şiddetli ağlıyorsa, uykusu vardır diyip salliyorum ve uyuyor, tabi sonra çabuk uyaniyor. Ama o şiddetli ağlamasında uyutmayip da napayım ki...
Benim bebeğimin iki gündür uyku düzeni bozuldu. Gündüzleri hiç 1-2 saat aralıksız uyumaz oldu. En fazla yarım saat uyuyup uyaniyor. Akşamları da geç uyuyor. Acaba diyorum gündüzleri 3-4 saatlik hiç uyutmamayi denesem sonra daha uzun uyur mu? Ama karnı tok, altı temizse ve cok şiddetli ağlıyorsa, uykusu vardır diyip salliyorum ve uyuyor, tabi sonra çabuk uyaniyor. Ama o şiddetli ağlamasında uyutmayip da napayım ki...
Varım canim aralik anneleri grubundayim ben seni bulamadım başak karaçay beni ekleyebilirsinbebeğin seni,n memelerine ihtiyacı kadar süt ürettirir bence en iyi kararı bebeğin verir başakcım meraklanma hem sen 150cc sağdıysan 50 cc d memede kalmıştır ve kalanı yalnızca bebek çekebilir sen facede varmışın başak
Çok güzel bir paylaşım canım gerçekten bebegimin tenine dokunmak paha biçilmez kalbimin içine sokmak istiyorum bide emerken gözlerime bakiyorya her seferinde ağlıyorumEki Görüntüle 1756836 Eki Görüntüle 1756835 Eki Görüntüle 1756834 Eki Görüntüle 1756833 Eki Görüntüle 1756832 günaydınn çok hoşuma gitti yazı paylaşmak istedim :))
Ay canım benim minik te aynı resmen emzik oldum cajim çok acıyor ama ayrılmak istemiyor çaresiz bekliyorumİnşallah gerek kalmaz canım.
1.ay kontrolünde kalça usg si çekildi. Sen daha önce ortopedi uzmanı görmeli demiştin ya onu sordum. Bütün bebekleri ortopedi uzmanı görmeli mi diye.
Maşallah canım.
Evet canım çok haklısın. Son günlerde benim kızım mememe yapışık yaşıyor. Dün 23.00 den 03.30 a kadar ayrılmadı. İkisi birden yara oldu.Ne yapacağım bilmiyorum. İlk dakikalarda emiyor sonra keyif yapıyor. Emzik niyetine kullanıyor. Canım çok acıyor.
Yaaa bende öyle emerken bakıştığımızda çok acayip duygulanıyorum sen benim misin diyip şükrediyorumÇok güzel bir paylaşım canım gerçekten bebegimin tenine dokunmak paha biçilmez kalbimin içine sokmak istiyorum bide emerken gözlerime bakiyorya her seferinde ağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?