2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Zuhalcim keske elimde olsa da üzülmesem ama hep aklima geliyo kızıma baktikça, içim sıkılıyo, neden oldu kı die sorup duruyorum, keske hiç olmasaydı da hiç mudahele edilmek zorunda kalmasaydı
Allahım senn bebişe de acil şifalar versin, kuzularimizi sağlıkla sıhhatle bizlere bagişlasin

Canm yeşil kaka mamadan oluyor, ben de bi kere vermiştim, kakayı yesil yapmişti

96 gün yapıyor senin doğum sonrası. Doğumdan önce hangi gün ayrılmıştın izne
Cnm dogum yaptigin degil izne ayrildgn gunden basla bende digum yaptigim gunu sayinca 97 yapiyor 9 arlikta dodu ama 23 kasimda izne ayrildim ev iznine o gunden basliyorsun saymaya 112 yapiyo

Ah zeynebim ahh gözümden yaş dinmedi gecen hafta, hala da oyleyim ama brz daha kabullendm gbi durumu...

Kizlar bugün gogusumde sertlik oluştu bende hemen sagdim bi tanesinden 150 cc çıktı oğlum uyandı diye onu iciriyim dedim hepsini içti çok değil mi sizce 45 günlük bebek için annem çok dedi

Kizlar bugün gogusumde sertlik oluştu bende hemen sagdim bi tanesinden 150 cc çıktı oğlum uyandı diye onu iciriyim dedim hepsini içti çok değil mi sizce 45 günlük bebek için annem çok dedi

En son kaç da yemişti ? En son yediğinden 2 saat sonra içtiyse normal canım çok değil

Cnm dogum yaptigin degil izne ayrildgn gunden basla bende digum yaptigim gunu sayinca 97 yapiyor 9 arlikta dodu ama 23 kasimda izne ayrildim ev iznine o gunden basliyorsun saymaya 112 yapiyo

8 Aralık da da benim kızım dogdu :) Dün işyerinden aradılar 14 Şubatta ücretli izinim bitiyormuş. Süt izni + ücretsiz izin için dilekçe vermem gerektiğini söylediler.

Ben aktardan aldim gunde 3 cay bardagi iciyorum.bir bucuk cay kasigi koyup sicak suda 5 dak.demlenmesini bekliyorum cokmu iciyorum yoksa..dun icmeye basladim cok guzel uyumaya basladi..
Yok canım çok değil. Aktardan alınan daha iyi tabi. Ben de önce öyle yaptım ama sonra sallama daha pratik geldi.

İnşallah gerek kalmaz canım.

1.ay kontrolünde kalça usg si çekildi. Sen daha önce ortopedi uzmanı görmeli demiştin ya onu sordum. Bütün bebekleri ortopedi uzmanı görmeli mi diye.

Slm buhun 2 ay bitti 54 cm 5200 gr
Maşallah canım.

Evet canım çok haklısın. Son günlerde benim kızım mememe yapışık yaşıyor. Dün 23.00 den 03.30 a kadar ayrılmadı. İkisi birden yara oldu. Ne yapacağım bilmiyorum. İlk dakikalarda emiyor sonra keyif yapıyor. Emzik niyetine kullanıyor. Canım çok acıyor.

kuzucum 113 gun 16 haftaya deng geliyor hangi aylara deng geliyorsa topluyorsun o ay surecini netten bak ordada 112yaziyor
Anladım canım yanlış yoksa eğer tmm sorun değil .. doğum sonrası 63 gün doğum öncesi 50 gün .. Toplam 113 gün.. Ben direk olarak 30 günden hesapladım hata ondan oldu (( neyseki işten ayrılıyorum 4 şubat çok erkenmiş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…