- 25 Haziran 2015
- 3.335
- 1.949
- 133
- 35
Estagfyrullh cnm bnm 23 kasimda iznim basladi 14 martta ise basliycam hesaplddim tam 112 gun oluyor112 gün olunca 4 şubat oluyor .. sen izne ne zaman ayrılmıştı n .. Kaç gün olmuş oluyor senin.. Yordum seni de kusura bakma
Kıyamam kuzumm üzülme önemsiz birşeydir merak etme doktorlar felaket tellalı gibi önemli görseleri açıkca söylerlerdi bizimde oğlanin kulak arkasinda 2,3 tane yağ bezesi gibi şişlikler var başta çok canımı sıktım kafa sonuçta birkaç doktora sordum önemsiz zamanla gecer dediler ama öylece duruyor o kadar stresli bi 2 ay geçtiki sarılıktı hastalıktı gazdı uykusuzluktu yarında 2 aylık aşıları var walla oturup bebegimle oynamaya mecalim yok o kadar etkilendim ve oglumda benden etkilendi suratsız bir oğluşum var yeni yeni gülümsemeye başladı demem o ki meltemcim moralini bozma hemen etkilenip huy değiştiriyo minnaklar bu arada umarım degildir ama kızlık zari kapalı olsa bile krem verirler olmadı sunnetten daha basit bir operasyonla açarlar anlamazsiniz bile sen sadece pişik kremi ve islak mendil çok kullanma kesinlesene kadar canım.
Merhaba ben de ocak annesi yim 24 günlük bir oğlum var....benim de iki gündür sürekli meme istiyor....memede uyuyor ....bırakınca tekrar aranmaya başlıyor ....Bugüne kadar hep emer 2 saat u yurdu....dün inatla bir şey vermedim....Bugün ama 50 cc mama verdim ondan sonra uyudu.....ağlayarak verdim mamayi....vermek istemiyorum ama annem.yanimda bu aç aç deyip istemeyerek verdim....aslında ben doydugunu düşünüyorum çünkü 5 ya da 6 kez Kakali bez oluyor ....anneme diyorum doymasa bu kadar kaka yapmaz diye ama anlatamıyorum...bir de Kakasi yeşil oluyor hep usutuyorsun diyor....çok emdiği için olurmuş diyorum aman sen onlara bakma deyip beni iyice strese sokuyor.....Bazı şeyleri büyüklere anlatmak o kadar zor ki.....senin yazdıklarını okuyunca üzüldüm kendi adıma. ...ben emzirmeye razıyım...annem bu kadar ısrarcı olmasa.....uffffffff dertlesmek istedim.....
Cnm dogum yaptigin degil izne ayrildgn gunden basla bende digum yaptigim gunu sayinca 97 yapiyor 9 arlikta dodu ama 23 kasimda izne ayrildim ev iznine o gunden basliyorsun saymaya 112 yapiyo96 gün yapıyor senin doğum sonrası. Doğumdan önce hangi gün ayrılmıştın izne
Ah kuzum üzme kendini hepimiz bir imtihanın içindeyiz .. Benim şu 50 günde döktüğüm gözyaşını 100 kişi hayatı boyunca dökmez.. Sonuç olacak yine oluyor.. Üzme kendini dua et bol bol.. İnan herşeyin tek ilacı zaman. Üzülmek kafayı takmak sadece bizi yoruyor.. Herşeyin bir çözümü vardır illa ki.. Hele ki sen güçlü birisin.. Bununda üstesinden geleceksin üzülmek yok ..
112 gün dogru mu oluyor şimdi.. Toplam 16 hafta olmayacak mıydıEstagfyrullh cnm bnm 23 kasimda iznim basladi 14 martta ise basliycam hesaplddim tam 112 gun oluyor
Dediğim gibi herşyin ilacı zaman zaman zaman.. Kendini yaşlandırma herşey yoluna girecek inşallahAh zeynebim ahh gözümden yaş dinmedi gecen hafta, hala da oyleyim ama brz daha kabullendm gbi durumu...
kuzucum 113 gun 16 haftaya deng geliyor hangi aylara deng geliyorsa topluyorsun o ay surecini netten bak ordada 112yaziyor112 gün dogru mu oluyor şimdi.. Toplam 16 hafta olmayacak mıydı
Deneyeyim bende TeşekkürlerÇay bardağına çay kaşışıyla toz kimyon koyup kaynar su ekliyorsun ılınınca içiyorsun, tozu altta kalıyor ben onu içmiyorum. Günde 4 bardak.
Kizlar bugün gogusumde sertlik oluştu bende hemen sagdim bi tanesinden 150 cc çıktı oğlum uyandı diye onu iciriyim dedim hepsini içti çok değil mi sizce 45 günlük bebek için annem çok dedi
Cnm dogum yaptigin degil izne ayrildgn gunden basla bende digum yaptigim gunu sayinca 97 yapiyor 9 arlikta dodu ama 23 kasimda izne ayrildim ev iznine o gunden basliyorsun saymaya 112 yapiyo
Yok canım çok değil. Aktardan alınan daha iyi tabi. Ben de önce öyle yaptım ama sonra sallama daha pratik geldi.Ben aktardan aldim gunde 3 cay bardagi iciyorum.bir bucuk cay kasigi koyup sicak suda 5 dak.demlenmesini bekliyorum cokmu iciyorum yoksa..dun icmeye basladim cok guzel uyumaya basladi..
Zaten 2 saatte bir emiyor iyi o zaman ya dedim çok mu verdim çocuğa saol canım içim rahatladiEn son kaç da yemişti ? En son yediğinden 2 saat sonra içtiyse normal canım çok değil
İnşallah gerek kalmaz canım.şimdilik gerek kalmadı ama önümüzdeki ay netleşecek
eve t yaa bütün bebeklerde bu kontroller yapılmalı sen kalça usg çektirmedin mi kızına hatta en doğru sonuç tam 3. ayda alınırmış ama sen yinede ihmal etmeyip hemen yaptırsan keşke tabi eğer yaptırmadıysan
Maşallah canım.Slm buhun 2 ay bitti 54 cm 5200 gr
Evet canım çok haklısın. Son günlerde benim kızım mememe yapışık yaşıyor. Dün 23.00 den 03.30 a kadar ayrılmadı. İkisi birden yara oldu.Kızlar kendimden örnek vereyim belki bazı arkadaşlara yararı dokunur. Duru 16 saattir uyanık.ağlıyo etrafı izliyo emiyo ama kesinlikle ıyumuyor. Gazı vardır ya da büyüme atağıdır diyerekten uykusuz ve yorgun ilgileniyorum yılmadan. Müzikler dinledik gezdik dolaştık bol bol ama yyumuyo:)) Doymadı mı sütüm mü yetmiyo diye hiç düşünmüyorum.üstelik sürekli emip ağladığı halde düşünmüyorum.
Sizler de lütfen mama vermeden önce bir kez daha düşünün sırf bebek uyusun diye emen yavrunuza mama vermeyin.bırakın sürekli meme istesin o istedikçe emzirin. Bazen böyle günler oluyo bebeklerin, sürekli ilgi istedikleri anne kokusu istedikleri sadece doymak için emmek istemiyor bunu düşünün
Öptüm hepiniz
( yanlış anlamak isteyenlere; zorunlu mama verenlere değildir iletim. Uyusun diye verenlere)
Anladım canım yanlış yoksa eğer tmm sorun değil .. doğum sonrası 63 gün doğum öncesi 50 gün .. Toplam 113 gün.. Ben direk olarak 30 günden hesapladım hata ondan oldukuzucum 113 gun 16 haftaya deng geliyor hangi aylara deng geliyorsa topluyorsun o ay surecini netten bak ordada 112yaziyor
sagol canm sanada hayirli dogumlarrteşekkürler canım cevabın için.. Allah analı babalı sağlıkla buyutmek nasip etsin yavrunu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?